Gündem başlığı için illaki bir 'çoban' a ihtiyacımız olması beni üzüyor ama internet ortamında bir anlık başıboşluğun dahi sitenin itibarını sarsması içten bile değil.
O kadar uzun ve anlamlı yazıda ona mı taktın yoksa?İçten mi işten mi?
Heryer öyle değil arkadaşlar abartmayalım. Sorun çıkarabilecek yerler öyle sadece..
Arkadaşlar, kendisi gibi düşünmeyenlerin, forumu ne amaçla kullandığına dair bir yazı, özel mesaj olarak geldi bana. Siyasetin yasaklanmasının nedenlerinden biride, bence, bu ismi lazım olmayan gibilerin ortamı gerecek mesajlarını kontrol altına almak ve de hakaret etmelerini izin vermemek için olduğunu görün...Forumu asıl kirleten sensin. Teknoloji sitedinde bile akp uşaklığını yapıyorsun. Boşuna oksijen tüketiyorsunuz. Kendinize harakiri yapın biz de rahat edelim siz de rahat edin. Ergenekon ile gurur duyuyorum. Ergenekon Türk destanıdır. Ergenekon'a iftira atanları taksimde sallandırmak gerekir. Kaçamayacaksınız, kurtuluşunuz yok.
Bu ülkeye hiçbir yararınız yok. Sadece varlığınız Türkiye'ye zarar veriyor. Kurtuluş Savaşı'nda bile emperyalistlere uşaklık ettiniz. Sizin kökünüzü kurutmadan bize rahat yok. Pis hain yobaz.
vayy beaa...mesaja bak özel mesaja yani...Resmen kusmuş adam..pcmaster umarım üstünü kirletmemiştir bunları kusan insan(!)
Zorhak tartışmaya girmeyelim burada, bak onaylanmadan yazılan bir bölümdeyiz
doğrusu :
http://www.tdk.org.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF05A79F75456518CA&Kelime=i%C5%9Ften%20(bile)%20de%C4%9Fil
http://www.tdksozluk.com/s/i%FEten_bile_de%F0il/
ben TDK nın yalancısıyım
Eh şu andan itibaren biliyorsun abi bu ilme sahipsin. ve de seni sorumlu yaptımiçten bile değil
doğrusunun işten bile değil olduğu, yanlış kullanılan söz öbeği. içten bile değil ne demek diye düşünmeden edemiyor insan. "bu ortaya kafayı vursa gol olması içten bile değildi" cümlesinden anladığım anlam, "hakan'ın içinden gol atmak gelmiyor" cümlesindeki anlamla aynı. halbuki hakan milli takımın en golcü oyuncularından biri.
(bkz: kral)
(bkz: kim attı kral attı kralın golü)
halbuki o golü atmak işten bile sayılmaz. yani iş değil. çok kolay.
"Kıyamette, ilmi ile amel etmeyen âlimin Cehennemde çıkardığı kötü kokudan, Cehennem ehli rahatsız olarak şöyle seslenir: 'Ey kötü kimse, çektiğimiz eziyet ve bu acı durum yetmiyormuş gibi, bir de senin çıkardığın kötü kokuya mı katlanalım? Sen ne yaptın da bu duruma düştün?'
Âlim ise, 'İlim sahibi idim, fakat ilmimle amel etmezdim' diye cevap verir." [İ. Ahmed]
:whistling::whistling::whistling::whistling:Malik b. Dinar Hazretleri, ilim ehli olup da ilmiyle âmil olmayan kimselere pek çok nasihatlerde bulunmuştur.
Demiştir ki:
"İlim sahibi olup da ilmiyle amel etmemek, uzun uzun çalışıp, odun yığan ve sonra da yığdıklarını taşımaktan aciz kalan adamın hâli gibidir. O habire odun yığar ama taşıyamaz."
Yine demiştir ki:
"Âlim, bildiği ile amel etmediği zaman yağmur damlasının yalçın kayadan kayması gibi, vaaz ve nasihati de gönüllerden silinir gider."