- Reaksiyon puanı
- 11,229
Beğenmedin mi?Hocam şaka mı yapıyorsunuz??
Yani benim bir çözümüm bile yok. Duygulandım birazcık hocam.Beğenmedin mi?
Bazı kahramanlar pelerin takmaz.Yani benim bir çözümüm bile yok. Duygulandım birazcık hocam.
Kim için dediniz? Anlamadım? Anlama becerim 0 bu aralar. Biraz kafam karışık da.Bazı kahramanlar pelerin takmaz.
Teknolojide çok da bilgili değilim fakat bugüne kadar kendi yaşadıklarımı forum üyeleriyle paylaştım, sorunları olanlara çözümler vermeye çalıştım. Özellikle hayatlarındaki zamanı gereği soruları soran gençlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Forumun genel olarak amacı teknoloji olduğundan benim adımdan önce söylenmesi gereken sayısız isim vardır şüphesiz. Hatta ismimin söylenmesinin bile gerekli olduğunu düşünmüyorum fakat en azından birilerinin minnettar olmasını görmek burada boş yere olmadığımı gösteriyor. Bu tür konularda sayamayacağımdan dolayı insan etiketlemiyorum fakat bilin ki bugüne kadar konuştuğum, güldüğüm kim varsa hepsini candan seviyorum. Bu forumu yaşattıkları ve neşe kattıkları için.
Çook kritiiik!?
Kim yaptı ki?@benefe sayesinde bir davadan kurtuldum ???
Biz bir ara sunucu kurmaya kalkıştık. Sonra bize eski olanları anlattı ve bizi iyi yola sürükledi. O olmasa şu anda bu gencecik yaşımda mahkemeden mahkemeye gidecektim muhtemelen?Kim yaptı ki?
Metriste saz çalardın artık.mahkemeden mahkemeye gidecektim muhtemelen?
Yanımda @Leon Dayı da olurdu ama?.Metriste saz çalardın artık.
Aktifliğiniz eskisi gibi olsa yazardı büyük ihtimal.Ah be yazanımız yok ?Fazla katkımda olmadı bir dönem aktiftim ama kısa sürdü zaten köklü üye değilim geleli çok olmadı
2021 Nisan ve mayıs prime dönemimde sonra pc gitti pc gitmese rekora doğru giderdik ?Şu sıralarda işlerim var japonca,modelleme,yazılım,okul falan pek zaman kalmıyor foruma.Aktifliğiniz eskisi gibi olsa yazardı büyük ihtimal.
yani bi discord için bu kadar abartmaya gerek yok fakat yaptığınız çok çocukça ve saçmalıktıBiz bir ara sunucu kurmaya kalkıştık. Sonra bize eski olanları anlattı ve bizi iyi yola sürükledi. O olmasa şu anda bu gencecik yaşımda mahkemeden mahkemeye gidecektim muhtemelen?
Zaten çocuğum?. Aptallıktı yaptığım.yani bi discord için bu kadar abartmaya gerek yok fakat yaptığınız çok çocukça ve saçmalıktı
Teşekkür ederim ??Çok sevdiğim bir üyesiniz demeyin öyle.
Ula amdbrine bizi(beni) nasıl unuttun bea çok darıldım ?
@Kayn denilen şahısın tek yaptığı şey konuları sabote etmek.Girdiği her konuda ya konuyu açana saygısızlık yapıyor yada saçma sapan argümanlarla insanları yanlış yönlendiriyor.Şu anki tartışmaların sebebi bu şahıstır.
Benim dediklerim+ @James HowlettHala bizi etiketleyen yok gidiyorum ben ?
Kankam, boş yapıyorsun sadece. Yok Snapdragon 888 isinma sorunlu yok S22 alınmaz S21 FE al yok Xiaomi'nin kamerasi leş yok o yok bu yok şu..@Kayn denilen şahısın tek yaptığı şey konuları sabote etmek.Girdiği her konuda ya konuyu açana saygısızlık yapıyor yada saçma sapan argümanlarla insanları yanlış yönlendiriyor.Şu anki tartışmaların sebebi bu şahıstır.
Bana Batman sevdirdiysen yararlısın demektir!Bana göre zararsız her üye iyidir. Özellikle @Kayn hocam, Efi shell, Alparslan 1905, nixc0r, Herobrine vb.
En yararsızı kesinlikle benim. 3 yıl önce üye olmuş birine göre çok az mesajım var. Yeterli bilgiye sahip olduğum halde konu dışına yazıp duruyorum. İnsanlara hiç olmazsa bir faydam dokunsun diyorum ama başaramamışım demek ki. 2021'de çok aktiftim, o zamanlardaki isteğim olsa keşke.
Yok hocam öyle düşünme sakın. Sizi seviyorum çok iyi bir üyesiniz. ?En yararsızı kesinlikle benim. 3 yıl önce üye olmuş birine göre çok az mesajım var. Yeterli bilgiye sahip olduğum halde konu dışına yazıp duruyorum. İnsanlara hiç olmazsa bir faydam dokunsun diyorum ama başaramamışım demek ki. 2021'de çok aktiftim, o zamanlardaki isteğim olsa keşke.