Frankfurt'un online yıldızı 911

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,961
Reaksiyon puanı
453
Puanları
7,263
Araştırmaya göre, hem haber ajanslarının internetteki haberlerinde, hem de sosyal medya kullanıcılarının tweet’leri ve bloglarında, Frankfurt Otomobil Fuarı’nın internette en çok ses getiren haberi yeni nesil Porsche 911’in lansmanı oldu.


İngiltere merkezli Kantar Media şirketinin verdiği istatistiklere göre, yeni 911 sayesinde Alman otomobil üreticileri, internette yayınlanan tüm haberler içinde en büyük ‘dilim’e sahip oldu.
Haber ajanslarının internette yayınlanan haberlerinde, ikinci en çok bahsi geçen otomobil Mercedes-Benz’in B Sınıfı olurken onu BMW’nin i3 Konsepti, Audi Urban Konsepti ve Ford Evos Konsepti takip etti.
Audi ve Ford blog yazarları ve YouTube kullanıcıları arasında lider olurken, A2 konsepti ve Urban konsepti sırasıyla 2. ve 5. sırayı aldı.

110927%20frankfurt.hlarge.jpg


kaynak
 
Üst