Forumda birisi size hakaret etse ne yaparsınız?

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,026
Ben olsam direkt raporlarım. Raporumda da "Arkadaş şahsıma hakaret etti, siz de onun uyarısını hakaretle verin. " derdim.

Son düzenleyen moderatör:

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,026
Aslında Admin'ler şöyle bir özellik çıkartabilir. Diyelim ki birisi size affedersiniz ana avrat sövdü diyelim. Bize de ban atma özelliği gelmeli. Bazenleri Moderatör'ler çevrimiçi olmayabiliyor. Biz de bize söven kişiye istediğimiz sürede ban atalım. @Developer.

Reaksiyon puanı
303
Aslında Admin'ler şöyle bir özellik çıkartabilir. Diyelim ki birisi size affedersiniz ana avrat sövdü diyelim. Bize de ban atma özelliği gelmeli. Bazenleri Moderatör'ler çevrimiçi olmayabiliyor. Biz de bize söven kişiye istediğimiz sürede ban atalım. @Developer.
O zaman yaramazlar gelip de bize nedeni olmadan ban atarsa?

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,026
@Windows NT Server 4.0, direkt Mod.'lar gelip o arkadaşa ban atar. Saedece lazım olduğunda kullanılmalı. Hatta şöyle olsun, foruma bir yazılım eklensin. Size söven kişinin profiline Ban at diye şık gelsin. Ama sadece sövdüğü zaman. Yani o yazılım küfrü algılar algılamaz, şık gelsin.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
@Windows NT Server 4.0, direkt Mod.'lar gelip o arkadaşa ban atar. Saedece lazım olduğunda kullanılmalı. Hatta şöyle olsun, foruma bir yazılım eklensin. Size söven kişinin profiline Ban at diye şık gelsin. Ama sadece sövdüğü zaman. Yani o yazılım küfrü algılar algılamaz, şık gelsin.
Arkadaş "Who am I" derse ban butonu mu çıkacak? O sistem sıkıntılı olur.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Konuyu kilitlemeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam direkt raporlarım. Raporumda da "Arkadaş şahsıma hakaret etti, siz de onun uyarısını hakaretle verin. " derdim.
Bakınız:
Tecrübe ile sabittir:
Neredeyse tamamen karşı tarafın ihmalleri yada karşı tarafın yaptığı hatalar için günah keçisi arama çabasına girmesi için açılır bu konular. En iyi yöntem tabii ki CİMER'e bildirmek olacaktır. Başıma geldi böyle bir durum zaten. Moderetörümüz @fahyıldız'dan da böyle bir durumla karşılaşırsa gerekli mercilere şikayette bulunmasını rica ederim, en azından bu tarz faliyetlerde bulunan insanlar böyle üzücü durumları insanlara yaşatmaya cesaret edemesinler.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
Bakınız:
Tecrübe ile sabittir:
Neredeyse tamamen karşı tarafın ihmalleri yada karşı tarafın yaptığı hatalar için günah keçisi arama çabasına girmesi için açılır bu konular. En iyi yöntem tabii ki CİMER'e bildirmek olacaktır. Başıma geldi böyle bir durum zaten. Moderetörümüz @fahyıldız'dan da böyle bir durumla karşılaşırsa gerekli mercilere şikayette bulunmasını rica ederim, en azından bu tarz faliyetlerde bulunan insanlar böyle üzücü durumları insanlara yaşatmaya cesaret edemesinler.
Adamın bilgisayarına goril giriyor, suçu sana atıyor. Hayır goril nasıl girdi anlamadım, nasıl sığdı? Sunucu bilgisayarı falan herhalde.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Adamın bilgisayarına goril giriyor, suçu sana atıyor. Hayır goril nasıl girdi anlamadım, nasıl sığdı? Sunucu bilgisayarı falan herhalde.
Benim anlamadığım Chrome OS'a korsan program nasıl indirmeyi başardı üstüne üstlük bir de Bunzy Buddy kurdu? Neyse, konu bu değil...

Reaksiyon puanı
303
Bonzibuddy virüsü o yani microsoft agent asistan sistemi kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten nasıl yazılım gelecek? Xenforo kullanıyor bu forum.

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Bu Tür Tiplerle Uğraşmaya Dahi Değiceğini Sanmıyorum Laf Dalaşına Girip Kendimi Yormak Yerine Bir Yöneticiye Şikayet Edip Sonsuza Kadar Susturmayı Tercih Ederim.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Raporlayıp geçmek tek çözüm. Hakaret veya küfür edeni hiç ciddiye almam ve öyle insanları sevmem de. Yani boşuna siz de kötü şeyler diyerek, tartışma çıkarmayın bence. ?
Öyle insanlar maalesef bitmiyor. Çoluk çocuk ya internetten ya da çevresinden duyuyor ve unutmuyorlar.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Öyle olunca herkes moderator olmuş olur :D, ya da biri ile tartışmaya girdik ilk banlayan mı kazanacak, bir tık saçma:D

Reaksiyon puanı
4,097
Öyle bir şey olsa zaten modlar yaptığı şeyi gördüğü için modlar atar ban.