Mali654987
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 379
150 tl civarında betonda oynayabileceğim top arıyorum hafif yıpransa olur patlamasın yeter
vertex diyor o d mikassa mıOy Olarak Adidas Dedim Fakat Tercihen ve Tavsiye Olarak Mikasa Öneririm.
Ekli dosyayı görüntüle 95116
Mikasa FT4 Futbol Topu Yapıştırma Futbol Topu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Mikasa FT4 Futbol Topu Yapıştırma Futbol Topu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Mikasa FT4 Futbol Topu Yapıştırma Futbol Topu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Mikasa FT5 Yapıştırma Futbol Topu Her Zemine Uyg Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Mikasa FT5 Yapıştırma Futbol Topu Her Zemine Uyg en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Mikasa FT5 Yapıştırma Futbol Topu Her Zemine Uyg incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Mikasa SS50 Dikişli Futbol Topu No:5 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Mikasa SS50 Dikişli Futbol Topu No:5 en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Mikasa SS50 Dikişli Futbol Topu No:5 incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Vertex Prof Dikişli 5 No Futbol Topu BEYAZ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Vertex Prof Dikişli 5 No Futbol Topu BEYAZ en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Vertex Prof Dikişli 5 No Futbol Topu BEYAZ incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ayrica Genel Mikasa Futbol Topu Listesine Bakmak Icin Tiklayiniz
Mikasa FT serisi gülle gibidir. Pek yanaşma istersen. Topa vurunca cama veya bir yere gelince dağıtır.
Ekşi sözlükte konusu bile var. Zamanında bizim mahallede vardı. Ama komşu amcanın kafaya nişanlayınca bıçakla yüzgöz oldu kendisi
mikasa futbol topu
Cam Dağıtmayan Top Üretildide Benmi Bilmiyorum.
Bundan 2 sene önce Adidas’ın kyiv 2018 topunu 250 tl ye almıştım Fakat kesinlikle beton için değil Oyüzden bu tür meşhur toplar Çim için yapılmıştır Molten tarzı bir top tercih edebilirsiniz150 tl civarında betonda oynayabileceğim top arıyorum hafif yıpransa olur patlamasın yeter
onlara da taş gibi çok sert deniyorBundan 2 sene önce Adidas’ın kyiv 2018 topunu 250 tl ye almıştım Fakat kesinlikle beton için değil Oyüzden bu tür meşhur toplar Çim için yapılmıştır Molten tarzı bir top tercih edebilirsiniz
Futbol Toplarıyla Pek ilgilenmem fakat Betonda gitsin diyorsan biraz sertliğe dayanacaksınonlara da taş gibi çok sert deniyor