FPS Yükseltebilirmiyim ?

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gençlerin Yeni Modası Olan Araba Oyunlarından MTA Sanandreas son zamanlarda öne çıkmıştır..bu öne çıkma tabikide birsürü oyuncuya oyuna çekmektedir..Ancak oyuncular şu problemden sürekli dert yanıyolar...FPS'm düşük Bundan Dolayı oyundan sürekli atılıyorum..oyunda lag olmak istemiyorum..fps yükseltmenin tek çözümünü ben burada açıklayacağım lütfen dinleyiniz..

FPS HERHANGİ BİR OYUNDA NASIL YÜKSELİR ?

FPS oyundaki hızınızdır vede tamamıyla ekran kartınızla alakalı bir sorundur..Bu sorunu çözmek için şu yolu izleyin..Oynadığınız oyunda ekran kartı özellliklerini olabildiğince düşük tutun..düşürün düşürebildiğiniz kadar...Evet bunu yaptığınızda grafik ayarları düşen oyun size yeterince kalite sunamayacaktır..ama elinizdeki ekran kartını ancak bu şekilde kullanabilirsiniz başka türlüsü mümkün bile değil sen enaz 512mb'lık bir ekran kartıyla oynayan oyuncuların arasına 128mb ekran kartıyla giriyosan ya ekran kartınının oyunda özelliklerini düşüreceksin yada yeni bir ekran kartı alacaksın..diyorlarki Game Booster Var onu kullanıyoz..hadi len kimi kekliyon sen...game booster gereksiz yere pcde çalışıp pcye hiçbir katkısı olmayan kücük dosyaları durdurur..o küçük şeylerde pcnin hızını düşürür ancak bu olay şöyle tabir edilir..karıncanın insana saldırması :D ne yapabilecekki öldürsen ne öldürmesen ne :) Ondan Dolayı tavsiyeme uyun ya oyundaki ekran kartı özelliklerinizi düşürün yada gidin yeni bir ekran kartı alın vede özellikleri yüksek olsun ;)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Anlıyorsanız overclock da yapabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Multi Theft Auto bir araba oyunu değildir. Climb-Tırmanma, Freeroam-ÖzgürOyun, Roleplay-Gerçek Hayat, Race-Yarış gibi seçenekleri olan bir oyundur. Internet üzerinden arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Grand Theft Auto oyunlarının üzerine yüklenir. GTA'nıza dokunulmaz. Eski sürümü GTA Vice City'nin üzerindeyken şimdiki sürümü GTA San Andreas üzerinedir. FPS ile lagın çok alakası yok. Internet hızınız ve girdiğiniz sv'nin lag olmaması. FPS sadece sizin gördüğünüz hızınızdır.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Dostum o değilde Mta San Andreas oynayan var mı hala ?

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Konuyu 2005 senesinde atılan bir forum mesajından mı kopyaladın? Piyasada 128mb ekran kartımı kaldı :S

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Haklısın yazılarında. Hatta en sonda yazdığın ekran kartı düşükse bile özellikleri düşürüp girilmesi gerekiyor.

Multi oyunlarda özellikle fps türü oyunlarda yetmiyorsa kart, özellikleri düşmek büyük etki ediyor.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Konuyu 2005 senesinde atılan bir forum mesajından mı kopyaladın? Piyasada 128mb ekran kartımı kaldı :S

misal açısından verdim ;)

Dostum o değilde Mta San Andreas oynayan var mı hala ?

misal açısından verildi mta..;)

Anlıyorsanız overclock da yapabilirsiniz.

biostan yapılıyo gülüm o ;) ben senin icin anlatımı sunardımda bu başlıkta değil inşallah başka birzamana sunarım :) del çek biosa gir yap işte içeriğini daha sonra açıklayacam ama aslında forum donanımda bahsetmişler bu konuyla alakalı link vereyim istersen ?