FPS Hakkında

mesutsasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu fps baya kafamı karıştırdı :D
Mesala benim pc arkadaşımın kinin 2 katı özellikte herşeyi o lol oynarken bazen fps si 100 oluyor ama ben call of duty oynarken fps 60 da sabitleniyor neden böyle
Yani oyunlar arası fps değişiyormu her oyunun kendi max fps si falan mı oluyor kısaca bu fps işi ne ayak :D

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Her oyun farklı ağırlığa sahiptir her oyunda aynı fps yi alamayız :) bilgisayarmızın gücü dahilinde ve oyunun optimizasyonuna ve ağırlığına göre fps değişmektedir.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Beyler bu fps baya kafamı karıştırdı :D
Mesala benim pc arkadaşımın kinin 2 katı özellikte herşeyi o lol oynarken bazen fps si 100 oluyor ama ben call of duty oynarken fps 60 da sabitleniyor neden böyle
Yani oyunlar arası fps değişiyormu her oyunun kendi max fps si falan mı oluyor kısaca bu fps işi ne ayak :D
Arkadaşıma katılıyorum ekstradan FPS sabitlemiş olabilirsin ayarlarında ve FPS normalde daha fazla gözükecekken sabit değeri gösterebilir.

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Alabildiğin fps oynadığın oyunun grafikleriyle bilgisayarının özellikleri ile değişebilir daha güçlüyse daha çok fps alırsın her saniyede farklı birsürü işlem oluyo sen mesela lol oynarken ordaki karakterler grafikler fazla yormadığı için senin bilgisayarını 100 fps alıyorsun ama cod da daha zorlayıcı grafikler olduğu için daha düşük fps alırsın ( bu kadar basit bi konuyu neden bu kadar uzun anlattım ki.. )