O zaman yaramazlar gelip de bize nedeni olmadan ban atarsa?Aslında Admin'ler şöyle bir özellik çıkartabilir. Diyelim ki birisi size affedersiniz ana avrat sövdü diyelim. Bize de ban atma özelliği gelmeli. Bazenleri Moderatör'ler çevrimiçi olmayabiliyor. Biz de bize söven kişiye istediğimiz sürede ban atalım. @Developer.
Arkadaş "Who am I" derse ban butonu mu çıkacak? O sistem sıkıntılı olur.@Windows NT Server 4.0, direkt Mod.'lar gelip o arkadaşa ban atar. Saedece lazım olduğunda kullanılmalı. Hatta şöyle olsun, foruma bir yazılım eklensin. Size söven kişinin profiline Ban at diye şık gelsin. Ama sadece sövdüğü zaman. Yani o yazılım küfrü algılar algılamaz, şık gelsin.
Bakınız:Konuyu kilitlemeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben olsam direkt raporlarım. Raporumda da "Arkadaş şahsıma hakaret etti, siz de onun uyarısını hakaretle verin. " derdim.
Adamın bilgisayarına goril giriyor, suçu sana atıyor. Hayır goril nasıl girdi anlamadım, nasıl sığdı? Sunucu bilgisayarı falan herhalde.Bakınız:
Tecrübe ile sabittir:![]()
Neredeyse tamamen karşı tarafın ihmalleri yada karşı tarafın yaptığı hatalar için günah keçisi arama çabasına girmesi için açılır bu konular. En iyi yöntem tabii ki CİMER'e bildirmek olacaktır. Başıma geldi böyle bir durum zaten. Moderetörümüz @fahyıldız'dan da böyle bir durumla karşılaşırsa gerekli mercilere şikayette bulunmasını rica ederim, en azından bu tarz faliyetlerde bulunan insanlar böyle üzücü durumları insanlara yaşatmaya cesaret edemesinler.
Benim anlamadığım Chrome OS'a korsan program nasıl indirmeyi başardı üstüne üstlük bir de Bunzy Buddy kurdu? Neyse, konu bu değil...Adamın bilgisayarına goril giriyor, suçu sana atıyor. Hayır goril nasıl girdi anlamadım, nasıl sığdı? Sunucu bilgisayarı falan herhalde.
Teşekkürler, öyle yaptık.@fahyıldız, ayrıca geçmiş olsun. Bunları unut. Bir daha böyle bir şey yapılırsa direkt banı bas.
Bonzibuddy virüsü o yani microsoft agent asistan sistemi kullanıyorAdamın bilgisayarına goril giriyor, suçu sana atıyor. Hayır goril nasıl girdi anlamadım, nasıl sığdı? Sunucu bilgisayarı falan herhalde.
zaten nasıl yazılım gelecek? Xenforo kullanıyor bu forum.@Windows NT Server 4.0, direkt Mod.'lar gelip o arkadaşa ban atar. Saedece lazım olduğunda kullanılmalı. Hatta şöyle olsun, foruma bir yazılım eklensin. Size söven kişinin profiline Ban at diye şık gelsin. Ama sadece sövdüğü zaman. Yani o yazılım küfrü algılar algılamaz, şık gelsin.
Plugin denen bir şey ve @Developer denen bir adam var.zaten nasıl yazılım gelecek? Xenforo kullanıyor bu forum.
Öyle olunca herkes moderator olmuş olurAslında Admin'ler şöyle bir özellik çıkartabilir. Diyelim ki birisi size affedersiniz ana avrat sövdü diyelim. Bize de ban atma özelliği gelmeli. Bazenleri Moderatör'ler çevrimiçi olmayabiliyor. Biz de bize söven kişiye istediğimiz sürede ban atalım. @Developer.
Öyle bir şey olsa zaten modlar yaptığı şeyi gördüğü için modlar atar ban.Aslında Admin'ler şöyle bir özellik çıkartabilir. Diyelim ki birisi size affedersiniz ana avrat sövdü diyelim. Bize de ban atma özelliği gelmeli. Bazenleri Moderatör'ler çevrimiçi olmayabiliyor. Biz de bize söven kişiye istediğimiz sürede ban atalım. @Developer.
Bir beyefendiden de bu beklenirdiRaporlardım.