Forumda temizlik

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
forumda bulunan belli bir tarih öncesi konuların kaldırılması önerisi.mesela (2009 yılı öncesi gibi)
nerden esti derseniz bazen forumda bir konuyu inceliyorum en altta benzer konular diye bir yer var oradaki konulara bakıyorum fi tarihinde yazılmış yada sdn anasayfada bazen karşılaşıyorum
--forumda son başlıklar bölümünde bir konuyu tıklıyorum bakıyorum fi tarihinde yazılmış.artık o konunun yada o bilgin miadı dolmuş. örnek i7 işlemci inceleme konusu enaltta benzer konular bölümünde -p2 işlemci inceleme yazısı (o kadarda eski değil tabi)
--bazen arkadaşlar konu açıyorlar yazılan 2. mesaj bu konu daha önce verildi işte linki peşinden konu kilit.(( bazı konular güncellenmiş olur tekrar konu açarak( bazı arkadaşlar yaban gibi -arama- denen birşey var uleeen derler şimdi

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Silinmesi saçma ama kilitlenebilir. Ve çözülen sorunların da başlıkları "ÇÖZÜLDÜ! - Eski başlık" olarak değiştirebilir.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Tarih sonraki iş bence. Önce kilitli konular ve süresiz banlananların önce konuları sonra mesajları silinmeli.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Son bir ylın konuları kalacak şekilde eski konular,tarihe bakılmaksızın kilitli ve süresiz banlı üyelerin konuları silinirse biraz temizlenir sanki.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bir konu 2007 de açılmış ve son mesaj 2009'a aitse düşünülmesi lazım olur.

Ya da konunun açıldığı aylara yıllara göre arşiv bölümü açılır oraya taşınırlar yeni mesaj girdisi engellenir o bölümede aramalarda çıkmasın diye ayar verilir.

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence hiç bir konu silinmemeli kilitlenebilir.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
konu silinmesi saçma bence.eski konulara ihtiyaç duyan birisi olabilir.iyi bi öneri değil bencede

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
silmek yerine kilitlemek daha mantıklı gibi veya denildiği gibi bir arşiv bölümü oluşturulabilir. yöneticiler ne düşünüyor acaba :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Olmaz o. Ama misal haber konuları eskir ama teknik bir hadise bir süre sonra tekrarlayabilir. O sebeple silme değil ama kitleme olabilir. Ama inanın o da kusurlu bir yöntem. Daha önce başka bir sitede denemiştim. En iyisi haber konularının kitlenmesi. Diğerleri sorun yaratır.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kalsın kardeşim. Neyin ne zaman işe yarayacağı belli olmaz. En saçma isteklerdir bence hiç mesaj atmayanların profillerinin silinmesi ve eski konuların silinmesi. Bu konular hep açıldı mantıklı olsaydı yönetim gereğini yapardı ;)

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
eskı konular sılınmemsın ama bır mesajda kılıtlenen konular gereksız yer kaplıyor dusuncesindeyim