ForumTR - Çok şaşıracaksınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nr345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
abi tebrikler senden bir tane daha foruma katılmış
senin birebir kopyan
belkide sensin?

Ne güzel eğleniyorduk konuyu kapattı Alia.

Neyse dediğiniz mesele taa 2005'ten kalma. Nerdeyse 5 yıl olacak. Ben bu nedenle bir şey söylemiyorum.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Şimdiki durumuda berbat..
Biri yardım istiyor altına ; teşekkür,teşekkürler.....
Bende yazdım bi Allahın kulu yardım etmemiş kime teşekkür ediyorsunuz:D
Ve çok reklam var

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Sonradan doğru yola dönen bir site forumtr :D

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
eğer o şekilde yapmasaydı bugün Türkiyenin en büyük forumu olamazdı. En büyük derken sadece görüntü olarak içi boş :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
ilk girediğimde öss bölümüne bakıyordum :D ondan sonra ara ara bakarım ve geri çıkarım :D zaten boş bi site :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Forum TR'nin bende de yeri önemlidir.

O sıralar dergide editör olarak çalışmaya başladım. Ama dergide paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki, sayfalar yetmiyor. Ben de forumda paylaşmaya karar verdim.

Resimli anlatımlar yapıyordum. Bir de milletin sorularını yanıtlıyordum.

:)

O zamanlar SDN yoktu.

Bazen hem benim hem de arkadaşlarımın verdiği emekleri görünce, keşke bizim zamanımızda da SDN gibi bir platform olsaydı dediğim oluyor.

Geç de olsa buna kavuşmak da güzel.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
İck'e her yere reklam koymuş olmazki.:D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
O Zamanlarda Tam Bir Adult Furyası Vardı Biliyorum ForumTR nin eski Halini O yüzden Kapatıldı Zaten Adını değiştirdiler Şimdi :) O Formun Müdavimlerindendim Ama Adult Zamanı Değil Tabi :)

Ama ne Olursa Olsun Şu anda türkiyenin En Büyük Forumlarından Biri

İlk Forum ile Tanışımda www.supermp3.org du O zaman Forum nedir ne işe yarar Anladım :) Hep Forumcu Kaldım :)

Deniz Han

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ForumTR hem reklâm açısından olsun hem de konuları açısından olsun, çok ileri gitmiş bir forumdur. Özellikle reklâm alanları çok geniş ve foruma büyük bir kirlilik yarattırıyor bunlar.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Site reklam üzerine kurulu neti yavaş olanlar hiç girmesin bence.. .

agra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üyeliğim hala devam ediyor ama forumda curcuna hakim; sorduğun sorulara, yardım isteklerine cevap alamıyorsun, her kes ayrı bir telden çalıyor, en son bu sabah google üzerinden kpss için kaynak ararken forum.tr ye girdim, oda ne? her yer reklam dolmuş, reklamların arasında aradığını bulabilmek ne mümkün? her konunun altında ve konuya yazılan her cevabın altında bi dünya reklam. özetle bi garip olmuş forum.tr

Emre GİYİM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende nefret ediyorum . Kalite 0 gerçekten. Merak edip üye olmuştum saçma sapan mesajlar , her yerde reklamlar , ve oldukça karışık bir site . Teşekkürler konu için :)

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Google bile artık siteyi bırakmış gibi. İndexler saçma,ve o kadar büyük sitenin bağlantıları yok :S

homesinema

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sdnde de adı bilinmeyen hatunlar diye bi konu var ve ne kadar ilgi gösteriliyo bi bak ozaman.. bu konuların olmadığı forumlar bu ülkede 1 adım geride her zaman işte :)

neden oyle diyorsun kı ıllakı adult olması gerekmes orn= r10 ve donanımhaber :wink:

Minatour

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben hayatımda bu kadar yavaş çalışan ve bilgisayarın kitlenmesine neden olan bir site daha görmedim.. birde yanlış hatırlamıyorsam forum.kurtadam daha sonra gittiği issim değişikliklerinin ardından en son frmtr oldu... forum.kurtadam da ilk adult içerikli bir siteydi... yanlış hatırlıyorda olabilirim :)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
beğenmeyen girmez kimsenin başına silah dayanmıyo örnek ben beğenmiyorum girmiyorum bu kadar basit tutupta "aaa bu sitenin geçmişine bakııınnnnn ben işte bu yüzden sevmiyorum sizde sevmeyin" gibi bişi yapmak saçma :))

ayrıca eklemekte fayda var kimi arkadaşımız çok reklam vs den şikayetçi firefox kullanıcıları bilirler zaten reklam,flash,java blocklama eklentileri var reklamın üstüne tıklayıp block demeleri halinde 1 tane bile reklam görmeden dolaşırlar sitede ayrıca o kadar gideri olan bir sitenin bırakında o kadar reklamı olsun sanmıyorumki ben forum sahiplerinin para babası olup yüzlerce firewall kurcak parası olsun :) ve kimse karın tokluğuna site işletmez baktı zarara giriyo kapatır gider ;)

Rıdv@n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçmişi ne ki geleceği ne olsun? İlk sayfada arkadaşımız demiş, küçük çocuklar giriyor diye. Küçük çocukların önüne ayıptır sorması "nasıl ilişkiye girilir" yazan ve ileri geri giden kadınlardan oluşan flashlarla karşılıyorlarsa bence buna forum denmez. Dönsünler adult versiyona

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ilgi çekmenin en kolay yolu ama bırakmalarıda kafi olmuş

sayika

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir anda güzel bir sayıya ulaşmak . gerçek e-mail adresleri elde etmek için güzel yol .

eddiebg

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sasirmaya gerek yok, bunu bilmemek bence sasirtici internet aleminde. Adult ile bu noktalara geldi zaten forumlari.