komoon
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
GALATASARAY - CFR CLUJ l MAÇ ÖZETİ
Galatasaray: 73 orta, 26 şut, kaçan penaltı ve 1 gol.
Cfr Cluj : 5 orta, 3 şut , 1 gol.
Felaket bir şanssızlık var ..
GALATASARAY - CFR CLUJ l MAÇ ÖZETİ
Galatasaray: 73 orta, 26 şut, kaçan penaltı ve 1 gol.
Cfr Cluj : 5 orta, 3 şut , 1 gol.
biz gecen sezon sınırlı kadromuzla şampiyonlar liginden 7 puan toplamıştık.ama g.saray bu sezon yaptığı trılyonluk transferlerle 3 maçta ancak 1 puan toplayabildi..bence fatih terimle gs ancak türkıye lıgınde başarılı olabilir.bakmayın gs nın tek kale oynadığına rakıp daha maçın başlarında 10 kişi kaldığından mecburen sahasına çekılmek zorunda kaldı.yağmuru falan da bahane etmeyın sonuçta karşınızdakı rakıp te sızden 1 kışı eksıkle yıne o zor şartlarda mücade ettı
ikinci yarı ben hiç umut bulut usahada göremedim.aynı bizim halil altıntop gibiydi![]()
neyse grupta 0 çekmediniz.onunla avunursunuz bu sene.
Yoğun yağış istifa ettirdi
Polonya Spor Bakanı Joanna Mucha, İngiltere ile oynanan milli maçın yağış yüzünden 1 gün ertelenmesi üzerine istifasını sundu. Bakan, 550 milyon dolarlık Ulusal Stadın çatısının zamanında kapatılamamasından kendisinin sorumlu olduğunu söyledi.
NTVSpor
Bizde böyle sorumluluk sahibi kişiler var mı?
bizim rakiplerimiz ılk 20 dakıkadan sonra 10 kişi kalmadı ki bizde baskı yapalımSiz Avrupa takımlarına 90 dakika boyunca 11 defans yaptırdınız mı yoksa yapan sizmiydiniz orasıda tartışılır.
.
bizim rakiplerimiz ılk 20 dakıkadan sonra 10 kişi kalmadı ki bizde baskı yapalım
Sen sadece bir maçamı bakıyosun hocam yani bumudur futbol anlayışın ?
diğer maçları ızlemedım bılmıyorum ama futbolda tek kale oynayana değil yedığınden 1 fazla gol atana yada yedığın ıle attığın eşit olana puanlar verılıyor