- Reaksiyon puanı
- 4,658
Sağolun hocam siz de iyiki üyesiniz.Yok hocam öyle düşünme sakın. Sizi seviyorum iyi bir üyesiniz. ?
Sağolun hocam siz de iyiki üyesiniz.Yok hocam öyle düşünme sakın. Sizi seviyorum iyi bir üyesiniz. ?
Kesinlikle katılıyorum aynı markanın aynı arayüzünü kullananlar bile yaşadığı deneyimlerden ötürü marka için çok farklı yorumlar yaptığını gördük.Akıl akıldan üstündür. Herkesin bildiği şeyler farklıdır. Teknoloji forumuna üye olmak bile insanı en yararlı kişi veya kişiler yapar.
Buradaki kişileri bırakın teknoloji YouTuberlarına yazıyorum bazı videolarda hatalı uygulama yapıyorlar. Adam egosu çok yüksek kabul edip haklısınız diyemiyor. Koskoca bu işten para kazanan insanlar.Kesinlikle katılıyorum aynı markanın aynı arayüzünü kullananlar bile yaşadığı deneyimlerden ötürü marka için çok farklı yorumlar yaptığını gördük.
Yıllardır bu forumdayım nelere şahit olduk.
Ben de bunun kurbanı oldum çünkü kulaklık incelemeleri yapan meşhur bir kanal genel olarak ses yüksekliği sanki çok benzermiş gibi yorumlarda bulunuyordu öyle ki hangisini alsan benzer deneyim olacak gibi anlıyorsun ama benim 5 farklı tws kulaklığı deneme fırsatım oldu hepsi de birbirinden çok farklıydı.Buradaki kişileri bırakın teknoloji YouTuberlarına yazıyorum bazı videolarda hatalı uygulama yapıyorlar. Adam egosu çok yüksek kabul edip haklısınız diyemiyor. Koskoca bu işten para kazanan insanlar.
İşte komedi. Adam içerik çekmiş laptoba metalik macun uygulamış ama üst demir plakaya sürmeden kapatıyor. Bu yanlış birşey dedim tabi kabul etmedi. ??Ben de bunun kurbanı oldum çünkü kulaklık incelemeleri yapan meşhur bir kanal genel olarak ses yüksekliği sanki çok benzermiş gibi yorumlarda bulunuyordu öyle ki hangisini alsan benzer deneyim olacak gibi anlıyorsun ama benim 5 farklı tws kulaklığı deneme fırsatım oldu hepsi de birbirinden çok farklıydı.
Sonra başka bir kanala baktım ki gerçek incelemeyi o yapmış ne dediyse çıktı.
İlginçtir hepsiburada kulaklık hakkında yaptığım yorumu hep reddetti bu işin arka planında neler dönüyor nasıl ortaklıklar var acaba diye düşünmedim değil yani.
Amazfit neo retro akıllı saat modelini ne abartmışlar mesela çok uygun diye alıp denedik hiç de abarttıkları gibi çıkmadı.Hani akıllı saat kullanmasak inancaz.
İçerik o kadar arttı ki kim doğru söylüyor denemeden bilemiyorsun.
Etiketlemeye gerek yok çünkü sizi takip ediyoruz. ? Ben öyle herkesi tek tek etiketlemem. Kimi takip ediyorsam seviyorumdur. ?Hala bizi etiketleyen yok gidiyorum ben ?
evet şapka takarBazı kahramanlar pelerin takmaz.
Mesela Batman bi' kahmaran ve pelerin takar.Bazı kahramanlar pelerin takmaz.
dimi xdMesela Batman bi' kahmaran ve pelerin takar.
Teşekkürler hocam öyle düşünmeyin forumda bildiğini paylaşan herkes yararlıdır. ?@nixc0r en yararlısı @OBirGamer en yararsızı
Eyvallah kardeşim.Teşekkür ederim.
2 reaksiyon ve güzel davranışlar sergiledin hemen etkileşimde bulunuyoz internet bazen güzel oluyor .dEyvallah kardeşim.Teşekkür ederim.
@Elvin Lara @Kayn @Applemania @Sıradan Kullanıcı @SPECİAL FORCESArkadaşlar bu forumda bulduğunuz en yararlı kişiler kim? Benimkiler en başta olmak üzere tabikide @Elvin Lara sonrasında ise @43t ve @nixc0r .
Hiçbir marka babamın şirketi değil doğruya doğru yanlışa yanlış denmesi gerek. Körü körüne bir markayı savunmak partizanlıktır, fanboyluktur.Forumda fanbpy olmayan ve bad boy/Girl olmayan herkes iyidir.
Foruma 8 dakika önce katılmışsın ve bu ilk mesajın. Fakat tespit doğru! Bu konuda tek yapabileceğimiz şey tebrik etmek.@Elvin Lara der susarım
Yeni hesabım bu eski hesabımda baya baya yardım etti sağolsunForuma 8 dakika önce katılmışsın ve bu ilk mesajın. Fakat tespit doğru! Bu konuda tek yapabileceğimiz şey tebrik etmek.
Katılıyorum. Tamam hadi fanboy olabilirsin ama en azından biraz bilgi birikimin olsun, her konuya da her şeyin en iyisi iPhone'dur yazılmaz.Hiçbir marka babamın şirketi değil doğruya doğru yanlışa yanlış denmesi gerek. Körü körüne bir markayı savunmak partizanlıktır, fanboyluktur.
Ben Apple ve Samsung fanboyu değilim adamlar benim beklentilerime göre cihaz yapıyor bende tercih ediyorum bu kadar basit.
Estagfurullah hocam kişisel algılamadım zaten rahat olKatılıyorum. Tamam hadi fanboy olabilirsin ama en azından biraz bilgi birikimin olsun, her konuyada her şeyin en iyisi iPhone'dur yazılmaz.
Size hitaben yazmadım bu arada.