Futbolcu olmak icin neler yapmaliyim

byjoseph2

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaslar ben küçüklüğümde futbol kursları vardı oraya gittim sonra ise şehrimin amatör takımında 12 yaşımda u13 13 yaşımda u15 ve 14 yaşımda u15 oynadım sonra işte pandemi dönemi oldu ve durdu ligler şuanda ise 15 ime girecem bu yil artık bi ilerleme yapmak gerektiğini düşünüyorum yani amatör takımın altyapısından çıkıp başka profesyonel bi takıma geçmek istiyorum sizce neler yapmalıyım çok yetenekli değilim orta seviye yoksa boş boş bisey mi bırakıp başka şeylere mi yönelmeliyim

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Arkadaslar ben küçüklüğümde futbol kursları vardı oraya gittim sonra ise şehrimin amatör takımında 12 yaşımda u13 13 yaşımda u15 ve 14 yaşımda u15 oynadım sonra işte pandemi dönemi oldu ve durdu ligler şuanda ise 15 ime girecem bu yil artık bi ilerleme yapmak gerektiğini düşünüyorum yani amatör takımın altyapısından çıkıp başka profesyonel bi takıma geçmek istiyorum sizce neler yapmalıyım çok yetenekli değilim orta seviye yoksa boş boş bisey mi bırakıp başka şeylere mi yönelmeliyim
Bu yaşında prof bi takıma geçemezsin eğer ilerlersen ve sen güzel oynayabilirsen belki u17 de felan maçlara çıkarsın ama işin zor

byjoseph2

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Hayir abi zaten bu yaşta profesyonel olmak zor ben profesyonel bi takımın altyapısını diyorum şehrimde sadece 2 tane var profesyonel

furkan221635

Doçent
Reaksiyon puanı
461
Çok yetenkli olmana gerek yok ama çok çalışmalısın.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Hayir abi zaten bu yaşta profesyonel olmak zor ben profesyonel bi takımın altyapısını diyorum şehrimde sadece 2 tane var profesyonel
Abicim bu iş şans işi iyi oynamayla alakası yok bende gittim ama daha bir Kere bile yüzünü görmediğim kişiler torpille altyapıya geçti ama yani takımda oynaman zor onlar genellikle başka takımlardan transfer alıyorlar belki antrenörün gözüne çarparsan altyapıya ondan sonrada takıma geçebilirsin bu arada nerde yaşıyorsun

byjoseph2

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Urfa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani nerdeyse her erkek istemiştir 1 kere bile olsa futbolcu olmak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende devam etmek istiyorum yani aslında 1 kere profesyonel olsan devamı mutlaka gelir ama zor olan profesyonel olmak