tambjk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 16
Yönetici arkadaşlara bir sorum olacak. Bu forumda bu ülkenin başbakanının adını niye geçiremiyoruz. Siyaset yasak anladık fakat gündem ve politikayla ilgili sayısız konu var ve çok rağbet görüyor. Bu konularda hertürlü siyasi kişilik, parti, devlet, ünlü vb hakkında hakaret olmadan birçok şey söylenip konuşulabiliyor ve geçen isimler konusunda herhangi bir sorun yaşanmıyor fakat ne zaman başbakanın adı yada adının kısaltması kullanılacak olsa sansüre ve edit e maruz kalıyor. Herkes eleştirilirken onu eleştirmeye ve hakkında teksöz söylemeye hakkımız olmadığı gibi adının geçmesine dahi izin verilmiyor. Yapılan bu çifte standart ve başbakana karşı bu hassasiyetin sebebini merak ediyorum.
Korku mu? Saygı mı? Sevgi mi? Cevabını bulamadım.
Kaldıki bazı kişiler, kurumlar yada devletler hakkında hakarete de ses çıkmıyor. Moderatör onaylı konularda başbakan filteleniyor diğerlerine dokunulmuyor, anca birilereri rapor ederse düzeltmeye gidiliyor.
Korku mu? Saygı mı? Sevgi mi? Cevabını bulamadım.
Kaldıki bazı kişiler, kurumlar yada devletler hakkında hakarete de ses çıkmıyor. Moderatör onaylı konularda başbakan filteleniyor diğerlerine dokunulmuyor, anca birilereri rapor ederse düzeltmeye gidiliyor.