Altyapılarda veya amatör kulüplerde boy veya kilo sınırları var mı? Örnek: 100 kilonun üstündesin veya 165 boyun altındasın kulübe giremezsin. Bunun gibi olaylar var mı? Yoksa iyi futbol oynadığını düşünen herkes kulüplere girebilir mi?
Hocam 90 kiloyum ve boyum 1.76 olurum var mıdır? Haftanın 5 günü spor salonuna gidiyorum daha da kilo veririm herhalde.İstediği kadar yetenekli olsun kilolu insan 120 metre sahada koşamaz hocam. Bu yüzden almayacaktır.
Hocam kilo vermenizi mutlaka isterler diye düşünüyorum yapılı bir vücudunuz yoksa. Ama kesin olarak almazlar gibi bir durum olmaz diye düşünüyorum.Hocam 90 kiloyum ve boyum 1.76 olurum var mıdır? Haftanın 5 günü spor salonuna gidiyorum daha da kilo veririm herhalde.
Boy 170 kilo 71 beni alırlar mı ?İstediği kadar yetenekli olsun kilolu insan 120 metre sahada koşamaz hocam. Bu yüzden almayacaktır.
Alırlar hocam. Yeteneğiniz var ise alırlar.Boy 170 kilo 71 beni alırlar mı ?
Sizin boy kilo gayet iyi ama üstteki arkadaşın düzenli forma giymesi için kilo vermesi gerekiyor. Ozan Tufan en büyük örnek olabilir arkadaş için.Boy 170 kilo 71 beni alırlar mı ?
Hocam 90 kiloyum ve boyum 1.76 olurum var mıdır? Haftanın 5 günü spor salonuna gidiyorum daha da kilo veririm herhalde.
İyi oyuncuysan alırlar.Yaş 13 kilo 62 boy 1.60 alırlar mı 10 kilo verdim.
Boy hakkında konuşmayalım zaten messi cevapladı, kilo olarak çözülebilecek bişey olduğu için takma bunları kendini geliştir ama soruna cevap olarak amatör takımlar alabilir fazla kilolu değilsenAltyapılarda veya amatör kulüplerde boy veya kilo sınırları var mı? Örnek: 100 kilonun üstündesin veya 165 boyun altındasın kulübe giremezsin. Bunun gibi olaylar var mı? Yoksa iyi futbol oynadığını düşünen herkes kulüplere girebilir mi?