- Reaksiyon puanı
- 157
Şu seviyeli ortamda aradan sivrilenler çıkmasa şaşardım!
bu kadar da abartmayın artık ımkan olsa bu sorunu turkıye gundemıne tasırsınız
sonucta yapılan seylere ıyı yada kotu bır sekılde saygı duymalısınız
bunları ıstemeyenler karsı cıkanlar foruma gırmezler olur bıter...
bır laf vardır 1 kısı gıder 1000 kısı gelır..
bu real hayatta oldugu gıbı sanal dunya da gecerlıdır..
yanı ne sdn sız gıttıgınız ıcın kaybeder ne de sız sdn den gıttıgınız ıcın kaybedersınız...
bos seylerle ugrasmayın..
Arkadaşlar ikili atışmalara girmeyelim lütfen, SDN puan sistemini bu hali ile değerlendirmeyin, daha değiştirilecek, anlamlı olacak.
Diğer ismi lazım değil siteler gibi emeğe saygı +rep şeklinde olmayacak merak etmeyin. Biraz sabredin lütfen
Bence yönetimin istekleri dikkate aldığı falan yok olumlu olumsuz cevap vermediği bir sürü istek var .ZorhaK yine isyanları oynuyorsun
Ben kendi gözlemimi söyleyim. istekleri yönetim dikkate alıyor ama hemencik değil. aslında bence böylesi iyi. çünkü karar dediğin iki günde bir alınmamalı. Forumun yapısı uzun plan ve gözlemler sonucunda değiştiğini düşünüyorum. Bak Troy'da gelecek, oda buna benzer şeyler söyleyecek
, SDN puan sistemini bu hali ile değerlendirmeyin, daha değiştirilecek, anlamlı olacak.
Diğer ismi lazım değil siteler gibi emeğe saygı +rep şeklinde olmayacak merak etmeyin. Biraz sabredin lütfen
Ancak muhattap olduğumuz her yetkili başka telden çaldı.
bu sistem çıktıktan sonra teknoloji konusunda tek konu açmamış olamma rağmen 10 a yakın rep puanı almışım..
Birisi bana seslendi sanki...
Ve haketmediği halde artı ya da eksi puan alacak bir çok üye bundan rahatsız olacaktır.
Zaten yukarıdaki mesajda bir örnekten bahsettim.Her yetkili başka telden çaldı diye başlamışım.Direk romantik arkadaşa yükleniyor gibi görünmemek için öyle başladım.Örneklerle açıklar mısın?
Forumu hala sadece teknolojiden ibaret sanıyorsan zaten diyecek bir şey bulamıyorum.
Birisi bana seslendi sanki
Daha sakin olmak gerek...:flowers:banada banada hiç bir mod da kalkıp cevap vermedi ... :sneaky2:
Daha sakin olmak gerek...:flowers:
Hakan o karaladığın yerler malesef profilinden görünebiliyor.Şimdi o muhterem yaratık oraya küfür yazsa buna hiç bi şekilde müdahalede edemeyeceğiz demekki!
Bilip bilmeden konuşmayın derim. İstemediğimiz bir şey olursa ya da aklımıza yatmayan bir şey olursa yapmayız bunu. Baskılara dayanamadılar da bölüm açtılar çok yanlış bir cümle ve anlayıştır.Bence yönetimin istekleri dikkate aldığı falan yok olumlu olumsuz cevap vermediği bir sürü istek var .
Dediklerin sadece linux bölümü için geçerli bence. O konuda baya uzun sürdü bir sürü istek geldi baskıya dayanamadılarda açtılar. Yoksa iki sayfalık bi konu olsaydı ve öyle olsaydı açacaklarını sanmıyodum ki açmamaları normaldir olumlu olumsuz cevap bile vermiyeceklerdi.
O yüzden bu yönetimin anlayışına bu konunun başlığı cuk diye oturuyor.
on kere sordum bir cevap alamadım hak etmediğim bişy karşısında neden sakin olmalıyım sonrada banlıyolar nasılsa ellerinde ya herşey :hammer:
Gelirken de, burada bulunduğumuz zaman sürecinde ve giderken de yüzlerde sadece tebessüm olmalı.Hakan o karaladığın yerler malesef profilinden görünebiliyor.Şimdi o muhterem yaratık oraya küfür yazsa buna hiç bi şekilde müdahalede edemeyeceğiz demekki!
hakkaten süper ya okudum bi kaç kişinin bonus metresini çok komikleri var ki en başta benimkiler sistem güzelmiş ya :thumbup: anlayana.Hakan o karaladığın yerler malesef profilinden görünebiliyor.Şimdi o muhterem yaratık oraya küfür yazsa buna hiç bi şekilde müdahalede edemeyeceğiz demekki!
bazı arkadaşlar bizim dediklerimiz umursanmıyor dikkate alınmıyor gibi cümleler kurmuşlar. forumla ilgili yaptığınız her eleştiri okunuyor değerlendiriliyor fakat sizin istediğiniz yapılmayınca değerlendirilmemiş gibi düşünüyorsunuz ne yazık ki.
bir sistem nasıl getirilebiliyorsa kaldırılabilir de bunda bir sıkıntı yok. şuan bir sistem geldi ve geliştirilmeye devam ediyor. bunla ilgili rahatsız olduğunuz, eleştirilerinizi, tavsiyelerinizi söylersiniz bizde değerlendiririz. uygun görülenleri gerçekleştiririz.
örneğin ben bonus sistemine dahil olmak istemiyorum demiş bazı arkadaşlarımız. mantıklı bir talep değerlendirilir.
eleştirilerimizde lütfen mantıklı ve yapıcı olalım arkadaşlar. gökten inme moderatörler geliyor gibi cümleler gördüm çok üzüldüm. siz tanımıyorsunuz diye bizde tanımıyoruz anlamına gelmiyor. forumda hangi üyenin SDN de ne görevde çalıştığını siz bilemezsiniz. bilemiyeceksiniz de. o yüzden gökten indi forumda hiç yoktu demek mantıklı değildir.