Forumda Büyük Skandal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Böyle büyük bir foruma böyle konu başlıkları sizce yakışıyor mu ? Konu hakkında yönetimden bilgi aldın mı ?

Ayrıca mod.lardan falanda bilgi almadım siz benim kanaatimce fake bir hesap kullanıyorsunuz şuada. Fake olmadıgınız ortaya çıkarsada özür dilemeye hazırım !

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle büyük bir foruma böyle konu başlıkları sizce yakışıyor mu ? Konu hakkında yönetimden bilgi aldın mı ?

Ayrıca mod.lardan falanda bilgi almadım siz benim kanaatimce fake bir hesap kullanıyorsunuz şuada. Fake olmadıgınız ortaya çıkarsada özür dilemeye hazırım !

sizin dürüsütlükten yana tavır almayıp körü körüne ipe sarılmanız doğrumu gün ışısın bırakın yönetim cevap yazsın sen o zaman yorumunu yap konuyu sulandırmaya gerek yok

tabi dürüsüt insanlara diyorum bir mesaj önce farklı bir mesaj sonra kıvıran tiplere lafım hiç ama hiç yok :wink:

benden baştan bu nickin banlanacağını söyledim sebebni öğrenmek istiyorsan sabahı beklemelsiin biraz sabır

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Asıl sizin forumu sulandırmanıza gerek yoktu bu konu foruma açılmadanda çözülebilirdi.

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asıl sizin forumu sulandırmanıza gerek yoktu bu konu foruma açılmadanda çözülebilirdi.

neyi çözlecek forumda kaç defa pesimitly nin banı söz konusu oldu tony nin banı söz konusu oldu. yönetim cevap verdimi siz bana cavep verin

kaberdey bu konuda son lafını söylemiş adamı tanımadan davetiye gönderdiğini belirtmiş aynı şeyi pesimitly de yapmış kaberdey için ne uygulanacaksa pesimtly içinde o uygulansı diyorum. kötü birşey mi söyledim kaberdeye hakaret mi ettim

siz aylardır bu forumda özenle mesaj yazmışsın birine iyilik yapayım derken haksız yere banlanmışsın senin zoruna gitmezmi lütfen empati yapalım

birde burada davetiye dağıtıyrum aynen kaberdey gibi bakalım bana ne yapacaklar

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
davetiye nedir ki... üyelik kapalı mı ?!!! :huh:

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye nedir ki... üyelik kapalı mı ?!!! :huh:

üyelik kapalı yönetim kapattı en anlaşılmaz konu ise foruma üye davet edersen kovuluyorsun :D yönetimin böyle bir gizli kurali var

asıl komk olan ise kaberdeyin tavrı onu tartışıyruz onuda mesajımın başında belirttim.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
şimdi jack bauer'ın kankasını davet edersem banlanıyor muyum? denesem mi acaba...
... bunu düşündüğüm için de kovulur muyum yoksa !!!

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi jack bauer'ın kankasını davet edersem banlanıyor muyum? denesem mi acaba...

burada çok önemli bir tılsım var onu tutturursan banlanmıyorsun

eğer jack bauer kankası önceden forumdan banlanan biriyse yönetimle kafasyı bozmuşsa sende kalkıp onu foruma davet etsen Keyloger mod seni banlıyor

ama bu konu başlığında belirtildiği gibi kaberdey mod gibi rol yaparsan yani ben onu tanımıyordum yabancı biri sandım iyilik namına davetiye gönderdim dersen önüne iki seçenekl çıkıyor

- modsan paçayı kurtarıyorsun :D
- üyeysen hemen banlanıyorsun

yani kısacası önceden banlanan birisini foruma davet etmemen lazım kardeş biraz espri katmak istedim inşallah anlaşılmıştır

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
davet ettiğin ve önceden banlanmış olduğu anlaşılan biri tekrar banlanıyor ve onu davet ettiğin için tanımasan bile sen de banlanıyorsun...
süresiz banlanmaysa çok ağır bir ceza...uyarıdan sonra tekrarında banlama olsa daha şık ve anlaşılabilir olur...
kaberdey tanımadığını iddia ediyorsa normal bir üye de tanımadığını iddia edebilmeli....falan filan işte..
ayarlasınlar bişeyler işte..
modlar çoğaldı karışıklık arttı

Keylogэr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davet ettiğin ve önceden banlanmış olduğu anlaşılan biri tekrar banlanıyor ve onu davet ettiğin için tanımasan bile sen de banlanıyorsun...
süresiz banlanmaysa çok ağır bir ceza...
....
modlar çoğaldı karışıklık arttı

aynen kardeş, süresiz banlama veriyorlar, hiç uyarı falanda yapmıyorlar direk süresiz banlama yani ...

dediğin gibi moderatöre ne uygulanıyorsa üyeyede o uygulansın ama bizi duyan kim,

bizler garip bir üyeciğiz :D

dediğin gibi modlar çoğaldı işler karıştı, aslında troy askerden gelse ortalık bir düzene girerde bakalım

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
peki sadede gelirsek
bu fake üyeliğin sahibi kimdir peki ??

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Skandal mı ne skandalı skandal ne arar la bazarda :D

Bence sen de banlanmış bir üyesin :)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Buyrunuz arkadaşlar
bu komik arkadaşın benden davetiye istemesi ve artamızda geçen mail trafiği

takdir sizin. ama foruma eğlence katan bu arkadaşa teşekkür ediyoruz.

219civ5.png

15x8w2c.png

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Konuyu açan arkadaş , hangi haklı yere banlanan üye acaba :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
bilip bilmeden yargara koparmaya bayiliyorsunuz pesimistyle uye davet ettigi icin degil kendisinin multi uyeligi oldugu icin banlandi yonetime sorma zahmetinde bulusaydiniz ogrenirdiniz

noname82

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Keylogэr;1434031 dedi ki:
bende insanları foruma davet etmek için diğer forumlarda konu açıyom millet sdn den faydalansın cahil kalmasi diye inşallha bei banlamazlar birçok kişiyede davetiye gönderdim

cahil kalmak istemeyen biri bir yolunu bulur.. yayım yaptığı ve/veya destek verdiği konularda kendini aşmış birçok site var.. burası genel bir forum diye takılıyorum ben mesela..
örneğin ciddi bir webmaster birşey öğrenmek için sdn ya da başka bir site yerine r10 gibi bir siteye takılır..

Keylogэr;1434039 dedi ki:
bu şekilde olamsi lazım aama yönetim bizi dinlemezki hemen işlerine gelmedimi kurallari kendilerine göre değiştiriler ama üye yaptıimi kuralları uygularlar

tek kelime haksızlık

öncelikle sitenin yönetiminden memnun değilim.. üye olmadan önce nick olarak bildiğim yetkin moderatörler vardı da şimdikiler için aynısı geçerli değil.. (genel kuraldır/kuralımdır.. chit-chat sitesi dışında bir site için moderatörler en fazla sohbet konularında aktifse vay o sitenin yönetimine..)
ama gene saçmalanmış bu ifadeyle..
bir forum sitesinde kimse sizin gönlünüzü hoş tutmak zorunda değildir..
üye olurken okumanız gereken ve kabul ettiğiniz kuralları es geçmişseniz bu sizin probleminizdir..
kurallar işinize gelmiyorsa kuralları işinize gelen sitelere takılın..:cool:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
sayın çakma ben, yani çakma keyloger;
Senin kim olduğunu bilmediğimizi sanma sana teknobilişim mi desem efsanegeridöndü mü desem yada diğer 20 küsür üyeliğinden birisiyle mi hitap etsem bilemedim. Hem 3gün önce üye olup hemde bu forumdaki binlerce insanın senin bu bütün olan olaylardan haberdar olabileceğine nasıl inandım bilmiyorum. Kendi başında kuyruk acını dindirmeye çabalıyor olabilirsin, ancak kaberdey hocanın davetiye göndermesiyle zorhak gonderilenler arasında şöyle bir fark var, birisinde zorhak olduğu bilinerek davetiye atılıyor, diğerinde bilinmeden. Nereden biliyorsunuz dersen o zaman üye olan arkadaş zorhak yada değil zorhak olarak davetiye istediğini o zaman açılan konularda defalarca söyledi. Çok merak ediyorsan git kendin araştır, konuları oku, ortalığı karıştırarak bi yere varamazsin. Hatta bu yazma tarzın alihan'a (almi'ye) o kadar çok benziyor ki nedense bana öyle geliyor...

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Keylogэr;1434102 dedi ki:
neyi çözlecek forumda kaç defa pesimitly nin banı söz konusu oldu tony nin banı söz konusu oldu. yönetim cevap verdimi siz bana cavep verin

kaberdey bu konuda son lafını söylemiş adamı tanımadan davetiye gönderdiğini belirtmiş aynı şeyi pesimitly de yapmış kaberdey için ne uygulanacaksa pesimtly içinde o uygulansı diyorum. kötü birşey mi söyledim kaberdeye hakaret mi ettim

siz aylardır bu forumda özenle mesaj yazmışsın birine iyilik yapayım derken haksız yere banlanmışsın senin zoruna gitmezmi lütfen empati yapalım

birde burada davetiye dağıtıyrum aynen kaberdey gibi bakalım bana ne yapacaklar

Nasıl bir kuyruk acısıdır bu anlayamadım, birileri banlanmıştır,sen banlanan üyeyi bilerek davet edersen banlanırsın eğer yönetim haksız ise bunu yaygara koparmadan sdn yetkililerine bildirerek durumu anlatıp haklı olduğun konusunu onlara anlatabilirsin.

Eğer haklıysan, sdn yönetimi yanlışı düzeltebilecek bir yapıdadır. Ama sen ortalığı forumu birbiine karıştırmak için bir başlık açmış ve doğru yada yanlış birşeyler yazmıssın, bunun dışındada banlanacak şeyler yaptığını bildiğin için beni kesin beni banlarlar diyorsun banlayacaklar tabikide senin amacın burda hakkını aramak değil senin amacın insanları kendi tarafına çekmeye çalışmak sdn yi kötülemek yönetimi kötülemek...

Elimde olsa seni ömür boyu banlar bu kadar güzel iyi niyetli insanlarında yüreğini karartmaman için uzaklaştırırdım :)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Arkadaş kendini reklam etme, halk kahramanı olma peşinde :D

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Mühürleyin şu konuyu :D ayrıca direk yöneticilere mesaj bölümü yapın herkes kimle ne alıp veremedeği varsa orda çözsün kardeşim aa..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bende dedim bi kaset olayımı var. :P

:D bazı üyeler sanıyor ki modlar kendi başlarına buyruk iş yapıyor. Yok öyle birşey. Çok genel geçer bir olay olmadığı sürece hiç bir mod kendi başına iş yapmıyor, diğer arkadaşlara da danışıp onay aldıktan sonra uyguluyor. Yeni modlar geldikten sonra bozuldu ortam demiş sayın çakma keyloger ama eski modlardan şikayet etmiş hep. Zaten yenilerde eskilerden fikir almadan birşey yapmazlar kolay kolay. Hata yapılamaz diye birşey yok, hata yapıldığı zaman burada özürde dilendi, yapılan hatalarda düzeltildi. Ama incelenip hava yok dendiği halde yönetimi küçük düşürme çabalarında olmak ortamın tadını kaçırmaktan başka bir işe yaramaz. Bir de bu başkalarının avukatlığını yapan arkadaşlar var onlarda batman gibi şehir efsanesi olma çabasında, internet gibi herşeyin kayıt altında olduğu bir ortamda sanıyor musunuz ki herhangi biri başına buyruk birşeyler yapabilsin?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Konuda 2 tane editör var ki bunların biri admin. :) Şimdi onların haber yapması gerekiyor ama bu saçma konu yüzünden haber de yapamıyorlar. Biz de bundan mahrum kalıyoruz. :)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bu eleman yemin ederim saf
bi zeki o ya , kendini savunmak için bide orda burda davetiye dağıtıyorum demiş. diğer forumlarda açtığı gavetiye konularınıda burda yazdığı zamanda açmış :D

bizde bunu yedik :mrgreen:

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
oy oy oy :D

Şunu bir idrak edelim önce... Pesimiststyle davetiye yolladıktan sonra dedi ki
"Banlı üyeye davetiye yollamanın suç olduğunu bilmiyordum."

Moderatörümüz ise tamamen banlı olduğunu bilmediği bir üyeye davetiye yolluyor. Yani bambaşka, daha önce üye olduğunu bile bilmediği birine....

Yani orrada skandal falan yok, magazin programı edasıyla başlıklar açmayalım...

Unutmadan... Konu başlığının içeriğine bakıp hemen " adam haklı beyler! , asalım keselim, bu ne biçim yönetim" diyen üyeler de yargısız infaz yapmayı bırakırlar umarım...

KİLİT ve Ban!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...