Berat yapıcı 88
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 867
Bence kimsenin din dil ırk mezhep siyasi görüş müzik tarzından ayrımcılık yapmadan herkese yardım etmesidir sizce ?
Aslında arada müzik tarzı yüzünden tartışma bile çıkabiliyor neyse benim en sevdiğim yanı yönetim olabilir.Bence kimsenin din dil ırk mezhep siyasi görüş müzik tarzından ayrımcılık yapmadan herkese yardım etmesidir sizce ?
Normal. k-pop dinleyen birisi intihar edince oh iyi olmuş diyenlerin olduğu bir ülkedeyizAslında arada müzik tarzı yüzünden tartışma bile çıkabiliyor neyse benim en sevdiğim yanı yönetim olabilir.
Hayır o şekilde değil daha çok şu müzik berbat şu müzik iyi tarzı tartışmalar oluyor.Normal. k-pop dinleyen birisi intihar edince oh iyi olmuş diyenlerin olduğu bir ülkedeyiz
Hee olabilirHayır o şekilde değil daha çok şu müzik berbat şu müzik iyi tarzı tartışmalar oluyor.
bencede ve eğlenceliBence kimsenin din dil ırk mezhep siyasi görüş müzik tarzından ayrımcılık yapmadan herkese yardım etmesidir sizce ?
ve üyeleribencede ve eğlenceli
bilmiyorum ama istersen renk değiştiribiliyosunyeni bişi gördüm konuyla alakalı değil ama SDN Forum Menüsü Technopat Sosyala benziyo