Foruma REP Sistemi mi Ekleniyor (Acaba!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Şu seviyeli ortamda aradan sivrilenler çıkmasa şaşardım!

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Sonuc olarak sdn nın aldıgı bır ozel kararlar vardır yonetım ıcerısınde forum ıcın onları yapar ve uygularlar...
bu yapılan da boyle bır karar olması gerekır..

dıger bır yonden herkesı ılgılendıren konular vardır ortak bır konu acılır dusunceler paylasılır ona gore anket duzenlenır uygun bulunursa yapılır...

Sdn herseyı sıze soracak degıl ya :D
hem dıyorsunuz ya demokratık olsun dıye hersey o zaman sızde bıraz demokratık olun..
her zaman her yapılan seye karsı gelmeyı bırakın
hep ben hep ben mantıgını bırakın..

bır konu acmıssan ıyı yada kotu elestırele acık olcaksın her zaman!
once sen bunu ogren...

saat gec oldu hadı Eyv..

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Arkadaşlar ikili atışmalara girmeyelim lütfen, SDN puan sistemini bu hali ile değerlendirmeyin, daha değiştirilecek, anlamlı olacak.

Diğer ismi lazım değil siteler gibi emeğe saygı +rep şeklinde olmayacak merak etmeyin. Biraz sabredin lütfen

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu kadar da abartmayın artık ımkan olsa bu sorunu turkıye gundemıne tasırsınız :D
sonucta yapılan seylere ıyı yada kotu bır sekılde saygı duymalısınız
bunları ıstemeyenler karsı cıkanlar foruma gırmezler olur bıter...

bır laf vardır 1 kısı gıder 1000 kısı gelır..

bu real hayatta oldugu gıbı sanal dunya da gecerlıdır..
yanı ne sdn sız gıttıgınız ıcın kaybeder ne de sız sdn den gıttıgınız ıcın kaybedersınız...

bos seylerle ugrasmayın..

işte bu yorumunla ne kadar bonusa muhtac olduğunu kanıtladın.

kendi adıma ve yazdıklarının her harfini üstüme alınarak konuşuyorum ben sdn yi sdn olduğu için seviyorum ne 1 eksik diye nede bi fazla diye bırakcak değilim. SDN benim yada şu an burda sdnnin gelicegi için kafa yoran herhangi bir aktif kullanıcının değilse bundan sonra gelicek hazıra oturacak 1000 lerce kullanıcının hiç değildir. bunu idrak etmeni beklemiyorum zaten o yüzden sana +sdn etiği.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
ZorhaK yine isyanları oynuyorsun :D

Ben kendi gözlemimi söyleyim. istekleri yönetim dikkate alıyor ama hemencik değil. aslında bence böylesi iyi. çünkü karar dediğin iki günde bir alınmamalı. Forumun yapısı uzun plan ve gözlemler sonucunda değiştiğini düşünüyorum. Bak Troy'da gelecek, oda buna benzer şeyler söyleyecek :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Pesi noktayı koymuş, bekleyip göreceğiz.Olay malum sitedeki durumlara benzemeyecekse zaten sorun yok.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar ikili atışmalara girmeyelim lütfen, SDN puan sistemini bu hali ile değerlendirmeyin, daha değiştirilecek, anlamlı olacak.

Diğer ismi lazım değil siteler gibi emeğe saygı +rep şeklinde olmayacak merak etmeyin. Biraz sabredin lütfen

Bu güzel bir yaklaşım işte

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
ZorhaK yine isyanları oynuyorsun :D

Ben kendi gözlemimi söyleyim. istekleri yönetim dikkate alıyor ama hemencik değil. aslında bence böylesi iyi. çünkü karar dediğin iki günde bir alınmamalı. Forumun yapısı uzun plan ve gözlemler sonucunda değiştiğini düşünüyorum. Bak Troy'da gelecek, oda buna benzer şeyler söyleyecek :)
Bence yönetimin istekleri dikkate aldığı falan yok olumlu olumsuz cevap vermediği bir sürü istek var .

Dediklerin sadece linux bölümü için geçerli bence. O konuda baya uzun sürdü bir sürü istek geldi baskıya dayanamadılarda açtılar. Yoksa iki sayfalık bi konu olsaydı ve öyle olsaydı açacaklarını sanmıyodum ki açmamaları normaldir olumlu olumsuz cevap bile vermiyeceklerdi.

O yüzden bu yönetimin anlayışına bu konunun başlığı cuk diye oturuyor.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Bekleyeceğiz göreceğiz artık arkadaşalr.Ancak bu sistemin değişeceğinidüşünüyorum.Çünkü çok kişi istemiyor ya da bu şekilde istemiyor.

Değişecektir. İnşallah :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
, SDN puan sistemini bu hali ile değerlendirmeyin, daha değiştirilecek, anlamlı olacak.

Bu gibi açıklamalar uygulamadan önce yapılmış olsaydı,hadi onu geçtik uygulamadan sonra modların hepsinden benzer söylemler duysaydım..''hm amdem öyle peki ... ne dşünüyorsunuz'' gibi sorular sorardım.

Ancak muhattap olduğumuz her yetkili başka telden çaldı.

Benim bu konuyu açmama sebep ise Romantik arkadaşımın bana verdiği cevap oldu.

Romantik geliştirilecek olan sistemin nasıl geliştirilecei hakkında yeterli bilgiye sahip mi?

Sahip değilse neden bana açıklama yappıyor.

Sahipse ,neden beni bilgilendireceği yerde kesip atıyor.Sivrileşiyor?

Neyse Romantik sadece vesile oldu.

Beşiktaşlıyım ama bu konuda tamamen siyah ya da tamamen beyaz olsun giibi bir isteğim yok.:)Orta yolu bulunur umarım.

Ancak bu haliyle hiç memnun değilim.

Burayı iyi okuyun..:bu sistem çıktıktan sonra teknoloji konusunda tek konu açmamış olamama rağmen 10 a yakın rep puanı almışım..2 tane de eksi puan..

Eee bunun neresi güzel?Haketmedim ki..Ne artıyı ne eksiyi.:)

Ve haketmediği halde artı ya da eksi puan alacak bir çok üye bundan rahatsız olacaktır.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Ancak muhattap olduğumuz her yetkili başka telden çaldı.

Örneklerle açıklar mısın?

bu sistem çıktıktan sonra teknoloji konusunda tek konu açmamış olamma rağmen 10 a yakın rep puanı almışım..

Forumu hala sadece teknolojiden ibaret sanıyorsan zaten diyecek bir şey bulamıyorum.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Örneklerle açıklar mısın?

Forumu hala sadece teknolojiden ibaret sanıyorsan zaten diyecek bir şey bulamıyorum.
Zaten yukarıdaki mesajda bir örnekten bahsettim.Her yetkili başka telden çaldı diye başlamışım.Direk romantik arkadaşa yükleniyor gibi görünmemek için öyle başladım.

ilgili konuşmayı da bulabilirim.Ama cevap alamadığım bir soru var her yetkili bu geliştirmelerin içieriğinden haberdar mı?

Cevap hayır ise nasıl olur da cevap verebilirler.?

Forumu sadece teknolojiden ibaret sanmıyorum.Açtığım konulara bunun ispatıdır.

Ancak teknoloji dışında hangi konuda objektif bir rep alabilirim?

Sporda mı?Siyaset demi?

Bak aklıma bir fikir geldi bu rep olayı belli konularda geçerli olmasın:)

Bak bu sistemin zararlarından birini daha göstereyim.az önce bir bonus geldi kimden geldiğini de çok iyi biliyorum.Ve hakaret dolu.Beni neden bu gibi tiplerin değerlendirmesine tabi tutuyorsunuz?

34pnuoy.png

çizilmş yerlerde hakaret var.

Yorum oalrak yazacaktı ve cevabını alacaktı ama bu sistemin zararlarından faydalanıyor.İki ayaklı bu canlı..

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ben olayı şimdi çözdüm

BU tamamen bi ikili oynama arkadaşlar

Dikkat edin En çok Puan kim de var Zorhak da

SDN puanı istemeyen kim Oda Zorhak

demekki Zorhak aslında SDN puanı hepimizden çok istiyor ama Puan toplamak için bu yola başvuruyor

istemem yan cebime koy

:D

Yermiyiz biz :D

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Tüm mesajları okuyamadım fakat bonus sistemi bence gereksiz...

Eski "Rap" sistemi "Bonus" olunca bence hiçbirşey farketmedi.Ben bonus sisteminin ne olmasından ne de olmamasından yanayım.Bana bir zararı yok fakat forumun kalitesini düşürür gibime geliyor.

Şunuda söylemek gerekir ki eğer üyelerin daha çok paylaşım yapması içinse bu sistem, zaten paylaşımını yapan önceden de yapıyordu şimdi de yapıyor.Pek birşey değişmedi yani.

Eğer kimin daha yararlı paylaşım yaptığını öğrenmek istiyorsanız sdn'yi takip eden üyeler bunu size söyleyebilir...

Aslında bu kadar şey söylemeyede gerek yoktu.
Bence "GEREKSİZ" bir sistem...

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Yorum yapmamak elde değil... Hakıkten sonle dikkatlice okuyunca zorhak a hak vermemek elde deil. Rap olayının mantığı ne ? bence önce bunun bilinmesi gerekir.

Herkez aynı bakmayabilir rap olayına ama bir lafına katıldm.. İstemedeği kişilerle muhattap olmak zorunda kalıo ınsan...İllada bu sistem olacak diyorsanız Ya cok ince düşünülüp o şekilde koyulmalı yada hiç koyulmamalı...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hakan o karaladığın yerler malesef profilinden görünebiliyor.Şimdi o muhterem yaratık oraya küfür yazsa buna hiç bi şekilde müdahalede edemeyeceğiz demekki!

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Hakan o karaladığın yerler malesef profilinden görünebiliyor.Şimdi o muhterem yaratık oraya küfür yazsa buna hiç bi şekilde müdahalede edemeyeceğiz demekki!

Görünsün napalım.

Bu sistemi getirenler düşünsün.

Değer vermediğim birinin hakareti beni ırgalamaz.Ha yüzyüze olma şansımız olsa gerekeni yapardım ama ona cevap bile vermiyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence yönetimin istekleri dikkate aldığı falan yok olumlu olumsuz cevap vermediği bir sürü istek var .

Dediklerin sadece linux bölümü için geçerli bence. O konuda baya uzun sürdü bir sürü istek geldi baskıya dayanamadılarda açtılar. Yoksa iki sayfalık bi konu olsaydı ve öyle olsaydı açacaklarını sanmıyodum ki açmamaları normaldir olumlu olumsuz cevap bile vermiyeceklerdi.

O yüzden bu yönetimin anlayışına bu konunun başlığı cuk diye oturuyor.
Bilip bilmeden konuşmayın derim. İstemediğimiz bir şey olursa ya da aklımıza yatmayan bir şey olursa yapmayız bunu. Baskılara dayanamadılar da bölüm açtılar çok yanlış bir cümle ve anlayıştır.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
on kere sordum bir cevap alamadım hak etmediğim bişy karşısında neden sakin olmalıyım sonrada banlıyolar nasılsa ellerinde ya herşey :hammer:

Gelirken de, burada bulunduğumuz zaman sürecinde ve giderken de yüzlerde sadece tebessüm olmalı.
Ve hiç kimse buraya hakaret işitmek ve küfür yemek için gelmez.
Kötü söz sahibine aittir.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hakkaten süper ya okudum bi kaç kişinin bonus metresini çok komikleri var ki en başta benimkiler :) sistem güzelmiş ya :thumbup: anlayana.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bu aralar kaybettiğimiz yada bir kenarda unuttuğumuz şeyin adına saygı diyoruz.Karşıdakine karşı değil, kendimize olan saygımızı yitirmişiz.Olay bu..

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
rep to rep kampanyası başlar yakında. bonus to bonus.

Yardım edene +8947898 bonus..

Afiyet şeker olsun.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bazı arkadaşlar bizim dediklerimiz umursanmıyor dikkate alınmıyor gibi cümleler kurmuşlar. forumla ilgili yaptığınız her eleştiri okunuyor değerlendiriliyor fakat sizin istediğiniz yapılmayınca değerlendirilmemiş gibi düşünüyorsunuz ne yazık ki.

bir sistem nasıl getirilebiliyorsa kaldırılabilir de bunda bir sıkıntı yok. şuan bir sistem geldi ve geliştirilmeye devam ediyor. bunla ilgili rahatsız olduğunuz, eleştirilerinizi, tavsiyelerinizi söylersiniz bizde değerlendiririz. uygun görülenleri gerçekleştiririz.

örneğin ben bonus sistemine dahil olmak istemiyorum demiş bazı arkadaşlarımız. mantıklı bir talep değerlendirilir.

eleştirilerimizde lütfen mantıklı ve yapıcı olalım arkadaşlar. gökten inme moderatörler geliyor gibi cümleler gördüm çok üzüldüm. siz tanımıyorsunuz diye bizde tanımıyoruz anlamına gelmiyor. forumda hangi üyenin SDN de ne görevde çalıştığını siz bilemezsiniz. bilemiyeceksiniz de. o yüzden gökten indi forumda hiç yoktu demek mantıklı değildir.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
bazı arkadaşlar bizim dediklerimiz umursanmıyor dikkate alınmıyor gibi cümleler kurmuşlar. forumla ilgili yaptığınız her eleştiri okunuyor değerlendiriliyor fakat sizin istediğiniz yapılmayınca değerlendirilmemiş gibi düşünüyorsunuz ne yazık ki.

bir sistem nasıl getirilebiliyorsa kaldırılabilir de bunda bir sıkıntı yok. şuan bir sistem geldi ve geliştirilmeye devam ediyor. bunla ilgili rahatsız olduğunuz, eleştirilerinizi, tavsiyelerinizi söylersiniz bizde değerlendiririz. uygun görülenleri gerçekleştiririz.

örneğin ben bonus sistemine dahil olmak istemiyorum demiş bazı arkadaşlarımız. mantıklı bir talep değerlendirilir.

eleştirilerimizde lütfen mantıklı ve yapıcı olalım arkadaşlar. gökten inme moderatörler geliyor gibi cümleler gördüm çok üzüldüm. siz tanımıyorsunuz diye bizde tanımıyoruz anlamına gelmiyor. forumda hangi üyenin SDN de ne görevde çalıştığını siz bilemezsiniz. bilemiyeceksiniz de. o yüzden gökten indi forumda hiç yoktu demek mantıklı değildir.

Katılıyorum. Biraz zaman arkadaşlar. Bakalım bir görelim sistemi nasıl işliyor. Eminim sizin tahmin ettiğiniz gibi +rep pls diye Bonus isteyenler olmayacaktır. Burası düzeyli bir forum. Düzeyli bir forum olarak da devam edecek. Bir bonus butonu değiştiremez bu forumu!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
:thumbup1:+1 Aynen katılıyorum ZORHAK kardeşime