G29 mu PS4 mü

CinarTastan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ekim ayına ps4 veya g29 almayı düşünüyorum vergi olayında azalma olacakmış ekim ayında sizce g29 mu ps4 mü (iyi kötü bir bilgisayarım var)

IIarth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PS4 öneririm kesinlikle. PS5 çıksa bile 1-2 sene adamakıllı Exclusive oyun gelmeyecek. PS4'le oynayabileceğin tonlarca harika Exclusive ve bariz konsollar için yapılan RDR 2 gibi muhteşem oyunlar var. Dualshock 4 ile oynamak bile yeni bir deneyim olur senin için. Multiplayer da üzmez seni PS5 çıksa bile PS4 multiplayer serverları dolu olur. Tüm bunlar varken gidip de oyun direksiyonu almak çok saçma olur.

Mr.Scout

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Arkadaşlar ekim ayına ps4 veya g29 almayı düşünüyorum vergi olayında azalma olacakmış ekim ayında sizce g29 mu ps4 mü (iyi kötü bir bilgisayarım var)
Eğer ets 2, forza, asetto corsa gibi oyunları çok oynuyorsan bence kesinlikle g29 al. Özellikle ets nin tadı bambaşka oluyor :). Birde ps'nin bir oyununa minimum 150-200 tl vermek, bilgisayar da her ne kadar tasvip etmesekte Crack'li oynama şansın var.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Bende de laptop var ve Forza oynuyorum şu sıralar, PS4 yok ama abimle ara ara kiralıyoruz 1 gecelik filan. Açıkcası küçüklüğüm PS1 ve PS2 ile geçmesine rağmen PS4'ten pek zevk alamadım şu zamana kadar. Konsolda Fps oyunları oynamayı asla sevmem, mouse ile oynamak çok daha zevkli, çok daha kolay geliyor bana. Need For Speed vs. de oynadım ama pek sarmadı. Kısacası bi direksiyon seti ile Forza, Ets 2 vs. oynamak daha zevkli gibi geliyor bana.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ps4 pro al keyfine bak.Evde 4k televizyonun varsa pro olan 4k çözünürlüğü desteklediği için harika bir oyun deneyimi yaşarsın.