burhan altıntop
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
ben nasılım pekiziraatci63 dedi ki:adaylardan hiçbiri geyikçi değilkii![]()
ben nasılım pekiziraatci63 dedi ki:adaylardan hiçbiri geyikçi değilkii![]()
burhan altıntop dedi ki:ben nasılım pekiziraatci63 dedi ki:adaylardan hiçbiri geyikçi değilkii![]()
![]()
ya o laptop ta kaldı tühhhmegaman dedi ki:Burhan şu tokmaklı resim vardı ya sana yolladığım onu sür piste sen![]()
burhan altıntop dedi ki:ya o laptop ta kaldı tühhhmegaman dedi ki:Burhan şu tokmaklı resim vardı ya sana yolladığım onu sür piste sen![]()
![]()
halkın sesini duyun ve beni ekleyin orayamegaman dedi ki:burhan altıntop dedi ki:ya o laptop ta kaldı tühhhmegaman dedi ki:Burhan şu tokmaklı resim vardı ya sana yolladığım onu sür piste sen![]()
![]()
OOooOoOOO
laptobumda var diyorsunAbi büyük oynuyosun sen... Listeye bi eklese Burhan koparır vallahi forumu
![]()
burhan altıntop dedi ki:halkın sesini duyun ve beni ekleyin orayamegaman dedi ki:burhan altıntop dedi ki:ya o laptop ta kaldı tühhhmegaman dedi ki:Burhan şu tokmaklı resim vardı ya sana yolladığım onu sür piste sen![]()
![]()
OOooOoOOO
laptobumda var diyorsunAbi büyük oynuyosun sen... Listeye bi eklese Burhan koparır vallahi forumu
![]()
![]()
linux dedi ki:oyum bütün sdn mesaj yazanlara![]()
patrick dedi ki:arkadaşlar 1. çıkacak arkadaşa SDN yönetimi olarak 5-10 geyik alınacağını ve o geyikleri güdeceği gerçeğini söylemeliyim. siitçi nasıl simit satarak para kazanıyor ise evi için, 1. gelende geyik satarak SDN'nin bütesine destek verecektir![]()
fish dedi ki:patrick dedi ki:arkadaşlar 1. çıkacak arkadaşa SDN yönetimi olarak 5-10 geyik alınacağını ve o geyikleri güdeceği gerçeğini söylemeliyim. siitçi nasıl simit satarak para kazanıyor ise evi için, 1. gelende geyik satarak SDN'nin bütesine destek verecektir![]()
ben güzel güderimm![]()
ya da bu diyardan giderim
ya beni seçin ya da girmem foruma bi daha![]()
peynirr dedi ki:fish dedi ki:patrick dedi ki:arkadaşlar 1. çıkacak arkadaşa SDN yönetimi olarak 5-10 geyik alınacağını ve o geyikleri güdeceği gerçeğini söylemeliyim. siitçi nasıl simit satarak para kazanıyor ise evi için, 1. gelende geyik satarak SDN'nin bütesine destek verecektir![]()
ben güzel güderimm![]()
ya da bu diyardan giderim
ya beni seçin ya da girmem foruma bi daha![]()
fiş gitme dayanamam tamam al bütün oylarım senin olsun :*
başım gözüm sadakası olsun :*
hadi geyik sen ol tamam pardon geyikci :*
fish dedi ki:linux dedi ki:oyum bütün sdn mesaj yazanlara![]()
tamam hepsine veremeyeceğine göre temsilen bana ver canım oyumu![]()
linux dedi ki:koptum yaaa
tmm ikna ettin verdim oyumu sana
hayırlı olsun![]()
burhan altıntop dedi ki:bana oy veren herkeze ukraynadan bi hatun vercem
kızlarada ne isterlerse ondan vercem![]()