Freedos'a Windows 10 yüklemek

Mr.Dr10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba. İlk defa freedos bir Monster laptop aldım. Fakat Windows 10 sürüm 1809 kurmam gerekiyor. Orijinal bir şekilde bunu tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Başka pcden win 10 indirip flash belleğe mi atmam gerekiyor, netten key mi almam gerekiyor, anlayacağım şekilde eğer biriniz açıklayabilirse çok sevineceğim, link varsa atabileceğiniz o da çok makbule geçer, şimdiden çok teşekkürler.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171

Konu açmadan önce daha önce açılmış mı diye bakarsak çok güzel olur. :)
İyi forumlar.

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Arkadaşlar merhaba. İlk defa freedos bir Monster laptop aldım. Fakat Windows 10 sürüm 1809 kurmam gerekiyor. Orijinal bir şekilde bunu tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Başka pcden win 10 indirip flash belleğe mi atmam gerekiyor, netten key mi almam gerekiyor, anlayacağım şekilde eğer biriniz açıklayabilirse çok sevineceğim, link varsa atabileceğiniz o da çok makbule geçer, şimdiden çok teşekkürler.
İnternetten windowsun 1809 sürümünü orjinal bir şekilde indirip flash belleğe atıp bilgisayarı bios ayarlarından flash bellek ile başlatıp kurulum yapabilirsin.

Mr.Dr10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok teşekkür ederim, bir şey daha danışmak istiyorum bu konuda. Kurulacak medyayı seçin adımında, usb flash ile ISO seçenekleri var, youtube'ta araştırdığımda bir kişi UEFI kurun daha hızlı açılır ve marka logosu pcyi açarken görünür yazıyor ve video çekmiş bu konuda. UEFI rofus mu kurayım sizin yazdığınız gibi mi yapayım, tam bilmiyorum farklarını, ne yapmalıyım acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetten windowsun 1809 sürümünü orjinal bir şekilde indirip flash belleğe atıp bilgisayarı bios ayarlarından flash bellek ile başlatıp kurulum yapabilirsin.
1809 ayrı mı indiriliyor, yoksa Windows un sitesinden herkesin yaptığı gibi indirilen yerden indirmeyecek miyim

Mr.Dr10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
USB flaş ile kurun yeni bilgisayarlarda UEFI kurulum oluyor zaten kendim çokça böyle yükledim şuan UEFI kullanıyorum.
Peki Windows 10 cd key nereden alabilirim, n11'de hiç yok. Bu site nasıl sizce? Microsoft Windows 10 Home 32&64 Bit TR Dijital İndirilebilir Lisans - Windows 10 Pro Lisans

Peki Windows 10 cd key nereden alabilirim, n11'de hiç yok. Bu site güvenilir midir ? Microsoft Windows 10 Home 32&64 Bit TR Dijital İndirilebilir Lisans - Windows 10 Pro Lisans

Peki Windows 10 cd key nereden alabilirim, n11'de hiç yok. Bu site güvenilir midir ? Microsoft Windows 10 Home 32&64 Bit TR Dijital İndirilebilir Lisans - Windows 10 Pro Lisans

Konu açmadan önce daha önce açılmış mı diye bakarsak çok güzel olur. :)
İyi forumlar.
Haklısınız, cehaletime verin forumdaki :) Araştırmıştım gözümden kaçmış sanırım. Bir konuda daha danışabilir miyim, Windows 10 cd key nereden alabilirim acaba, herkese soruyorum da şu an amatörce oldu her şey, bilmiyorum da. Bu siteden alsam, önerir misiniz? N11'de hiç yok. Bu site güvenilir midir ? Microsoft Windows 10 Home 32&64 Bit TR Dijital İndirilebilir Lisans - Windows 10 Pro Lisans

Son düzenleme:

Mr.Dr10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Epttavm üzerinde fazlaca var. Oradan alabilirsiniz.
Sadece bunu bulabildim, tek bir yorum yapılmış. Güvenilir midir acaba ?

Sadece bunu bulabildim, tek bir yorum yapılmış. Güvenilir midir acaba ?
Oyun amaçlı kullanacağım da, home almak istedim.

High Noon

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Ben de monster tulpar kullanıyorum sırasıyla bunu, bunu ve bunu uygularsanız başarıyla kurulumu gerçekleştirirsiniz. Driver USB'sinde SoundBlaster klasöründeki hiçbir şeyi kurmayın sakın. Windows 10'a uyumsuz olduğu için benim bilgisayarın sesi gitmişti aman diyim :D

Peki Windows 10 cd key nereden alabilirim, n11'de hiç yok. Bu site nasıl sizce? Microsoft Windows 10 Home 32&64 Bit TR Dijital İndirilebilir Lisans - Windows 10 Pro Lisans

Haklısınız, cehaletime verin forumdaki :) Araştırmıştım gözümden kaçmış sanırım. Bir konuda daha danışabilir miyim, Windows 10 cd key nereden alabilirim acaba, herkese soruyorum da şu an amatörce oldu her şey, bilmiyorum da. Bu siteden alsam, önerir misiniz? N11'de hiç yok. Bu site güvenilir midir ? Microsoft Windows 10 Home 32&64 Bit TR Dijital İndirilebilir Lisans - Windows 10 Pro Lisans
Bilmem karşı çıkarlar mı ama Windows Key satın almana gerek yok ücretsiz kurulum da yapabiliriz. Çok para ve onun için para vermene gerek yok.