• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Foruma REP Sistemi mi Ekleniyor (Acaba!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Yavaş yavaş geliyo :D
attachment.php

Bende bilgilendirme varmı diye baktım ama bir şey yoktu.
Valla bunu gören üyelerin bir çoğu ;
-olurmu böyle şey, çok saçma, kaldırılsın ,sdnye yakışmıyor :) vb sözler sarf edecekler.
Bence acele etmemek gerek, daha önce bunun gibi bir çok şey gördük, ama çoğu 24 saatten fazla dayanamadı :)Buda gidici..

Forumun kalitesi düşer , olmamalıydı bence

Ya yok artık be. :)

Bir kategori açmak daha zor tabi, günümüz şartlarında vB admin panelinde "REP sistemi konulsun mu?" sorusu yer alıyor. Altındaki "Evet" yazısına tıkladığın an, tada dadamm! :)

Kalkıp gidesim geldi.

Bu arada RAP butonu ile REP butonunu yan yana getirmek için uğraşıyorsanız sadece REP in float özelliğini left yapacaksınız. Zor değil :) float:left;

Bu arada profilede SDN bonusuda eklemişler, Aydoğan ilk repi sana verdim :)

Rep Plz Günleri Başladı Yani

Yenilikçi Forum Değil Diğer Formları Tekrarlayan Forum Oluyoruz

Ben şimdi gidiyorum, akşama dönünce ortada rep sisteminin olacağını pek düşünmüyorum:)

Ankette açılır Rep olsun mu olmasın mı ? :)

Arkadaşlar birde birşey buldum.
Eski "Forum Devoloper" yeni "Asistan" NoNeTheLeSs adlı üyenin profilinin sağında Videolar diye bir bölüm var. :blink: Yoksa kullanıcılar kendi videolarını yükleyebilecekmi... Az Sonra!!! :D

attachment.php

Bencede yenilik için yeni fikirler lazım. Böyle iyiydi. Dediğin gibi REP plz gibisinden saçma sözler sarf edilecek forumun kalitesi düşecek (Linux kategorisi olmayan bir forumun kalitesi) .

Rep istemi uygulamada hatta.Ben ilk +repimi aldım.Ve ilk +repimi verdim.
reputation.gif
tıklayın ve yorumunuzu yazın:D

biri bana rep yollamış ama kimin yolladığını göremiyorum ne gereksiz bişey bu ya :)

Rep işi sınıf farkı yaratır. :) Olmasa daha iyi.

Evet geliyo :D Nedense içime gereksiz bir sevinç doğuyo :D Kimin gönderdiğini bilmiyorum ama :D Nickleri yazmıyor :D Nai Nai gönderdi bi onu biliyorum :D

Kesinlikle Karşıyım SDN ForumTR Gibi Olmasın