Hayatımda izlediğim en iyi dizidir ..Tartışılmaz kalitesi, oyuncuları,seneryosu elimde olsa dizinsinin yıllık çekim parasını veririm çekimlerin devam etmesini sağlarım (milyon dolarlar ) olmadığı içinde sadece üzülüyoruz...
Walter bishop,olivia dunham hepsi unutulmaz karakterler.. Bu kalitede ve bu konuda başka diziyi neren bulacağız ...
aynen walter niyeti bozup oliviamızı paralel evrene yardıma yolluyor fragmana göre. finalde paralel evreni unutmamaları iyi bir nokta olmuş özlemiştik fauxolivia'yı :clover:olivia yine pisikopata bağlayacak galiba. boynuna verdikleri şey cortexifan olsa gerek.
5. Sezon 11. Bölüm gerçekten bazı şeylerin açığı çıktığı güzel bir bölümdü...
Özellikle, yıllar önce September'ın Peter'ı kurtarırken, ÇOCUK YAŞAMALI dediğinde Peter'ı değil de kendi oğlunu kastediyor olması çok güzel bir ayrıntıydı.. Lale olayı, Çocuğun Plandaki yeri, Planın Ayrıntıları vs... hepsi yerli yerine oturdu..
2 Saatlik Final bölümü ise kesinlikle harika bir son olacaktır diye düşünüyorum.
Ama herşeyi bir kenara bırakırsak 5 YILLIK Fringe Maceramızın burada bitiyor olması gerçekten çok üzücü..
5. sezon 6. bölümdeyim, iyiki spoiler yapmışsın az daha okuyordum yoksa
( alıntı yaparken karşıma çıktı yine bak, okumamak için diretiyorum )
4 Sezon merakla izlediğim diziyi 5. sezonun 1. bölümden sonra bıraktım hiç ettiler canım diziyi, madem bi yere bağlayamıyorsun bırak 4. sezonda bitsin ne zorluyorsun ki!
5. sezona devam edin geçmişle sürekli bağlanıyor.4 Sezon merakla izlediğim diziyi 5. sezonun 1. bölümden sonra bıraktım hiç ettiler canım diziyi, madem bi yere bağlayamıyorsun bırak 4. sezonda bitsin ne zorluyorsun ki!