Aynen yasak...ikincisi böyle full program paylaşımı yasak galiba...
Aynen yasak...
Forum kuralları 5. 'Telif haklarını zedeleyen dosyalara link verilmesi (Crack, serial, warez) ve sitede paylaşılması yasaktır.'
Konunun kapatılması için kendin moda başvur.
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html
Forum kurallarınıda okumanı tavsiye ederim...
Hmm bilmiyorum forum kurallarını bulamadım![]()
Ben bunu araştırdım 10 dakkada buldum senin uğraşmandan bize ne ?Görende 10 sayfalık makale yazdın sanacak...
Ben burda Bariz bir crack linki vermedim eğer indirirsen anlarsınki programın hiç bir telif hakkı zedelenmiş değil.
Sürüm eski ama işlev aynı değil mi seninkinin cektiği videoda aynı bu sürümdeki cekilen video da aynı sadece programların arayüzünde biraz değişiklik varBunun sürümü eski.
3.4.5 var![]()
bu programın crack'i var.Yasal olarak para ile satılan bir şeyi bedava kullanıyorsunuz.Buda telif haklarını zedeler...
Sen şikayet ettin mi ondan haber ver?
Sürüm eski ama işlev aynı değil mi seninkinin cektiği videoda aynı bu sürümdeki cekilen video da aynı sadece programların arayüzünde biraz değişiklik var
---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:52 ----------
Şikayeti sol köşedeki /!\ benzeri işaretten yapıyoruz demi![]()
Zamanında ne demek acaba biliyor musun bilmiyorsan eğer bi TDK nın sitesini ziyaret etmelisin![]()
O kadar gereksiz mesajlar yazmışsınki okumaya bile lüzum duymadım... Sende mi şu 15 cilerdensin (deminden biri çıktı)
Ben burda Bariz bir crack linki vermedim eğer indirirsen anlarsınki programın hiç bir telif hakkı zedelenmiş değil.
Senin attığın ve diğer arkadaşlardan gelen mesajlara cevap verdim sadece bu arada 15'ci nedir acaba ?![]()
:confused1:
Kendinden crackli ne demek o zaman? Çelişiyorsun.
Crack yapmana gerek yok demek. Yüklüyorsun öyle işte...