- Reaksiyon puanı
- 11
Üye girişi yapmadan önce dün geceki gibi hiç bir resim gözükmüyordu üye girişi yaptım düzeldi anlamadım 

4ü 1 yerdebütün kırmızılar forumda şuan![]()
4ü 1 yerde
Rapchy, 0ReiS0, 1ruby1, akmese_198750, AliA, amesfa, ata1670, barthez, Beowulf, Biber, blazedanger35, by efsane+, bykonfizik, cc_Sahra, cenk_kusje, chausin, chimera, Cursed, DuKe, Ecevit BIKTIM, eF.E, emre91, emubaltaci, eray045, erdcan, erjan, erso, exantric, EzberimSin, findukfaresi, freewill, han838, Hangman35, Jeaquares, kaberdey, keyloger, LAZER, Lucas, mr_rain42, MuStAfAA, QaFeİN, Qbilay, quazar, razor1910, REDFOKS, Sekoloji, Senisma34, sentaca, seser, shakal, skys, t1f11, Talha Sarı Ertunç, taydag, tententix, Troy, tuskilidi, ulash, Vendetta_, warhead, watchers, webmaster, WhiteHawk, Zaman Efendisi, _Sword_, __kadıköyRAP__, şehzadefatih
Sorun, forumun yeni sürümü olan 4.0 testlerinden kaynaklanıyor arkadaşlar.
Hata giderilmiş olup, nükleer denemeler ayrı sunucularda yapılacaktır.
![]()
Valla ben beğenmiyorum bu durumu.vbulletin 4 e inşallah geçeriz yeni versiyonu çok hoş görünüyor
bu arada alt forumların görünür yapmanızda iyi olmuş
Anasayfadaki sitemizden daha iyi yararlanmak için sdn forum veya facebook ile bağlanın dediği yerde, sdn foruma tıklıyorum yukarıdan gelen formu dolduruyorum tık yok buna da bakın bence.
Sayfada yaptığımız düzenlemelere denk gelen zaman dilimlerinde olmuş olabilir bu problem. Şu an düzgün çalışıyor görünüyor bende. Problem devam ediyor mu sizde ?
Sayfada yaptığımız düzenlemelere denk gelen zaman dilimlerinde olmuş olabilir bu problem. Şu an düzgün çalışıyor görünüyor bende. Problem devam ediyor mu sizde ?
Evet devam ediyor __kadıköyRAP__ yazıyorum şifremi yazıyorum giriş diyorum hiçbirşey olmuyor. Tekrar deneyeceğim zaman hatırladığı isim __kadikoyRAP__ oluyor. Galiba türkçe karakterle ilgili bir sorun.