FTP üzerinden site kurmak çok zor mu ?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Ama nasil tk yonlendirecek youtube videolari var midir?

Varsa hostinger iyi bir tercih.
[video=youtube;QLypVDLUlUs]https://www.youtube.com/watch?v=QLypVDLUlUs[/video]

Alan adını yönlendiriyorsun bir fark yok doğal olarak. :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=420909]Akif52[/MENTION]

15 bilemedin 20 dakika.
Gerçi kayıt işleriyle uğraşacağından yarım saat de sürebilir.

Bir tek wordpressi ftpye atma işlemi uzun sürecek geri kalanında yazdığım 12 adımda bekleyeceğin çok da bir şey olmayacak.

Ben sayısını hatırlayamayacağım kadar çok bu şekilde site açtım yani bir zorluğu yok.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110

15 bilemedin 20 dakika.
Gerçi kayıt işleriyle uğraşacağından yarım saat de sürebilir.

Bir tek wordpressi ftpye atma işlemi uzun sürecek geri kalanında yazdığım 12 adımda bekleyeceğin çok da bir şey olmayacak.

Ben sayısını hatırlayamayacağım kadar çok bu şekilde site açtım yani bir zorluğu yok.

Ya peki para kazanacak seviyeye Ne.kadar surede gelinir ? Birde ne kadar bir para kazanilir ? Benim kokte amacim aslinda paraydi.Ama direk te ise giris paraya gec demiyorum ilerde yuksek miktarlar cikabilirse bunca zahmete girerim fakat verdigim emegin vaktinde cope donismesini istemem.buna garanti verebilirsen cidden varim obur turlu olmassa agirdan alarak takmadan hobisine yapacagim.Bunun disinda baska yontemler arayacagim.Varsa onerin lutfen oner. :)

[MENTION=417926]pinterest[/MENTION]

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Parayı elde edip hem de daha kısa sürede elde etmeyi arzuluyorsanız tek önerim teknoloji + ücretli apk paylaşımları yapan bir blog kurmalısınız.

Normalde karşıyım bu amaca hatta bu amaçla kurulmuş sitelere ama kimse inkar edemez bu tür sayfaların nasıl kazandırdığını. Amaç kazanmaksa ilk tercih bu şekilde blog yapın.

Para alanında Adsense işi oldukça zor başka alternatiflere yönelmeni öneririm. Normalde de zordur adsenseye katılmak ancak üsttekine benzer bir blog açacaksanız adsense sizi hayatta bünyesine almaz. Ilk başta sadece banner reklam alacaksın o tür sitelerden kendi sitene. Eğer sayfa tutarsa popup reklam açacak bir reklam sağlayıcısının uygulamasını kullanacaksın.

Linkleri her zaman kısaltacaksın.

Blogun güncel kalmalı.

Bir de bu amaca hizmet etmek için ya blogger ya da wordpress kullanmalısın.

Ayrıca artık 000webhostu önermiyorum, paneli itici geldi bana. Hostingerde reklam yoksa hostinger + tk domain al derim.

Blogger,ftp kullanamasan da iş görür.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
@Akif52

Parayı elde edip hem de daha kısa sürede elde etmeyi arzuluyorsanız tek önerim teknoloji + ücretli apk paylaşımları yapan bir blog kurmalısınız.

Normalde karşıyım bu amaca hatta bu amaçla kurulmuş sitelere ama kimse inkar edemez bu tür sayfaların nasıl kazandırdığını. Amaç kazanmaksa ilk tercih bu şekilde blog yapın.

Para alanında Adsense işi oldukça zor başka alternatiflere yönelmeni öneririm. Normalde de zordur adsenseye katılmak ancak üsttekine benzer bir blog açacaksanız adsense sizi hayatta bünyesine almaz. Ilk başta sadece banner reklam alacaksın o tür sitelerden kendi sitene. Eğer sayfa tutarsa popup reklam açacak bir reklam sağlayıcısının uygulamasını kullanacaksın.

Linkleri her zaman kısaltacaksın.

Blogun güncel kalmalı.

Bir de bu amaca hizmet etmek için ya blogger ya da wordpress kullanmalısın.

Ayrıca artık 000webhostu önermiyorum, paneli itici geldi bana. Hostingerde reklam yoksa hostinger + tk domain al derim.

Blogger,ftp kullanamasan da iş görür.

tamam wordpress ftp hostinger tk şeklinde kurarız peki kimlerden reklam alabilirm ? başlarsam bu işin bir geleceği olurmu ? daha cok faydali bilgiler paylasacagım.teknoloji oyun vs vs. karışık.ama apk paylaşamam yani o işleri pk sevmiyorum.peki 2 ayda siteyi düzgün bi hale sokabilsek bundan sonra ciddi bir parayı elde etme imkanını yakalarmıyız ? 250 gibi mesela.mümkünse işin üstünde fazla dururum,değilse bırakır veya başka alternatiflere yönelirim.