G4 daha iyi ama kronik problemleri var.
Dokunmatiğinde bataryasında vs. G3'e göre daha fazla problemi var.
her türlü z3.
Açar mısınız?Bazıları donanımsal. Ben almaktan vazgeçmiştim.
Kamera meraklısı değilim ama olursa da çekmem demem@goktas19 ;
o fiyata alınabilecek en stabil ve hızlı cihaz çünkü. ön kamerasından şikayet edinilebilir ancak ben selfie hastası biri değilim zaten hali hazırda dslr makinem var yani anlayacağın sadece ön kamera standart.. gerisi fevkalade!
SDN incelemesinde G3 e göre daha az denmişti sanki... Samsung istemiyorum pek ısınamadım kendilerineHocam dokunmatiği biraz zor algılıyor. İki kere bastığınızda açılmayabiliyor. Bazı kişilerin mobil veride dakike yüzde 1 düşen de varmış. Turckcell ile de konuştum G3'e göre daha fazla problemi var dediler. Z3'ün kamerası güzel. Ama şuan en iyi kamera G4'de. Hiç elime sony alıp incelemedim sonylere ısınamadım açıkcası. Alternatif olarak Note 4'ü düşünebilirsiniz.
Z3 te ekran pempe-sarı renğe kayması, kameranın pembemsi çekmesi gibi sorunlar okudum açıkcası bunlar beni endişenlendiriyor.z3 te pisman olma gibi bir durumunuz olmaz.. pil olsun kamera olsun..
Küçük ekranlı telefon kullanıyordum büyük ekranı da denemek istiyorumSiz bilirsiniz. Z3 yerine Z3c alalirsiniz.
Z3 de falan pembe kamera sorunu vardı. Bu problem yüzünden 3 kere değişim yapan kişiler de var.
Z3 de falan pembe kamera sorunu vardı. Bu problem yüzünden 3 kere değişim yapan kişiler de var.
1900 - 2000 tl civarinda z3 almak mantikli degil. Sony malzeme olarak , pil olarak, dayaniklilik olarak daha basarili fakat fiyatla performansi karsilastirdiginizda 1900 tl cok fazla. cunku gunumuzde 801 li modeller 1500 tl civarinda. O nedenle g4 mu note 4 mu diye bir tercih yapmaniz daha mantikli olacaktir. Veya gonlunuz sony den yana ise z3+ ın fiyatinin 2000 tl sinirlarina dusmesini bekleyebilirsiniz. Veya z3 un 1500 sinirina inmesini bekleyebilrsiniz. Veya beklemeeyip g4 - note 4 den birini tercih edebilirsiniz. bu iki model arasinda da hangisi derseniz aslinda performans olarak aralarinda ucurum yok. Biri f1.8 lens biri F1.9. Biri 808 biri 805. Biri normal boyutlarda biri buyuk phablet sinifinda. zaten bu kucuk farklar fiyatada yansiyor. Biri 2100 civarinda digeri 1900. Yani aldiginiz cihazda fabrikasyon bir hata yoksa neden not4 aldim veya neden g4 aldim demezsiniZ. Benim tavsiyem sorunuzun cevabi olarak g4 tercih edin. Yalniz alirken test edin. Fakat z3+ mi g4 mu derseni tabikide z3+ daha iyi. Ama z3 mu g4 mu derseniz g4 daha iyi. Unutmayin elektronik alet sans isidir isinizi sansa birakmayin alirken test edin.. simdiden hayirli olsun 😊
z3 te pisman olma gibi bir durumunuz olmaz.. pil olsun kamera olsun..
Araştırıcam ama Samsunga ısınamadığım için şuanlık yorum yapmıyorumAma en mantıklı seçim note 4.
Ben note 4 u inceleyene kadar samsung onermiyordum. Fakat suan 1900 tlye note 4 in iyisi gibi. Bide not4 u uzun inceleme imkani buldum batarya peeformansida baya iyi. Hani pilde tereddutunuz olmasin bil konusunda. Ekran desen 2k amoled oda guzel. Kasada metal. Ince tasarimli. Buyuk ekran. Isi problemi yok. S pen var. Sebeke uzerinden goruntulu gorusme gibi bi avantajida var. On ve ana kamerasi gayet basarili. note4 guzel bi urun olmus. bu sony de yok pembe kamera falan diyolar. Yani z2 de kullandim z3 de kullandim. Kamerayla farkli ortamlarda cekimler yaptik yani boyle pembelesme falan yok. Ayrica z2 ile z3 arasinda performans farki pek yok. Ekran isik seviysini falan arttismislar. 500 - 600 tl lik bi fark yok Yani. Bide su netten okunan her sikayetlere bu kadar tama etmeyin. Okuduklariniz sizin alcaginiz cihazdada olcak die bir kaide yok. Alirken netten okuduklarinizi kontrol edersiniz problem yoksa alirsiniz.
herkese denk gelmez o. gelenler de çaresini forumda arar. normal bisi bupembe kamera yok bende .
g4 kullanıcısı olarak su anda XPERİA Z3 diyorum. pili içler acısı g4 ün (snapdragon batteryguru yükledim sanki etkisini görmeye basladım) deri kısmı kötü sekilde soyuluyor telefonu yakında garantiye göndercem simdide kameranın için pecete girdi gibi (saka değil tabi birazda ben sucluyum bulunduğum yer cok sıcaktı ve pecetenin üstüne koymusum pecetede eriyince kameranın etrafında gibi (yinede olmamalıydı)) arayüz geçişlerinde örneğin menü tusuna basınca sonra home tusuna bas geri menü ye girince sanki kasıyor biraz ama home yerine geri tusuna bas menü ye gir o zaman olmuyor (bunun dısındada oluyor bazen 3-4 b bos alan var) dokunmatikte sorun var hafif dokununca cift tıklamayla acılmöıuyor tel arada sırada. kamerası z3 ten daha iyi (heleki ön kamerasında hi. bir sekilde yarısamaz z3) ekranı daha iyi fakat 2 k olunca sarj bitiyor ve z3 ekranıda cok güzel (siyahları nasıl veryor bilemiyorum ama diğerleri hostu renklerin g4 te siyahlar amoleddekine yaklasmıs ama yinede bir amoled değil)). z3 daha premium duruyor tip olarak z3 daha iyi bence (alırken bu kriterim değildi ama) arka kamerasında kullanmayuı bilirsen cok iyi diyorlardı z3 onu kullananlar söylesin telefon son 3-4 gündür hiç ısınmıyor diyebilirim hemde mersin cok sıcak olduğu halde 45 dk gta vice city 9 dk asphalt 8 oynadım ne elimi yaktı nede ısındığını hissettim ama alırsan ilk günlerde saçma bir sekilde ısınır 45-46 dereceyi görür ama sonra toparlıyor telefon. ackcası z3 alabilirsin ama g4 bir tuhaf yani. bakalım bir 1 ay daha kullanalım o zaman tam olacak gibi (sony güncellemede cok iyi bu konuda. lg bakalım neler yapacak) (z3 almamıstım cunku 16gb hafızası var ekstra hafıza kartı sart manyetik dock sart (sarj kapagı eskimesin diye) kulaklık sart dandik kulaklık var bunlarla bana dahada cvok patlayacaktı birde s801 var ilerde oyunlarda sıkıntı cıkarır dye g4 almıstım ama pili cok iyi z3 ün yani bende bilemiyorum artık fakat sunu bil g4 te sorunlar var )
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ayrıca hem g4 hemde z3 tek elle tutuluyor ( g4 te yanlara inceldiği ve ekran birazcık eğimli oldugu için tutabiliyorsun fakat yinede bir z3 değil (z2 de her yere değebiliyordum rahatlıkla))
G4 lolipopa saha stabil bi telefon z3 lolipoptan sonra sorunlarla karşılaşır sony bir çok telefon üretiyir g4 lgnin son amiral gemisi ısı sorunuda yok G4 alabilirsin.
Eyvallah, çift tıklama sorunu var mı G4?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
5.0.2 de önemli bir sorunu yoktu Sony nin
5.1 bilmiyorum