caginilter
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Huawei Hırsızlığa Devam Ediyor Bu konuyu aylar önce açmıştın 2 gün önce bir anda hortladı konu . Gelen cevapları inceledim ve sıradan bir kulkanıcı için aşırı yanlı olduklarını anlayıp profilleri incelledim . Profiller hepsi son 2 gün içinde oluşmuş ve sadece Huawei başlıkları açan ve diğer başlıklarda huawei i savunan bir kitle . Bu kitleden bulduğun profillerin linkini aşağıya bırakacağın katılma tarihlerine , son aktivilerene bakabikirsiniz . Olur da silme vb . durum olursa diye son aktivitelerin ss ini de aşağıda paylaşıyorum . Forum yetkilelerinden konuyla ilgili bilgi sahibi olan varsa gerçek bir şekilde açıklanmasını bekliyorum . Huawei e de eğer bu gerçekse böyle kullanıcılarla uğraşacagına Tplink gibi aç kendi hesabını gel burada haberlerini , bilgilendirmelerini yap . Şuan bu kullanıcıkarın yaptığı tamamen yanlı fikirlerle insanları yönlendirmek o kadar .
Profil linkleri :
soulflybrk
forum.shiftdelete.netM.tingis
forum.shiftdelete.netÇağrıTemürlenk
forum.shiftdelete.netcaginilter
forum.shiftdelete.netŞimdilik bulabildiklerim bu kadar . 5 profilin son aktivitelerinin ssini koydum ama 2sini kabul etmedi forum 3ünü koyabildim .a..simsek
forum.shiftdelete.net
Mesaj otomatik birleştirildi:
@TRTURKEYTR
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ÆSir
Tuttuğun takımı destelemek suç mudur? Veyahutta bir lideri. Bugün hayatımız da bunun birden fazla örneğini verebilirim bu benzetmenin. Yanlış bilgi söz konusu olsa hak veririm. Ama bur da şahsen benim yaptığım tuttuğum takımı desteklemek. Kalkıp Apple'da yaşanan bir başlığa girip saçma sapan yorumlar yapmıyorum. Huawei ile alakalı sorulan sorulara düzgün bir lisan ile cevap vermeye gayret ediyorum. Keşke benim ekran görüntülerimi de paylaşıyor olsaydın. Aksine insanların soru işaretlerine yardımcı oluyorum, bilgilendiriyorum. Ayrıca tuttuğum takımı destelemekte bir kastım olsaydı emin ol bunu kendi ismim soyismimle yapmazdım. Eğer ki bu durum şahsım adına sizlere rahatsızlık verdiyse kusuruma bakmayın lütfen.
Son düzenleme: