• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Forumda Attığım İlk Özel Mesaj

Mai Nai

Guru
Emektar
26-10-2008 02:13
"iyi geceler dostum

birkaç dakika önce şu konuya cevap yazdım
...
fakat ingilizce olarak bu mesaj mod kontrolünden geçip öyle yayınlanacaktır gibi bir ibare gördüm ve cevapla dedim ama yazdığım cevap gelmedi, gece gece benmi kafayı yedim noldu
anlamadım valla,yardımcı olursan sevinirim"

26 ekim 2008 de forumda daha çıtır üyecikken zamanın süper moderatörlerinden bir arkadaşa gündemde onaya takılan mesajımı,
saatin 2yi geçkin olmasında sebep biraz fantastik bir şekilde anlatmıştım.

Sağolsun ertesi gün sabah 11 de
"Ben tam olarak anlayamadım :)" demişti :)

Gel zaman git zaman biz moderatör olduk mesaj onaylamaya başladık, sonrada süper moderatör olduk:)
Bu hoş anıyı sizinle paylaşmak istedim :)

Sizlerde çok özel değilse ilk özel mesaj anılarınızı paylaşın dostlar:flowers:

Silmişimdir ben ama, ilk mesajımı peter'e atmıştım. :D

Nasıl moderatör olunuyor diye.

İlk özel mesajımı veremem :) Bana gelen bir serial isteğine karşı cevap yazmıştım. :D

İlk özel mesajımı paylaşırsam olay olur :P

Bende ilk pesimist e atmıştım :) Makale yarışması vardı.Angry Sdn fotoğrafını bulmaya çalışıyorduk :)

26-12-2011 17:10 tarihli ilk mesajımdı bu.

29.06.2011 Tarihinde :

@mr_rain : Sayın üyemiz, forumda konu açmadan önce lütfen arama yapınız. Son açtığınız konular önceden verilen konular. Konularınız silinecektir. Aksi takdirde ceza alacaksınız

" Kusura bakmayın. Daha yeniyim. Bu Forum Sitesini bana bir çok arkadaşım önerdi. Merak ettim üye oldum . Daha dikkatli olacağım . :) Teşekkürler . " Diye Cevap Yazmışım . Üyeciktim Abi :P

İlk özel mesajımı veremem :) Bana gelen bir serial isteğine karşı cevap yazmıştım. :D
Vaay tamda öğrenmek istediğim buydu, illegal işler demek:laugh: Şaka şaka :)

Silmişimdir ben ama, ilk mesajımı peter'e atmıştım. :D

Nasıl moderatör olunuyor diye.
Bu işler böyle Furkanım :)

Unuttum gitti be usta :)

Spy silmediysen özel mesaj kutunda vardır, ben hiç silmedim mesaj 2000 oldu :)

Benim ilk özel mesajım sanki yerinde yok gibi :) Mail kutumda şunu buldum :D

mailne.jpg

Ayda bir temizliyorum usta malesef :D

Modların ünlü olmadan önceki halleri.. Flash.. :)

Benim gönderdiğim ilk özel mesaj şöyle olsa gerek: "Test.. deneme.. çalışıyor mu?" :)

Zira özel mesajlarla ilgili bir kaç geliştirme yapmıştık SDN'de; tabi onlar eskidendi..

[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] e atmışım. Daha doğrusu o bana atmış ben de yanıtlamışım :)

Fotoğrafta küfür mü ne yazıyormuş o da kibarca düzeltmemi istemişti :)

Diğer yandan en çok rahatsız ettiğim üye ise @Blackout :D Ha ha.

Demonoid davetiyesi istemişim [MENTION=982]emubaltaci[/MENTION] dan. :D Ya etme bulma dünyası bir zamanlar biz istiyorduk şimdi bizden davetiye istiyorlar. :D

29.06.2011 Tarihinde :

" Kusura bakmayın. Daha yeniyim. Bu Forum Sitesini bana bir çok arkadaşım önerdi. Merak ettim üye oldum . Daha dikkatli olacağım . :) Teşekkürler . " Diye Cevap Yazmışım . Üyeciktim Abi :P

@mr_rain e atmışım. Daha doğrusu o bana atmış ben de yanıtlamışım :)

Fotoğrafta küfür mü ne yazıyormuş o da kibarca düzeltmemi istemişti :)

Diğer yandan en çok rahatsız ettiğim üye ise @Blackout :D Ha ha.

Hey gidi günler :D

Troya atmışım 2009 yılında, bir üyenin mail adresini istemiştim, o da vermedi tabi :D

ilk özel mesajım üye olduktan 2 sene sonra bi üyenin özel mesajına cevap :) özel mesaj aramadan en sona gittim en sonra bu vardı belki daha önce de atmışımdır ama aramada çıkmamıştır

selam sayin arkadasim kadiköyRAP sana bir sey sormak istiyorum kardes bana yardimci olabilirmisin su updatleri nasil indiriyorsun bilgisayara kayit yapmadan güncel updateilari masa üstüne birde su seyi anlmadim yardimci olurmusun modifiyemi bu ne demek yada nasil indiriliyor bu konuda bana yardimci olurmusun

selam saygilar

update yapman için windows unun orjinal olması gerekiyor ya da orjinal yapan programlar onunla orjinalleştirmen gerekiyor ben burda onu paylaşamam illegal paylaşıma girer.

modifiyeli demek yani Xp ye bazı temalar sesler işaretçiler ve simgeler katmak demek Xp nin görüntüsünü değiştiriyorsun makyaj bi nevi

yardımcı oldum umarım :)

bi arkadaşa tektorrent davetiyesi göndermiştim :)

vayy be döndüm baktım da Peter atmış bana ilk özel mesajı, nickini mi değiştirdin diye bende EWt :D yazmışım, sonra pesimistle falan konuşmuşum, ondan sonra gnctrkcll şifresi muhabbeti vardı o zamanlar indirimli sinema bileti mi ne veriliyordu skys göndermiş saolasın o zamanlar :D heyy gidi günler heyy :D

[MENTION=2]Troy[/MENTION] bana atmıştı sanırım. :) O zamanlar videolu anlatımlar yapıyordum Eğitim Videoları bölümünde. Beğendiğini belirten bir içerik vardı tam hatırlayamıyorum şu anda :)

• Cevap: slm
  • ilgin icin tsk ederim ben ram haberi degil aslinda rami de taktim sorun 1 gb.lik ram le 512 mb. lik ram bir arada kullanmak istiyorum 1.5 gb...
    • Peter
  • 20-03-2009​