Forumda Attığım İlk Özel Mesaj

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben ilkdefa kullanıcı adımı değiştirmek için mesaj atmıştım sonuç o kişi beni buişlerle ilgilenen bir modoratöre yönlendirmişti ondanda hiç cevap alamamıştım ilgilenmemişti kınıyorum

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
26-10-2008 02:13
"iyi geceler dostum

birkaç dakika önce şu konuya cevap yazdım
...
fakat ingilizce olarak bu mesaj mod kontrolünden geçip öyle yayınlanacaktır gibi bir ibare gördüm ve cevapla dedim ama yazdığım cevap gelmedi, gece gece benmi kafayı yedim noldu
anlamadım valla,yardımcı olursan sevinirim"

26 ekim 2008 de forumda daha çıtır üyecikken zamanın süper moderatörlerinden bir arkadaşa gündemde onaya takılan mesajımı,
saatin 2yi geçkin olmasında sebep biraz fantastik bir şekilde anlatmıştım.

Sağolsun ertesi gün sabah 11 de
"Ben tam olarak anlayamadım :)" demişti :)

Gel zaman git zaman biz moderatör olduk mesaj onaylamaya başladık, sonrada süper moderatör olduk:)
Bu hoş anıyı sizinle paylaşmak istedim :)

Sizlerde çok özel değilse ilk özel mesaj anılarınızı paylaşın dostlar:flowers:

merhaba güzel bir anı yanlız ben bişi soracağım. Ben kalın ve koyu siyah fonunda yazı yazdığım için sarı kart mıdır nedir öyle bir ceza vermişler bana siz yazınca sıkıntı olmuyor üyeler yazıncamı oluyor ? konuyla ilgili gerekli araştırmanın yapılıp çözülmesini istiyorum kolay gelsin.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
merhaba güzel bir anı yanlız ben bişi soracağım. Ben kalın ve koyu siyah fonunda yazı yazdığım için sarı kart mıdır nedir öyle bir ceza vermişler bana siz yazınca sıkıntı olmuyor üyeler yazıncamı oluyor ? konuyla ilgili gerekli araştırmanın yapılıp çözülmesini istiyorum kolay gelsin.

http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html

10. madde

10. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı ya da tamamına yakın bir bölümü kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır.

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
iyi forumlar >---------> İyi Forumlar

şunun için mi ceza veriyorsun bana ? + Benim diğer yazımdada tamamı değildi bir kısmı siyahtı

Reaksiyon puanı
10,315
silinmeyi hak etmediğine inandığım bir yorumumu silen [MENTION=19025]AliA[/MENTION]'ya yazmışım ilk mesajımı.
neden sildiğini, nasıl bir tehlike veya zarar bulduğunu sormuşum.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
super moderatorlerimizden birinden gelen "bayan oldugum halde teknolojiye ve futbola nasil bu kadar ilgili olduguma" dair bir mesaj almistim...

sanirim fake hesap oldugu dusunuluyordu :)

ilk mesajim olarak bunu hatirliyorum... hatta suan cok dusunuyorum bu muydu diye :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tek biz mod olamamışız anlaşılan (Hemen modlara mesaj atmalıyım belki mod olma şansım artar :D )

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
YeşiLDereli'yim... Yalnız Merkezde Oturuyom :D
@leylak

2008'de üye olmuşum ama 2009'da atmışım ilk mesajımı lakin gelen/giden kutumu daha önce temizlemediysem :P

Reaksiyon puanı
31
İlk mesajım [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]'a idi gerçi o zamanlar birbirimizden pek haz etmesekte sorunları aştık :)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
İşte benim attığım Ö.M.

"merhabalar
bu forumda görev almayı çok ama çok istiyorum...ancak şu aralar kpss hazırlığı yapıyorum...sınavdan sonra ne olur bilmiyorum ancak görev almayı istiyorum...
mesaj sayım yetmiyo...kaç konu açtığımı da bilmiyorum...
hakkımda hayırlısı ama bir gün buranın bir parçası olacağımı düşünüyorum...
bunu bir başvuru olarak algılamayın...
saygılarımla"

Bu da sevgili [MENTION=982]emubaltaci[/MENTION] abimizin cevabı: (26.05.2010)

kpss herşeyden daha önemli önce geleceğimizi düşünmek zorundayız. umarım işlerin yolunca girince isteklerin konusunda bizde sana yardımcı olabiliriz.

Benim bildiğim ilk özel mesajım bu:)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
İlk mesajım @topalsolucan'a idi gerçi o zamanlar birbirimizden pek haz etmesekte sorunları aştık :)

hadi ya. ne yazmıştın bana? :)

--- Mesaj Güncellendi ---

buldum. bana hakaret etmişsin :)

galiba herksin ilk mesajı önyargının dışa vurumundan ibaret. ben gidiyorum atomu parçalamaya :)

Reaksiyon puanı
31
hadi ya. ne yazmıştın bana? :)
Bir konu üzerinde tartışma yapıyorduk modlar tarafından ikili tartışma önlenip cevabı özelden yazmıştım :)

Hakaret derken eminmisin [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]:)

Yorumunu silmişler burdan cevap verim öncelikle paşam demenle nasıl biri olduğun gayet ortaya çıktı sana hayatta laf anlatılmaz * birinci olarak roj tv meselesine gelelim kaç ülke engel koydu bana sayabilirmisin engel koyulan ülkelerdede başka uydularla anlaşma yapıldı cahil cahil yorum yapma
001_smile.gif
ikinci konu hava sahası meselesine gelince ben hiç haberlerde Türkiye yunan hava sahasına girdi diye görmüyorum aksine tam tersini görüyorum diğer yazdıklarının hepsine bir cevabım var ama yazı uzamasın yine de duymak istersen cevap at iyi akşamlar
001_smile.gif

Mesaj buydu :D

Reaksiyon puanı
0
[MENTION=36688]Norrick[/MENTION]'e atmışım;
Hocam peki canon 550d ve nikon d3100 arasında hangisini tavsiye edersiniz?

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
vayy be döndüm baktım da Peter atmış bana ilk özel mesajı, nickini mi değiştirdin diye bende EWt :D yazmışım, sonra pesimistle falan konuşmuşum, ondan sonra gnctrkcll şifresi muhabbeti vardı o zamanlar indirimli sinema bileti mi ne veriliyordu skys göndermiş saolasın o zamanlar :D heyy gidi günler heyy :D

Lazımsa atalım tekrar :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Yok müdür eyvallah çok işime yaramisti o zaman saolasn :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
İşte benim attığım Ö.M.

"merhabalar
bu forumda görev almayı çok ama çok istiyorum...ancak şu aralar kpss hazırlığı yapıyorum...sınavdan sonra ne olur bilmiyorum ancak görev almayı istiyorum...
mesaj sayım yetmiyo...kaç konu açtığımı da bilmiyorum...
hakkımda hayırlısı ama bir gün buranın bir parçası olacağımı düşünüyorum...
bunu bir başvuru olarak algılamayın...
saygılarımla"

Bu da sevgili @emubaltaci abimizin cevabı: (26.05.2010)kpss herşeyden daha önemli önce geleceğimizi düşünmek zorundayız. umarım işlerin yolunca girince isteklerin konusunda bizde sana yardımcı olabiliriz.

Benim bildiğim ilk özel mesajım bu:)
kazandın mı bari kpss ne oldu?

Demonoid davetiyesi istemişim @emubaltaci dan. :D Ya etme bulma dünyası bir zamanlar biz istiyorduk şimdi bizden davetiye istiyorlar. :D
bu işler böyle...

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eskiden Troy forumda yazım hatası yapanlar için otomatik mesaj gönderirdi. O zamanlar joomla kullanırdık :D Bende ona kızardım nerde hata yapmışım diye. Öyle mesajlaşmalarla SDN'ye alışmıştım. Şimdi o uygulama yok. Rahatsınız ohhh.. :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben daha kimseye özel mesaj atmadım sanırım. Madem böyle anı haline dönüşüyor fantastik bir ilk düşünmeliyim :)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sayın adminim merhaba size bir önerim olcaktı site içinde bir sdn ligi düzenlense ve fifa 09 üstünden maçlar yapılsa lige katılanların takımı olsa eğer talep biraz fazla olursa ikinci lig bile eklenebilir hem biraz eğlence hem biraz daha kaynaşma açısından bence iyi olur tabi yinede siz bilirsiniz gösterdiğiniz ilgi için şimdiden teşekkürler
biraz önce yanlışlıkla duvara yazdım pardon

ilk özel mesajımı troya öneride bulunmak için atmışıım sene 2009 :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ben Talha Sarı Ertunç'a atmışım, ilk mesaj için çok yanlış bir mesaj ama neyse :D

17 Ekim 2007'de

" hoca ayıpsın hallederiz lisans işini istersen (: "

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben niye attığım özel mesajları göremiyorum :) Yanlış yere mi bakıyorum acaba :confused1:

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
ilk mesajım [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] ya idi ama hatırlamıyorum ne yazmıstım sıldım gıttı..