Forumun Tadı Kalmadı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Tekrar görevinin başına dönmeyeceğini kim söyledi ;)

Bu konu 1.000.254 kere gündeme geldi konuşuldu tartışıldı.Uzun uzun yazmayacağım çünkü pek kimse okumaz biliyorum:)
Yok şöyle oldu yok böyle oldu efendim diye veryansın etmeyin, bu forumu şekillendiren siz üyelersiniz, sizler buranın bir parçasısınız.
Ayrıca yaş konusuna takılmayın, bu konu ile ilgili onlarca atasözü var bildiğiniz üzere , önce yazılana bakın ve daha önce yazdıklarına, belirli bir süre sonra
kafanızda kişiler hakkında gerekli tanımları biriktirebiliyorsunuz.
Bak gene uzattım :)

Benim demek istediğimi sanırım pek anlşamamışsınız. Ayrıca atasözünden bahsedersek ( Ufak taşa.....) diye başlayan atasözüde var.
Herkes kendi akranlarıyla daha iyi anlaşır ve muhabbet eder. Benim fikirlerim gençlere uymaya bilir gençlerinkide bana. Ama bir zeka ve hafıza ile ilgili konu varsa tabiki bir genç insan daha zekice fikri olabilir bunu kabul ederim.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Benim demek istediğimi sanırım pek anlşamamışsınız. Ayrıca atasözünden bahsedersek ( Ufak taşa.....) diye başlayan atasözüde var.
Herkes kendi akranlarıyla daha iyi anlaşır ve muhabbet eder. Benim fikirlerim gençlere uymaya bilir gençlerinkide bana. Ama bir zeka ve hafıza ile ilgili konu varsa tabiki bir genç insan daha zekice fikri olabilir bunu kabul ederim.

Hitap açısından haklısınız ama her zaman yaşa aldanmamak gerek bunu belirtmek istemiştim.
Tecrübe ettiğim o ki kimseyi tipine yaşına eğitimine kısaca hiç bir kıstasa göre eleştirmemek hor görmemek gerek.
Bu lafımdan anlamaz, anlatsamda bişey anlamaz demek yanlış bi davranış.Birbirimiz hakkında bildiklerimiz burada yazdıklarımızdan fazlası değil.
Birbirimizi burada anlamaya çalışırken biriktirebildiklerimizden kastettiğim buydu.

Genel olarak hoşgörüyü ve saygıyı elden bırakmazsak zaten sorun olmazda hararetli milletiz sataşmadan duramıyoruz vesselam.

Reaksiyon puanı
10,327
yorum yapılmayı gerekli kılacak konular açarsan yağmur gibi yorum gelmesi kaçılınmaz.
bak mesela bu konun tam on sayfa yapmış!
ha bir de şu var, kendi tadı bozuk olanlar da herşeyin tadının bozuk olduğunu sanırlarmış! :)
moralin düzelip tadın yerine gelince bir ay evvel açtığın konuya geri dönebilirsin! :)))

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
Bugün tadındayım, böyle konular tadımı bozamaz, forumun tadını hiç bozmaz, tadın yerine gelince tadında konular açarsın tadın düzelir:P

umarım anlatabilmişimdir:D

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende katılıyorum artık insanlar forumlarda gezmez mesaj yazmaz oldu facebook gibi sosyal siteler bitirdi bütün forumları.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Girmiyorum ama günlük takip ediyorum.

Bir yıl kadar önce formda herkesin yaşı gözüksün diye bir konu açmıştım fakat kimse oralı olmadı. Ben 48 yaşıda ve teknoloji için üye oldum. Bir çok konulara baktığımda veya cevap yazdığımda karşımdakinin daha hayat tecrubesi olmayan cıcuğum yaşındaki biri olduğundan o kişi ile kendi dengim gibi tartışmak istemiyorum.
Eğer üyelerin yaşı belli olsaydı kendi dengimiz olan üyelerle hergün güzel sohbet ve tartışma imkanımız olur küçüklerimizede onların anlayabileceği şekilde yazılar yazabilirdik.

Bu yüzden giriş yapmıyor konu cevaplamıyorum. Sadece bilgisayar konusunda takılanlar olursa bildiğim birşey varsa o zaman cevap veriyorum.
Günde 5-6 kez siteye girip takip ediyorum.

Bu isteğinizi değerlendireceğiz.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Evet bu yaş olayı benimde aklıma takılırdı hep,iyi bir tesbit olmuş.

Reaksiyon puanı
4
üyelik tarihi ve mesajların altına yasadıgı yer ve yaş konulabılır.bunun negatıf yonde bı etkısı olmaz.denemeye deger.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
gördüğüm en iyi forum burası gerçi nasıl yorum yazılmıyormuş windows konusuna konu açıldığında @__kadıköyRAP__ ​abi hallediyor hemen :D

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
daha ne olsun 105 tane mesaj demekki mesele doğru konu açmakta imiş

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım seni tenzih ederim ama teknoloji sitesinde biri sevgilisi anlatır biri yavşadıgı kız için taktik alır diyeri intihar mektubu yazar garip garip konular tabi o arkadaşlarada saygı duymaklazım ama konu açılıcaksa açın tlf pc oyun vb gibi konularda münkün oldugunca anladıgımıza bildigimize yorum yapalım

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
ya buraları eskiden dutmukmuş doğru mu ?

dutmuk değildi ama buralar eskiden dutluktu doğru.
troll.jpg

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bu sefer 14 aylık konuyu hortlatmışsınız.Helal.:mrgreen:

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Konu geyiğe dönmüş arkadaşlar :D Forumun üst sıralarında bu başlığı görmek hoş değil :D Konuyu hallettiğimize göre

kilit !..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...