• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Fraps 2.9.4 Kendinden Crackli [Full]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk mesajın da bir program indirmemizi bekliyorsun bizden sen olsan güvenirmisin yani ?

Ben bu programı bulmak icin cok uğrastım zamanında kolayda bulamadım açıkcası ve program tamamen güvenlidir hiç bi sorunda cıkmıyacak indirirken hem biz Kastamonuluyuz bizde öyle şeyler olmaz ;)

ikincisi böyle full program paylaşımı yasak galiba...

crackli program paylaşmak yasak değil mi? :) yarına silinir link :D

Ben bunu araştırdım 10 dakkada buldum senin uğraşmandan bize ne ? :) Görende 10 sayfalık makale yazdın sanacak...

Ben burda Bariz bir crack linki vermedim eğer indirirsen anlarsınki programın hiç bir telif hakkı zedelenmiş değil.

bu programın crack'i var.Yasal olarak para ile satılan bir şeyi bedava kullanıyorsunuz.Buda telif haklarını zedeler...
Sen şikayet ettin mi ondan haber ver?

Bunun sürümü eski.
3.4.5 var :)
Sürüm eski ama işlev aynı değil mi seninkinin cektiği videoda aynı bu sürümdeki cekilen video da aynı sadece programların arayüzünde biraz değişiklik var :)

---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:52 ----------

bu programın crack'i var.Yasal olarak para ile satılan bir şeyi bedava kullanıyorsunuz.Buda telif haklarını zedeler...
Sen şikayet ettin mi ondan haber ver?

Şikayeti sol köşedeki /!\ benzeri işaretten yapıyoruz demi :)

Sürüm eski ama işlev aynı değil mi seninkinin cektiği videoda aynı bu sürümdeki cekilen video da aynı sadece programların arayüzünde biraz değişiklik var :)

---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:52 ----------

Şikayeti sol köşedeki /!\ benzeri işaretten yapıyoruz demi :)

Evet oradan.

zeytinyağı gibi üste çıkmak diyede buna denir pes yani :D

Zamanında ne demek acaba biliyor musun bilmiyorsan eğer bi TDK nın sitesini ziyaret etmelisin ;)

O kadar gereksiz mesajlar yazmışsınki okumaya bile lüzum duymadım... Sende mi şu 15 cilerdensin (deminden biri çıktı :))

O kadar gereksiz mesajlar yazmışsınki okumaya bile lüzum duymadım... Sende mi şu 15 cilerdensin (deminden biri çıktı :))

Senin attığın ve diğer arkadaşlardan gelen mesajlara cevap verdim sadece bu arada 15'ci nedir acaba ? :)

Senin attığın ve diğer arkadaşlardan gelen mesajlara cevap verdim sadece bu arada 15'ci nedir acaba ? :)

Birilerine özel mesaj atmak için 15 mesaj gerekiyor sanırım tam olarak bilmiyorum bir iki adam 15 e ulaşmak için saçma saçma yorumlar yazmıştıda bende kılıfına uydurdum.

Sanırım siz kuralları bilmediğiniz için böylesine ilginç bir giriş yaptınız. Tanışalım Görüşelim bölümüne konu açında bir hoşgeldin diyebilelim :)

Tamam beyler ve bayanlar siz haklısınız moderatöre bildirildi konu bu kadar heyecan yapmayın lütfen :)

Açtığımız konulara dikkat edelim arkadaşlar. Forum kurallarını da okuyalım lütfen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...