burhan altıntop
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
ben nasılım pekiziraatci63 dedi ki:adaylardan hiçbiri geyikçi değilkii
ben nasılım pekiziraatci63 dedi ki:adaylardan hiçbiri geyikçi değilkii
burhan altıntop dedi ki:ben nasılım pekiziraatci63 dedi ki:adaylardan hiçbiri geyikçi değilkii
ya o laptop ta kaldı tühhhmegaman dedi ki:Burhan şu tokmaklı resim vardı ya sana yolladığım onu sür piste sen
burhan altıntop dedi ki:ya o laptop ta kaldı tühhhmegaman dedi ki:Burhan şu tokmaklı resim vardı ya sana yolladığım onu sür piste sen
halkın sesini duyun ve beni ekleyin orayamegaman dedi ki:burhan altıntop dedi ki:ya o laptop ta kaldı tühhhmegaman dedi ki:Burhan şu tokmaklı resim vardı ya sana yolladığım onu sür piste sen
OOooOoOOO
laptobumda var diyorsun Abi büyük oynuyosun sen... Listeye bi eklese Burhan koparır vallahi forumu
burhan altıntop dedi ki:halkın sesini duyun ve beni ekleyin orayamegaman dedi ki:burhan altıntop dedi ki:ya o laptop ta kaldı tühhhmegaman dedi ki:Burhan şu tokmaklı resim vardı ya sana yolladığım onu sür piste sen
OOooOoOOO
laptobumda var diyorsun Abi büyük oynuyosun sen... Listeye bi eklese Burhan koparır vallahi forumu
linux dedi ki:oyum bütün sdn mesaj yazanlara
patrick dedi ki:arkadaşlar 1. çıkacak arkadaşa SDN yönetimi olarak 5-10 geyik alınacağını ve o geyikleri güdeceği gerçeğini söylemeliyim. siitçi nasıl simit satarak para kazanıyor ise evi için, 1. gelende geyik satarak SDN'nin bütesine destek verecektir
fish dedi ki:patrick dedi ki:arkadaşlar 1. çıkacak arkadaşa SDN yönetimi olarak 5-10 geyik alınacağını ve o geyikleri güdeceği gerçeğini söylemeliyim. siitçi nasıl simit satarak para kazanıyor ise evi için, 1. gelende geyik satarak SDN'nin bütesine destek verecektir
ben güzel güderimm
ya da bu diyardan giderim
ya beni seçin ya da girmem foruma bi daha
Nmss dedi ki:peynirr bir dilimde yerim seni midemde yok olursun
peynirr dedi ki:fish dedi ki:patrick dedi ki:arkadaşlar 1. çıkacak arkadaşa SDN yönetimi olarak 5-10 geyik alınacağını ve o geyikleri güdeceği gerçeğini söylemeliyim. siitçi nasıl simit satarak para kazanıyor ise evi için, 1. gelende geyik satarak SDN'nin bütesine destek verecektir
ben güzel güderimm
ya da bu diyardan giderim
ya beni seçin ya da girmem foruma bi daha
fiş gitme dayanamam tamam al bütün oylarım senin olsun :*
başım gözüm sadakası olsun :*
hadi geyik sen ol tamam pardon geyikci :*
fish dedi ki:linux dedi ki:oyum bütün sdn mesaj yazanlara
tamam hepsine veremeyeceğine göre temsilen bana ver canım oyumu
linux dedi ki:koptum yaaa
tmm ikna ettin verdim oyumu sana
hayırlı olsun
burhan altıntop dedi ki:bana oy veren herkeze ukraynadan bi hatun vercem