G2 renk kararsizliği

G2 renk seçimi

• Altın

Kullanılan: 2 8.0%
  • Kırmızı

Kullanılan: 5 20.0%
  • Siyah

Kullanılan: 11 44.0%
  • Beyaz

Kullanılan: 7 28.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyazmı siyahmı off hangisini alcam bilmiyorum beyaz çok acayip şık duruyor fakat ekranının kenarlıklarının siyah olması bozmuş biraz görüntüyü ,siyah ise çok karizmatik fakat ne bilim beyazda güzel arada kaldım lütfen yardımcı olun nedenleriyle birlikte ....

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Beyazmı siyahmı off hangisini alcam bilmiyorum beyaz çok acayip şık duruyor fakat ekranının kenarlıklarının siyah olması bozmuş biraz görüntüyü ,siyah ise çok karizmatik fakat ne bilim beyazda güzel arada kaldım lütfen yardımcı olun nedenleriyle birlikte ....
Ben siyah kullanmadım bişey diyemiyecem ama beyaz kullanıyorum gayet şık güzel eksi yönünü görmedim.

alimmm78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 arayüzünü alacağı için beyaz alın siyah aldım. Bundan sonra bir daha siyah almam. Çünkü teknoloji beyazlasiyor. Ios 7 beyaz g3 arayuzu beyaz.

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gardasım paranoyak mısın sen bi renk bu kadar kafaya takınır mı her yerde renkle ilgili yorumlarını sorularını görüyorum kendine zarar vericen al bi tane geç hiç bi renginin pişman ediceğini sanmıyorum :D