Forumun geleceği hakkında

sofu44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resmi uygulama olacak ve marketten indireceksiniz zaten ;)

Bu arada canlı yayın işi, internet için çok uygun değil maalesef.
ben geçen gün marketten indirdim SDN Uygulaması resmi değilmiydi bende resmi sandım koca koca SDN Resmi konulmuş resmi uygulama olursa daha iyi olur tabi abi

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
ben geçen gün marketten indirdim SDN Uygulaması resmi değilmiydi bende resmi sandım koca koca SDN Resmi konulmuş resmi uygulama olursa daha iyi olur tabi abi

okurların hazırladığı bir uygulama idi o. resmi değil :D

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun ..
Mevcut yetkilerim ile çorbada tuzum olabilecek bir durum hasıl olursa , mümkün olduğunca bu süreç içinde yer almak isterim.
Syg.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
moderatörler anlayamadıkları esprileri geyikleri yazılan çizilen şeyleri silmeden önce yazana bir danışsınlar "hacı ne demek istedin sen burada, ben anlayamadım bir bağ kuramadım" desinler mümkünse öptüm

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hayırlısı olsun umarım güzel yeni kategoriler bölümler eklenir :)

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
inşallah bakalım forum dışındada bilgi alanındada yenilik görmek isteriz :)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,

Forumla ilgili işlemler konusunda ekibimizle aynı anda sizi de bilgilendirmek istedim.

Forumun teknik altyapısının iyileştirilmesi ile beraber (Aynı anda 8.000 kişi online oluyor bana mısın demiyor sunucu. Bu konuda sponsor oldukları için Doruknet'e de teşekkürlerimizi sunalım) şimdi sıra geldi diğer operasyonlara.

Kaba taslak bir yol haritamız var ve bu hafta bu yol haritasını detaylandırıp bir iş planı haline getireceğiz.

Yapılması gereken işlerimizi kategorilendirecek olursak bunlar;

• İçerik planı
• Teknik altyapı
• Yönetim anlayışı
• Tanıtım çalışmaları

şeklinde gruplandırabiliriz. Şimdi bunları kısaca açacak olursak;

İçerik planı

Kategori sistemimiz çok eskşye dayanıyor. Bu kategorileri sil baştan radikal bir şekilde düzenlememiz gerekiyor. Birçok kategori uçacak, yerine de yenileri gelecek. Mesaj ve konulara bir şey olmayacak ama merak etmeyin ;) sadece yerleri daha uygun kategorilerde olacak.

Teknik altyapı

Bu alanda yol katettik ama forum her ay büyümeye devam ediyor. O nedenle günde 150 bin kişinin girdiği sağlıklı bir altyapıya sahibiz ama bunu 1.5 milyon kişinin girdiği bir yer olarak hazırlayabiliriz.

Bu konuda bir de arabirim çalışmasına girmemiz gerekiyor. Forumun karmaşık yapısını daha da sadeleştirmemiz lazım. Bu alanda uzman olan kişilerle yeni bir tema çalışmasına girmek istiyoruz.

Türkçe olmayan bazı yerler var. Forumun resmi Türkçe desteği yok maalesef. Bizim veya bu alanda çalışmış olan kişilerden destek almamız gerekiyor.

Mobil arabirimler için güzel bir haberim var;

Forum için satın aldığım bir hizmet var: Vbulletin Mobile Suite. Bu sayede Android ve Apple için foruma özel uygulama yazıp gönderebileceğiz. Kullanıcı arabirimi, iPad de dahil olmak üzere mobil cihazlar için daha da uyumlu olacak. Moderasyon ve forum yönetim işlemlerini cep telefonundan yapabileceğiz. Bu hizmetin detaylı seçeneklerine buradan bakabilirsiniz.

Yönetim anlayışı

Forumumuzun kitlesi, hiçbir siteye nasip olmayacak kalitede bir kitle. Bu topluluğu özgür bir şekilde idare etmek, onlara uygun platform hazırlamak için moderasyon ekibimizi yeniden gözden geçireceğiz. Konusunda uzman, iletişimde başarılı, dürüst kişileri bu ekibe alacağız. Yönetim olarak daha sık iletişim kuracağız.

Tanıtım çalışmaları

Forum için harika tanıtım planlarımız var. Bunları, zamanı geldiğinde sizlerle paylaşacağım. Ancak şunu da söylemek isterim, sosyal medya ile daha entegre olacağız.

Satın aldığımız diğer hizmet FacebookApp, yani adından da anlaşıldığı üzere Facebook uygulaması. Bu uygulama sayesinde SDN Forum'u Facebook üzerinden kullanabileceksiniz. Bu da hem kullanım hem de tanıtım açısından önemli bir yenilik olacak. Hizmetin söylediğine göre Facebook kullanıcılarına özel seçenekler verebilecekmişiz. Buraya tıklayarak çözüm hakkında hazırlanan videoyu izleyebilirsiniz. Kendi sayfası ise burası.

Şimdilik anlatacaklarım bu kadar.

Sıkıntılı günler geçiriyoruz çoğu zaman. Bize her zaman destek oldunuz. Bu desteğinizi karşılıksız bırakmayıp, daha çok çalışarak size harika bir platform bırakmak için vargücümüzle çalışmaya devam ediyoruz arkadaşlar.

İyi ki varsınız ;)

Etkileyici ve gayet başarılı çalışmalar olacağına inanıyorum şimdiden başarılar

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Symbian kullananların başı kel mi? Symbian s^3 içinde forum uygulaması isteriz.