Soru Furkan beyin s21fe su dayanıklılığı söylemi youtube

Reaksiyon puanı
4,726
Çözemedim geçen haftalarda video çekmiş telefonu övmüş su konusuna gelince, 1.5 metre tatlı suds yarım saat durabilme özelliği var muslukta alın yıkayın vs dedi.

Ama yapmamanızı öneririm diyor sebep nedir?

Kardeşim note 8 telefonunu 5 sene boyunca su altına tuttu haftada bir yıkadı birşey olmadı?

IPX8 sertifikalı sonuçta

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Çözemedim geçen haftalarda video çekmiş telefonu övmüş su konusuna gelince, 1.5 metre tatlı suds yarım saat durabilme özelliği var muslukta alın yıkayın vs dedi.

Kardeşim note 8 telefonunu 5 sene boyunca su altına tuttu haftada bir yıkadı birşey olmadı?

IPX8 sertifikalı sonuçta
Apple dahil hiçbir firma su konusunda garanti vermiyor.Cihaza su girdimi kullanıcı hatası diyorlar.Firmalar müşteri cihazı satın alsın diye bu konuda sağlam reklam yapıyorlar ama bu konuda garanti sunmuyorlar.

Reaksiyon puanı
4,726
Apple dahil hiçbir firma su konusunda garanti vermiyor.Cihaza su girdimi kullanıcı hatası diyorlar.Firmalar müşteri cihazı satın alsın diye bu konuda sağlam reklam yapıyorlar ama bu konuda garanti sunmuyorlar.
O zaman dikkat etmekte fayda var ?

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Başlığı küfür gibi okudum. Furkan'ın beynin birde malum telefon modeli deyince çok enteresan okudum vallahi.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Su gecirmez ile suya dayanikli ayni sey degildir. Gelisen teknolojide bilgisayarlar ve telefonlar suya epey dayanikli hale geldi ama siz yine de su altina tutmak veya sokmak gibi seyler yapmayin.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401

IPX8 sertifikalı sonuçta
Su geçirmeme konusuda bir arkadaşın da söylediği gibi firmalar dahi sudan uzak tutun diyor.Gerçi Furkan beyin küçük nokia telefonu (merdiven altı nokia,nokia ile alaksı olmayan bir cihaz üzerinde sadece nokia yazıyor) orjinal diye tanıtması,ekipten adını bilmediğim diğer birinin telefona custom rom kurarken ki şaşkınlığı,teknolojiden uzaklığı beni güldürüyor,diğer yandan üzüyor.

Reaksiyon puanı
8,191
Su geçirmeme konusuda bir arkadaşın da söylediği gibi firmalar dahi sudan uzak tutun diyor.Gerçi Furkan beyin küçük nokia telefonu (merdiven altı nokia,nokia ile alaksı olmayan bir cihaz üzerinde sadece nokia yazıyor) orjinal diye tanıtması,ekipten adını bilmediğim diğer birinin telefona custom rom kurarken ki şaşkınlığı,teknolojiden uzaklığı beni güldürüyor,diğer yandan üzüyor.
Furkanın cidden teknoloji konusunda yaptığı yorumlar yanıltıcı. Marka sevdası yüzünden yanlış bilgiler verebiliyor. En basitinden iPhone 11 kullanırken 11'i her şekilde övüyordu kesinlikle laf attırmıyordu, iPhone 12 geçti 11'i sürekli kötüleyip 12'yi her şekilde övmeye başladı. 13'de ne yaptı bilmiyorum komik geldiği için onun olduğu videoları izlemedim. Yani demek istediğim "Ne kullanıyorsam en iyisidir" mantığında gittiği için pek doğru yorumlar yaptığını söyleyemem.