oguzhan432
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Arkadaşlar herkezin bir cep telefonu var ve çoğuda symbian bence şu an forumumuzda cep telefonu bölümüne daha fazla önem vermeliyiz.Gerekirse o bölüm düzenlensin ben donatırım orayı iyi bir symbian arşivim var
mesela
Bölüm 1:Zil sesleri melodiler vs.
Bölüm 2:Cep telfonunmuzda yaşadığımız sorunların çözüldüğü bölüm
Bölüm 3:Yükleme merkezi burada uygulama ve oyunlar olmalı.Ayrıca temalar
Bölüm 4:Mp4 filmleri paylaşabilleceğiz kısım.Tabi bu illegalliğe girebilir.
Ayrıca başlıklar ilk açıldığında oraları doldurmak için bi kaç kişi bulmak lazım ben bi miktar yardımda bulunurum.
Siz ne diyorsunuz.Sizcede çok karman çurman değilmi bi,ri bir konuda program paylaşmış hemen bir üstünde ise adam sorununu belirtmişHemen üstünde windows 7 oyunları çıkmış diye haber var.Çok karışık bence
Ben koyacağım konularda mesela bazı programlarda register codu felan vereceğim acaba bu yasak mı eğer öyleyse pek te bi önemi olmaz.Şonuçta bedava olan kaç yazılım hatta kaç iyi yazılım var ki?
mesela
Bölüm 1:Zil sesleri melodiler vs.
Bölüm 2:Cep telfonunmuzda yaşadığımız sorunların çözüldüğü bölüm
Bölüm 3:Yükleme merkezi burada uygulama ve oyunlar olmalı.Ayrıca temalar
Bölüm 4:Mp4 filmleri paylaşabilleceğiz kısım.Tabi bu illegalliğe girebilir.
Ayrıca başlıklar ilk açıldığında oraları doldurmak için bi kaç kişi bulmak lazım ben bi miktar yardımda bulunurum.
Siz ne diyorsunuz.Sizcede çok karman çurman değilmi bi,ri bir konuda program paylaşmış hemen bir üstünde ise adam sorununu belirtmişHemen üstünde windows 7 oyunları çıkmış diye haber var.Çok karışık bence
Ben koyacağım konularda mesela bazı programlarda register codu felan vereceğim acaba bu yasak mı eğer öyleyse pek te bi önemi olmaz.Şonuçta bedava olan kaç yazılım hatta kaç iyi yazılım var ki?