Forumda Büyük Skandal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilmeyerekk zorhakı davet etmekten dolayı Pesimistyle! , tony_almeida arkadaşlarımız banlandı ama bugün yasaklı bir üygeyi davet eden kaberdey adlı moderator banlanmamıştır üstelik o üyeyi kendi banlamış hiçc bir şey yokmuşş gibi tavırr almıştır yukarıda üyelere uygulanan aynı uygulama bu moderatöredde uygulanmalıdır çünkü davetiyyeenin aamacı tanıdığın insanlara göndermektir bilmediğin tanımadığın insana neden davetiye gönderirsin. eğer o banlarnırsa seninde bu forum kuralalrına göre cezan bandır.

eğer ban verilmeyecekse Pesimistyle! ve tony_almeida banları kaldırılmalıdır eğer kaldırılmazsa bu çifte standart oalcaktır adil olamyacaktır

mesajımda bahsettiğim üye bu konudadır. bu mesaj admin troy'a gönderilecektir

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Tanımadığın insanlara davetiye göndermek ban sebebi mi acep? :)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
O konuyu okurken benim de aklıma geldi ama Shiftdelete'de bu olaylar çok karışık geç gitsin dedim.Konuda sonuna kadar haklısın.Pesimistyle!, banlı üyeye davetiye göndermekten banlandı ve şu an Kaberdey de aynı şekilde - bilmeden de olsa- banlı üyeye davetiye gönderdi.Bakalım nolcak.Pek bişey olacağını sanmıyorum ama...

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O konuyu okurken benim de aklıma geldi ama Shiftdelete'de bu olaylar çok karışık geç gitsin dedim.Konuda sonuna kadar haklısın.Pesimistyle!, banlı üyeye davetiye göndermekten banlandı ve şu an Kaberdey de aynı şekilde - bilmeden de olsa- banlı üyeye davetiye gönderdi.Bakalım nolcak.Pek bişey olacağını sanmıyorum ama...

bende insanları foruma davet etmek için diğer forumlarda konu açıyom millet sdn den faydalansın cahil kalmasi diye inşallha bei banlamazlar birçok kişiyede davetiye gönderdim

http://www.wardom.org/showpost.php?p=3197681&postcount=1

http://www.hackhell.com/serbest-kur...-davetiyesi-yollaniyor-kosun.html#post5080979

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Keylogэr;1434023 dedi ki:
aynı soruyu Pesimistyle! için de söyleyebillrimisin :)

Ben diyorum ki, tanımadığınız insanlara davetiye göndermek ban sebebi mi? Bunu merak edip sordum :) Pesimistyle nasıl ban yedi bilmiyorum. Eğer tanımadığımız insanlara davetiye göndermek yasak ise çok garip :D

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Ben diyorum ki, tanımadığınız insanlara davetiye göndermek ban sebebi mi? Bunu merak edip sordum :) Pesimistyle nasıl ban yedi bilmiyorum. Eğer tanımadığımız insanlara davetiye göndermek yasak ise çok garip :D

Forumdan uzaklaştırılmış birine kasıtlı olarak davetiye gönderiliyorsa tabi ki banlanmalı ancak ortada bir kasıt yoksa ban çok ağır bir yaptırım olur.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40

Hayır tanımadıklarınıza davetiye göndermek yasak değil ama davetiye adı üstünde kim-ne olduğunu bildiğin kişilere gönderilir.Sonuçta o kişiye kefil oluyorsun.
Mesela banlı üyeye davetiye gönderince kimse "Tamam tanımıyormuşsun o zaman sorun yok" demez.Tanıdığın farzedilir.

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

işte bizde onu öğrenmek istiyoz yönetim tanımadiğiniz kişilere davetye göndermek ban sebebbi deil diyo ancak bilmedikin kişilere gönderdiği zaman o kişide yasaklı birisi ise o zaman bizi hemen banlıyor işte aynı şey Pesimistyle 'nin başına gelmiş yönetim hemen onu banlamiş

ama ayni şeyyi kaberdey adlii modd yapanca hiçbir yapılmiyor bu adalet mi işte ben bunu soruyorum çünkü kaberdey onu tanımadiğnii bildiriyor , Pesimistyle de bilmiyoodu

---------- saat 03:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 03:16 eklenmişti ----------

Hayır tanımadıklarınıza davetiye göndermek yasak değil ama davetiye adı üstünde kim-ne olduğunu bildiğin kişilere gönderilir.Sonuçta o kişiye kefil oluyorsun.
Mesela banlı üyeye davetiye gönderince kimse "Tamam tanımıyormuşsun o zaman sorun yok" demez.Tanıdığın farzedilir.

bu şekilde olamsi lazım aama yönetim bizi dinlemezki hemen işlerine gelmedimi kurallari kendilerine göre değiştiriler ama üye yaptıimi kuralları uygularlar

tek kelime haksızlık

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Birazdan konu kilitlenler hızlı hızlı yazmaya bakın.sdn eliştiriye gelemez.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Forumda üye sayısı artacağı yere azalır o zaman. Bir kişi gelir iki kişi gider :D

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
daha 5 mesajın var ve yeni üye olmuşsun. foruma kusur aramak için mi geldin acaba?
ya da fake hesabın mı? keyloger diye bir kişinin olduğunu görüp e-yi değiştirerek aynı nicki alman ne kadar hoş?

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
arkadaşlar kendisi daha önce banlanmış olan bir üyemizdir.
2. üyelikle geldi ve maalesef kural ihlali ile yeniden banlandı...

Sizce bilerek davetiye gönderir miyim?
Önceki üyeliklerini de ben banlamıştım,aklı sıra intikam alıyor

hocamın bu yazdıklarını okumadın mı ?

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
daha 5 mesajın var ve yeni üye olmuşsun. foruma kusur aramak için mi geldin acaba?
ya da fake hesabın mı? keyloger diye bir kişinin olduğunu görüp e-yi değiştirerek aynı nicki alman ne kadar hoş?

Yeni üye olsa da, 2. hesap olsa da Ahmtzya'nın da dediği gibi adam haklı beyler...

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

o nicki almamin sebebi burada en çok yönetimin kusursuz olduğunu savunan keylogere bir tepki içindir onun adaleteli olamadığına bir tepki içindir

en önemlisi biliyormusunuz bu nick fazla yaşayamayacak hemen ban edilecek sebep yönetim eleştirildi, yönetim eleştiriye tahammül edemiyor onun arkasını kucakladığın insanlara üzülme bu nick yaşamayacak al telini çalmaya başla :D

siz konnun içeriğine bakın beş mesaj mi on mesaj mış mi bunun önemi varmı zorhakın binlerce bonusu ve mesajı vardı neye yaradı adam banlandı kimseyide savunmak için

burada değilim sadece hakkı belirtmek için buradayım hakkı ve adaketi belritmek için msj sayısının önemi yok

sizin ama amacınız belli tartışarak konuyu rayından çıkarmak

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
hakkı savunmak için 2. bir hesapla gelmen ne kadar ciddi olduğunu açıklıyor bence..
kişileri değilde fikirleri tartışırsak : olayın iç yüzünü bilmeden bu konuda yorum yapmam pek doğru olmaz..

bkz

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

işte ya bizde buna parmak basıyoruz adam sabıkalı biri forumdan hemen banlanması lazım olan biri

kaberdey buna davetiye yolluyo , tamam onu tanısa göndermez biz ona birşey demiyoruz

bizim dediğimiz pesimtly 'le bilmeyerek zorhak'ı davet etti kendisi banlandi, ama pesimitle davet ettiği kişinin zorhak olduğundan haberi yoktu

en kötüsüde biliyormusunuz neydi pesimitly lenin davetiye yolladığı kişi zorhak'ın adını kullanan bir iydi bunu editörlerden salt okunur açıkladı.

ama yönetim buna rağmen onun banını kaldirmadi çünükü yasaklı üyeyi foruma davet etmişti

aynı şeyi bilmeyerek te olsa kaberdey yapmiştir oynı uygulamanın ona da uygulanamsını istiyoruz

yada pesimitl ve tony nin banlarının kalkmasını

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Banları kalksa bile Pesimistyle! ve tony_almeida nın bu saatten sonra geliceğini düşünmüyorum.Sonuç olarak sdn nin yaptığı ayıpla kalır olay.

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
Forumda davetiye olayı nedir zaten hiç anlamış değilim.

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sabah olduğünda herşeyi göreceksiniz yönetim cevap vermeyecek vurdumduymaz bir tutumla kendini savunacaktir konu saptırılarak kilitlenecek belkide bir bahane uydurup bana ban vurcak :D pesimtly ve tony banları kalkmayacak ve en önemlisi kaberdeye hiçbir şey yapılmayacak korkuyorum plaket verilmesinden :D

şaka bir tarafa ben üzerime düşeni yaptım bir hakkı dile getirmem lazımdı onu dile getirdim yönetim gereğini uygularmı orasına birşey karişmayacağım onlariin vicdanlarına adalet anlayışlarına kallmiş

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Keylogэr;1434071 dedi ki:
sabah olduğünda herşeyi göreceksiniz yönetim cevap vermeyecek vurdumduymaz bir tutumla kendini savunacaktir konu saptırılarak kilitlenecek belkide bir bahane uydurup bana ban vurcak :D pesimtly ve tony banları kalkmayacak ve en önemlisi kaberdeye hiçbir şey yapılmayacak korkuyorum plaket verilmesinden :D

şaka bir tarafa ben üzerime düşeni yaptım bir hakkı dile getirmem lazımdı onu dile getirdim yönetim gereğini uygularmı orasına birşey karişmayacağım onlariin vicdanlarına adalet anlayışlarına kallmiş

Sen de benim gibi sdn yi çözmüşsün.:D

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
yonetımden bır cevap gelsın ona gore konusalım

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Pesimistyle! ve tony_almeida, ZorhaK'ı bilerek davet etmiş burayı iyi anlayalım banlanan bir üüyeyi isterse fake olsun yine davet etmişler değilmi ?
kaberdey ise kim oldugunu bilmeyerek davet etmiş önceden banlanmış bir üye oldugunu bilseydi zaten davet etmezdi !

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen de benim gibi sdn yi çözmüşsün.:D

heheh :D haklsıın nerde adalet aslında yönetimin kötü imajını kaldırmak için büyük bir fırsat, gereğini yapsınlar üyler ile kaynaşsınlar

ne diyom ben kim takar üyeciği koskoca moderatör keser, biçer kime ne :D

birde birçok forumda davetiye isteyen arkadaşlara davetiye gönderiyorum , sonuçta kaberdey tanımadığı insalara göndermiyrmu ee hiçbir şey de olmuyopr ceza almıyor bende gönderiyorum

bakalım bana nasıl davranacaklar özellikel kötü adam pesi :D

---------- saat 04:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 04:47 eklenmişti ----------

Pesimistyle! ve tony_almeida, ZorhaK'ı bilerek davet etmiş burayı iyi anlayalım banlanan bir üüyeyi isterse fake olsun yine davet etmişler değilmi ?
kaberdey ise kim oldugunu bilmeyerek davet etmiş önceden banlanmış bir üye oldugunu bilseydi zaten davet etmezdi !

bize ispat gösterebilrmisiniz özellikle pesimityle için sonra tony için elinizde ne tür kayıtlar böyle kesin konuşuyorsunuz

bakın burada Salt Okunur editör arkadaşımız Pesimistyle! nin davet ettiği şahsın zorhak olmadığını belirten konu açmış yani zorhakk bile değil siz ise zorhak olduğunu bilerek gönderdi diyorsunuz

şimdi kime inanalım

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bence sana kimse bu fake hesabınla ve üslubunla inanamaz kusura bakma.Yönetimden rica etseydin belki seni konu hakkında bilgilendirebilirlerdi.

Keylogэr;1434075 dedi ki:
bize ispat gösterebilrmisiniz özellikle pesimityle için sonra tony için elinizde ne tür kayıtlar böyle kesin konuşuyorsunuz

bakın burada Salt Okunur editör arkadaşımız Pesimistyle! nin davet ettiği şahsın zorhak olmadığını belirten konu açmış yani zorhakk bile değil siz ise zorhak olduğunu bilerek gönderdi diyorsunuz

şimdi kime inanalım

O mesajımdada kusura bakma ama bir yanlış anlaşılma olmuş ilk mesajında "bilmeyerek zorhakı davet ettiler" demişsin ben bilmeyerek kısmını atlamışım :unsure:
Eğer bilerek davet ettiyseler ise zorhakın gerçek ZorhaK olup olmadıgı önemli değildir tabiki.

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence sana kimse bu fake hesabınla ve üslubunla inanamaz kusura bakma.Yönetimden rica etseydin belki seni konu hakkında bilgilendirebilirlerdi.

siz yoksa modertörlerden bilgi mi aldınız benim hesabım nereden fake olduğunu çıkardınız ben keyloger nickini almamın sebebini açıkladim böyle yakıştırmalar doğrumu

saygı değer kardeşim çocuk bile doğruyu söylese dürüst insan amenna der, hemen öne birşey sürerek meseleyi karartmaz dürüsttlük budur

bu başlığa kaberdeyin ağzından çıkan ifadeleri yazıyorum sen hiçbirine ekleme ve çıkarma yaptığımı gördün mü, yok herşey ortada

bence direkt mesele girip yorumu yazmak lazım yoksa işi samimiyet noktasına getirsek bu amaç hem yanlış anlaşılır hemde bir sonuca varilmaz doğruda değil

---------- saat 05:14 eklendi ---------- önceki mesaj saat 05:09 eklenmişti ----------

az önce zorhakı bilerek davet ettiler diyorsun delil istiyorum cevap gelmiyor, bu sefer beim hesabın fake olduğunu öne sürüyorsun elinizde kayıt varmiii rica ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...