Soru Forumda Kimler Aktif

kadirunlu9041

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Arkadaşlar forumda en azından ayda bir uğrayıp neler oluyor diye bakanlar sadece 18 kişi mi ben mi öyle görüyorum.
Forum a uğrayanlar bi merhaba diyebilir mi ...
Yorum kısmına

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
1.jpg

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
İnsanların işleri var güçleri var.Kısmi de olsa okul var.
LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan kişiler var.Sayamayacağım onlarca sınava çalışan kişi de var...
Pandemi nedeniyle Foruma uğramayan Pandeminin getirdiği ağır yükü çeken sağlık çalışanları var.
Hızla dijitalleşen Dünya'da forumlar gibi insan topluluklarının sanal ortamda bulunduğu ortamda yalnızlığı seçen kişiler var.
Forum aktif değil demek yanlış bir tabir.
Forumdaki insanların hayatı var.Bu hayatların da yaşayabilmesi için gerçek hayatta da aktif olmaları gerekiyor. Gece gündüz burada olamıyorlar.

kadirunlu9041

Asistan
Reaksiyon puanı
154
İnsanların işleri var güçleri var.Kısmi de olsa okul var.
LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan kişiler var.Sayamayacağım onlarca sınava çalışan kişi de var...
Pandemi nedeniyle Foruma uğramayan Pandeminin getirdiği ağır yükü çeken sağlık çalışanları var.
Hızla dijitalleşen Dünya'da forumlar gibi insan topluluklarının sanal ortamda bulunduğu ortamda yalnızlığı seçen kişiler var.
Forum aktif değil demek yanlış bir tabir.
Forumdaki insanların hayatı var.Bu hayatların da yaşayabilmesi için gerçek hayatta da aktif olmaları gerekiyor. Gece gündüz burada olamıyorlar.
Fırça mı yedik bir soru sorduk sadece gece gündüz burada olmalısınız demedim ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açılan konu ile alakası yok. Bunun için ekstra bir konu açabilir veyahut varsa bulunan konu/lar üzerinden devam edebilirsiniz.
Tamamdır

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Fırça mı yedik bir soru sorduk sadece gece gündüz burada olmalısınız demedim ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır
Arkadaşlar forumda en azından ayda bir uğrayıp neler oluyor diye bakanlar sadece 18 kişi mi ben mi öyle görüyorum.
Forumun üye sayısı 400k.
Bu kadar büyük bir üye grubuna sahip bir forumda bazı kişiler günde bir,kimileri hafta da bir,kimileri de ayda bir geliyor.
Herkesin buradan öğreneceği veya öğreteceği bir bilgisi var elbet.Burası bilgilerin,güncel olayların paylaşıldığı, fikir alışverişinin hat safhada olduğu bir yer.
''forumda en azından ayda bir uğrayıp neler oluyor diye bakanlar sadece 18 kişi mi''Sizin baktığınız zamana göre değişebilir.Ben genellikle 3-4 saat forumdayım.
Her gün daha tanımadığım onca kişiyi görüyorum.Foruma yeni katılanlar da değil hani...
Burada biraz size sert çıkmış veya azarlamış gibi bir duygu hissettirdiysem kusuruma bakmayın.Sözcüklerin her birinin farklı anlaşıldığı bir Dünya'da yaşıyoruz.Benim söylemek istediğim de eğer bir fırçalama işlemi görüyorsanız böyle bir şey olmadığını size iletmek isterim.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Sanki hep 18 kişi var kocaman forumda bi 10 yıl evvel çok daha aktif idi
Sabah ve gece geç saatlerde forumda zaman geçiriyorsanız doğal olarak katılımcı sayısı evet oldukça az oluyor, aktivite düşüyor. Ancak 4 yıllık bir forum geçmişi olan bir üyenin 10 yıl öncesi ile şimdiyi karşılaştırma yapmış olması şaşırtıcı!
Selamlar. :)

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Sabah ve gece geç saatlerde forumda zaman geçiriyorsanız doğal olarak katılımcı sayısı evet oldukça az oluyor, aktivite düşüyor. Ancak 4 yıllık bir forum geçmişi olan bir üyenin 10 yıl öncesi ile şimdiyi karşılaştırma yapmış olması şaşırtıcı!
Selamlar. :)
Aynısını düşündüm fakat yazmadım.

2017'de üyelik açan bir kişi 10 yıl öncesini nasıl değerlendiriyor anlamış değilim. :D

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Aynısını düşündüm fakat yazmadım.

2017'de üyelik açan bir kişi 10 yıl öncesini nasıl değerlendiriyor anlamış değilim. :D
Söz gelimi mübalağa katılarak yazılmış olabilir belki, bilemiyorum.
Konu sahinin tüm konularını 2021'de açmış olduğunu, 2 mesajı dışındaki tüm mesajlarını bu sene içinde foruma göndermiş olduğunu yani aktivitesini göstererek "ben de buradayım" demesini görmek güzel. Yani 18+1 kişi olmuşuz. :)