Casper Nirvana Notebook FPS Sorunu

xSalmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Casper Nirvana CHY Serisi Notebook'um var denemediğim yöntem yapmadığım işlem kalmadı ne olur bana yardımcı olun yoksa çıldıracağım 2 Yıldır League of Legends oyuncusuyum ama FPS sorununu çözemedim ne yaptımsa olmadı FPS oyundayken 30-50 aralarında sürünüyor çok nadir bazen 100 ü geçtiği oluyor ondada bir dakika sonra geri düşüyor sabitleyemedim oyun oynamama büyük bi engel ve pc den tam verim alamıyorum. Format attım, Oyunu silip kurdum, En Güncel Driverleri kurdum, Yüksek Grafik işlemci ile çalıştırdım, Game booster kurdum, Nvidia Ge Force Experience ile çalıştırdım, Soğutucu aldım, Yüksek Performans modu ile çalıştırdım ne yaptımsa FPS yükselmedi moralim çok bozuk yardımcı olabilecek birisi yada birileri varmı lütfen rica ediyorum Bilgisayar Özellikleri İşlemci : İ5 4200M 2.5GHZ Ram: 8 GB DDR3 Disk: 750 GB Ekran Kartı: NVIDIA GT740M 2 GB Paylaşımsız İşletim sistemi: Windows 8.1 Not: Pc yi ikinci el aldım temiz pc ama performans alamıyorum oyunda FPS sorunum var Bu özelliklere bu performans normal mi sizce ?

Reaksiyon puanı
16,128
geri ver işe yaramaz o asus,lenovo yada dell alman daha mantıklı yapsal olarak kötü o İ5 4200M asus'daki İ5 4200M ile aynı verime sahip değil GT740M de öyle düşük kaliteli olanları alıyor mosfetlerde adi ucuz olunca sonuç bu oluyor.

xSalmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geri verme gibi bi şansım yok aldığım kişi bana teknik serivise ver içini temizlettir termal macununu sürdür sonra düzelir dedi sizce doğrumu ?

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
sorun tamamen casperin (clevonun) dandik ileri beslemesinden kaynaklanıyor. birde adaptörünüz yansanayi ise herhangi bir arkadasınızdan, asus yada lenovo marka cihaza sahip orjinal şarj aletiyle deneyin birde. sorun devam ediyorsa kesinlikle beslemeden yani anakarttan kaynaklanıyor.