Foxconn Çalışanı iPhone 8'in Özelliklerini Sızdırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
iPhone 8 ne zaman tanıtılacak? (iPhone 8'in özellikleri neler?)

Apple'ın yeni amiral gemisi ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran isimler ve firmalar telefon ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Reddit tarafından kimliği doğrulanan bir Foxconn yetkilisi Reddit'te iPhone 8 ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. İşte iPhone 8'in tanıtılacağı tarih ve cihazında yer alması muhtemel özellikler...
  • ,eU6x3gJdn0OCCovCx_898g.jpg

Adı açıklanmayan ancak kimliği Reddit tarafından doğrulanan Foxconn yetkilisi iPhone 8'i mühendislik doğrulama testinde gördüğünü iddia ediyor. Aynı iddiaya göre, Touch ID kesinlikle cihazın arkasında olmayacak.
  • ,X3p7tPYLgEuNYwGKEmYtOg.jpg

Aynı iddiaya göre, iPhone 8'de USB-C kullanılmayacak ve kablosuz şarj özelliği olacak.
  • ,HhvjscmaiUqH6wMhfFYu1Q.jpg

Foxconn yetkilisi, tasarım olarak en çok Benjamin Geskin'in sızdırdığı maketin iPhone 8'e benzediğini belirtiyor.

Kaynak

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
16,128
Touch ID arkada olsa ne olucak ki? önde olunca ne olucak?

Reaksiyon puanı
16,128
değişimi hiç sevmem şuan NCIS olması gerekirken yerine başka bişey var foxcrime'de...

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
değişimi hiç sevmem şuan NCIS olması gerekirken yerine başka bişey var foxcrime'de...

Bende bazı şeylerde değişimi sevmem.
Misal alıştığım bir yemeğe farklı bir baharat ekstradan katılırsa tadı ne kadar güzel olursa olsun sevmem sevemem :D

Reaksiyon puanı
16,128
ben evin dekorasyonu,işyerinin dekorasyonu değişimini sevmem yemeklere karışmam gerçi seneler önce akrabanın birinin yaptığı güya pilav pirinç pilavı olduğu iddia edilen çorbamsı ama suyu az pilav ama çorba gibi sulu iğrenç bişey koymuştu akşam yemeğinde bu bir birde matematik öğretmeni teyzenin yaptığı tost olduğunu iddia ettiği birşey vardı kötü olarakgördüğüm şeyler beşamal sosu var hiç sevmediğim the grudge'un sevdiği ama bence kedi maması gibi bişey iğrenç böyle değişimleri sevmem.

Reaksiyon puanı
16,128
retina ekran değil mi? iphone'larda retina ekran var ve kalitede ki son nokta...

Reaksiyon puanı
16,128
Lacoste tshirtler pazarda satılıyor 3-5-10-20 neyse orijinalinden kaliteli de olabiliyor...

Reaksiyon puanı
16,128
marka takıntım yok spor ayakkabımın markası Jump işimi görüyor isteyince gıcık gıcık ses çıkartıyor sanırım abartılı cilalı zeminlerde çıkıyor ses.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Adamlar gelenekselliğinden vazgeçmeyecekmiş :)
Ben de olsam kalıplaşmış geleneklerimden vazgeçmezdim.
Deme öyle sonra gaza gelip %60 70 ekran kasa oranı yapmaya devam edicekler :D

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
O apple boylar sırf göğüs kısmında timsah var diye lacoste tshirt'e de 200-250 TL veriyorlar...

Sırf timsah demeyelim bence. 5 sene renk atmama gibi bir özelliği var mesela. Yazın terletmeyen kumaşı var. Parasının hakkını veriyor ama tabi ki herkese hitap etmiyor. Cep telefonuna 4000-5000TL vermektense tişörte 200TL vermek daha mantıklı bir iş.

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Sırf timsah demeyelim bence. 5 sene renk atmama gibi bir özelliği var mesela. Yazın terletmeyen kumaşı var. Parasının hakkını veriyor ama tabi ki herkese hitap etmiyor. Cep telefonuna 4000-5000TL vermektense tişörte 200TL vermek daha mantıklı bir iş.

Vallaha hocam defacto'dan aldığım tshirt'de 4 senedir renk atmadı. Hem de 30 TL ye aldım :D bir tshirt'e 200 TL vermek ciddi ciddi ziyandır, herkesin kendi parası tabii ki ama kimse kalitesini gözeterek almıyor bu tür ürünleri. Güya statü sağlıyorlar bu şekilde. 200 TL ye 10 farklı renk tsihirt alırım farklı farklı giyerim :D

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Vallaha hocam defacto'dan aldığım tshirt'de 4 senedir renk atmadı. Hem de 30 TL ye aldım :D bir tshirt'e 200 TL vermek ciddi ciddi ziyandır, herkesin kendi parası tabii ki ama kimse kalitesini gözeterek almıyor bu tür ürünleri. Güya statü sağlıyorlar bu şekilde. 200 TL ye 10 farklı renk tsihirt alırım farklı farklı giyerim :D

Yok şimdi Defacto renk atmıyor dersek buna inanmam. Mümkün değil teknik olarak, ben Lacoste'de alıyorum, Defacto'da alıyorum, kuralım yok. Ancak Defacto ilk yıkamada rengini solduran ürünler yapıyor, tabi bu Polo yaka pike kumaşlar için geçerli. Lacoste'nin pek statü sağlayacağını sanmıyorum çünkü lüks bir marka değil. Ayakkabıları zaten rezalet çok dayanıksız ve kalitesiz. Sadece gömlek ve polo yakaları iş yapar. O da statü kazandıracak bir olay değil.

Statü giyimde vardır ancak bu çok daha üst düzey markalar için geçerli. Ama yine tekrarlıyorum cep telefonuna 4000-5000TL verene kadar, aynı parayı üste başa harcamak çok daha mantıklıdır.

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Yok şimdi Defacto renk atmıyor dersek buna inanmam. Mümkün değil teknik olarak, ben Lacoste'de alıyorum, Defacto'da alıyorum, kuralım yok. Ancak Defacto ilk yıkamada rengini solduran ürünler yapıyor, tabi bu Polo yaka pike kumaşlar için geçerli. Lacoste'nin pek statü sağlayacağını sanmıyorum çünkü lüks bir marka değil. Ayakkabıları zaten rezalet çok dayanıksız ve kalitesiz. Sadece gömlek ve polo yakaları iş yapar. O da statü kazandıracak bir olay değil.

Statü giyimde vardır ancak bu çok daha üst düzey markalar için geçerli. Ama yine tekrarlıyorum cep telefonuna 4000-5000TL verene kadar, aynı parayı üste başa harcamak çok daha mantıklıdır.

Baya bayaa renk atmıyor hocam, gerekli talimatlara uyarak yıkama yaptığınıza emin misiniz? LCW için aynısını söyleyemem hemen soluyor ürünleri ama defacto, koton gibi markalar bayaa sağlam bence ve hiç ağaran veya solan ürün çıkmadı aldıklarımdan. Polo yaka pike kumaşlar da dahil...

Vallaha sana göre de statü kazandıran markalar Prada falan galiba ki o daha kötü bir levelmiş bence :D

Şaka bir tarafa üstünüze alınmanıza lüzum yok, ama sizin öyle hissetmiyor oluşunuz lacoste giyen herkesin sizin gibi olduğu anlamına gelmez. Bayaa bayaa lacoste tshirt giyince yürüyüşü-konuşması değişen adamlar var piyasada :D

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Baya bayaa renk atmıyor hocam, gerekli talimatlara uyarak yıkama yaptığınıza emin misiniz? LCW için aynısını söyleyemem hemen soluyor ürünleri ama defacto, koton gibi markalar bayaa sağlam bence ve hiç ağaran veya solan ürün çıkmadı aldıklarımdan. Polo yaka pike kumaşlar da dahil...

Vallaha sana göre de statü kazandıran markalar Prada falan galiba ki o daha kötü bir levelmiş bence :D

Şaka bir tarafa üstünüze alınmanıza lüzum yok, ama sizin öyle hissetmiyor oluşunuz lacoste giyen herkesin sizin gibi olduğu anlamına gelmez. Bayaa bayaa lacoste tshirt giyince yürüyüşü-konuşması değişen adamlar var piyasada :D

Sonradan görme insanlar da marka takıntısı olabilir, bu sosyolojik bir vakadır. :)

Koton eskiden iyiydi sonra kalitesini çok bozdu. Mesela ufak bir tavsiye vereyim yazlık tişört alacaksan, piyasada performans/fiyat odaklı tek firma var, o da collezione'dur bana göre. Prada'da demeyelim de; mesela Türkiye'de iyi ki çok bilinmeyen kaliteli 3-5 firma var mesela; salvatore ferragamo, alberto guardiani, cesare paciotti gibi. Bunların hem sahtesi zor bulunur kimse yapmaz, hem de orijinalini bile sonradan parayı bulan adam gidip vermez bilmez çünkü. Onun dışında Valentino'da harikadır ama o gereksiz pahalı Türkiye'de. Neyse Defacto'dan buralara uçmayalım. Defacto'nun normal tişörtleri 1 yaz sezonu giymek için iyi, ancak polo yakaları bence çabuk yıpranıyor, çekiyor ve renk atıyor. Yine de tabi ki her türlü alınır günlük giyimde, yaz sonuçta 40 derece sıcak 90 gün de en az 90 tane tişört giymen lazım ter kokmaman için. :)

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Sonradan görme insanlar da marka takıntısı olabilir, bu sosyolojik bir vakadır. :)

Koton eskiden iyiydi sonra kalitesini çok bozdu. Mesela ufak bir tavsiye vereyim yazlık tişört alacaksan, piyasada performans/fiyat odaklı tek firma var, o da collezione'dur bana göre. Prada'da demeyelim de; mesela Türkiye'de iyi ki çok bilinmeyen kaliteli 3-5 firma var mesela; salvatore ferragamo, alberto guardiani, cesare paciotti gibi. Bunların hem sahtesi zor bulunur kimse yapmaz, hem de orijinalini bile sonradan parayı bulan adam gidip vermez bilmez çünkü. Onun dışında Valentino'da harikadır ama o gereksiz pahalı Türkiye'de. Neyse Defacto'dan buralara uçmayalım. Defacto'nun normal tişörtleri 1 yaz sezonu giymek için iyi, ancak polo yakaları bence çabuk yıpranıyor, çekiyor ve renk atıyor. Yine de tabi ki her türlü alınır günlük giyimde, yaz sonuçta 40 derece sıcak 90 gün de en az 90 tane tişört giymen lazım ter kokmaman için. :)

o kişilerden söz ediyorum işte :D benim nirvanam colins'tir mesela çok severim ama senede iki-üç sefer uğrarım :D

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Konu şarampole yuvarlanıp tirşörtlere geldiyse yakında evrim safsatasını konuşacağız :)

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Konu şarampole yuvarlanıp tirşörtlere geldiyse yakında evrim safsatasını konuşacağız :)

Evrim safsatasının tshirt'lerden veya apple'dan-samsung'dan bağımsız olduğunu mu düşünüyorsun? Sorarım sana Steve Jobs neden "ısırılmış elma"yı tercih etti mesela? :D yaratılış mevzusuna gelmediysek geç bile kalmışız demektir, çünkü senin yukarıdaki mesajı neden yazdığını bile "yaratılış" konusu çerçevesinde irdeleyebiliriz... :D;)

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Evrim safsatasının tshirt'lerden veya apple'dan-samsung'dan bağımsız olduğunu mu düşünüyorsun? Sorarım sana Steve Jobs neden "ısırılmış elma"yı tercih etti mesela? :D yaratılış mevzusuna gelmediysek geç bile kalmışız demektir, çünkü senin yukarıdaki mesajı neden yazdığını bile "yaratılış" konusu çerçevesinde irdeleyebiliriz... :D;)

İleri gelen muhabbetleri okudum (apple logosu) fakat ne bana ne sana nede başka birine faydası yok biliyor olmanın.

Diğer muhabbetlere gelince konunun içeriğinden farklı yöne kayması durumunu değiştirmeyecektir.
Konu açılır veya açılmaz, görüş belirtilir veya belirtilmez ;)

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
İleri gelen muhabbetleri okudum (apple logosu) fakat ne bana ne sana nede başka birine faydası yok biliyor olmanın.

Diğer muhabbetlere gelince konunun içeriğinden farklı yöne kayması durumunu değiştirmeyecektir.
Konu açılır veya açılmaz, görüş belirtilir veya belirtilmez ;)

işte diyorum ki kayar veya kaymaz ;)

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4299282)

Son düzenleme:

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4302876)