Rehber fp ofis bilgisayarı

2killjoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar. fiyat performans ürünü laptop arayışındayım. en fazla 10k (daha az olması tercihimdir) bütçem var. office programlarını, endnote, fadein gibi programları kullanıyorum. benim için önemli olan şey hızlı olması, kablosuz kullanım süresinin uzun olması ve özelliklerinin beni uzun yıllar götürebilmesi. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

esterqoon

Asistan
Reaksiyon puanı
41
merhabalar. fiyat performans ürünü laptop arayışındayım. en fazla 10k (daha az olması tercihimdir) bütçem var. office programlarını, endnote, fadein gibi programları kullanıyorum. benim için önemli olan şey hızlı olması, kablosuz kullanım süresinin uzun olması ve özelliklerinin beni uzun yıllar götürebilmesi. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Bütçenize en uygun uzun ömürlü olması adına Intel Evo Platformlu Asus Vivobook 15 tavsiye ederim https://www.hepsiburada.com/asus-x5...isayar-p-HBCV00002Q82F3?magaza=DEY ELEKTRONİK performansı ve uzun ömürlülük adına ideal

2killjoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçenize en uygun uzun ömürlü olması adına Intel Evo Platformlu Asus Vivobook 15 tavsiye ederim https://www.hepsiburada.com/asus-x515ea-bq1186-intel-core-i5-1135g7-8-gb-ddr4-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002Q82F3?magaza=DEY ELEKTRONİK performansı ve uzun ömürlülük adına ideal
Çok teşekkür ederim yanıtınız için.
Şu bilgisayar nasıl? Satıcı güvenilir midir? Rica etsem bunu da yorumlar mısınız?

esterqoon

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Şu bilgisayar nasıl? Satıcı güvenilir midir? Rica etsem bunu da yorumlar mısınız?
Trendyol üzerinden problem yaşamazsınız fakat bu ürün güncel şartlar için çok düşük bir işlemciye sahip mobil cihazlar için intel işlemcili ürünler daha avantajlı açıkçası

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
öncellikle kullanacıgınız laptopda kullanacıgınız programları söylerseniz biz size onları kaldırabilecek bir laptop önersek sizin acınızdan daha uzun ömürlü olacagınızı düşünüyorum önerdiginiz laptoptan yapacagınız işler ofis programları ve bir kac program olur.örnek veriyorum adobe programları icin yetersiz kalabilir.

Draker

Doçent
Reaksiyon puanı
63