Foruma log in problemi

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Firefoxu kapatıp açtığımda beni hatırla devre dışı kalıyor :) sayfa içi devre dışı sorunu ortadan kalktı ama böyle bir sorun ortaya çıktı ayrıca bugün kimseye bonus vermediğim halde vermeye kalkınca en fazla gün içinde bir defa puan verebilirsiniz uyarısı ile karşılaşıyorum. Herzamanki gibi bu sorununda üstesinden geleceğiniz için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Firefoxu kapatıp açtığımda beni hatırla devre dışı kalıyor :) sayfa içi devre dışı sorunu ortadan kalktı ama böyle bir sorun ortaya çıktı ayrıca bugün kimseye bonus vermediğim halde vermeye kalkınca en fazla gün içinde bir defa puan verebilirsiniz uyarısı ile karşılaşıyorum. Herzamanki gibi bu sorununda üstesinden geleceğiniz için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...

Bonusta sorun yok, denedim şimdi. Evet o sorun bende de vardı, ama şimdi yok gibi...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bonusta sorun yok, denedim şimdi. Evet o sorun bende de vardı, ama şimdi yok gibi...

Cache yi temizlemizdim sayafa yenileyp giriş yaptım iç sayfa sorunum kalmadı ama dış sayfada sıkıntım devam ediyor ayrıca bugün kimseye bonus vermedim diye biliyorum..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sabah aynı sorunu bende yaşadım ama yaklasık bir saattir sorun yok umarım bırdaha olmaz gerçekten sinir bozucu bir durum..

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
evet log in olayında hala problem var..

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
evet log in olayında hala problem var..

Forumdan çıkış butonuna tıklayıp çıktınmı ? ardından tekrar giriş yapıp sayfanı yeniledinmi ? son olarakta forum sayfasını kapatıp firefox kullanıyorsan onuda kapatıp açarmısın ? tüm bunları yaptıysan sorun ara ara hüksediyor olmalı bende şuan bir sorun yok gibi...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
2362.jpg
önce bu hatayı veriyor sonra logın olamıyorum.. anlamadımki

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
2362.jpg
önce bu hatayı veriyor sonra logın olamıyorum.. anlamadımki

Bilmiyorum anlaşılan forum nginx e adapte olana kadar bu tür sorunlarla çok karşılaşacağız gibime geliyor keşke apache den ngix e geçiş yapılmasaydı... hız iyi ama stabil değil

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ara ara bende de oluyor. Hangi tarayıcı ile girersem gireyim ara sıra sorun oluyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu gün akşam oldu ikitane konutu ardarda okuyamadım..ilgileniyorlarmı acaba..

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Sorun halledildi arkadaşlar. Şuan bende bir problem kalmadı. Defalarca kontrol ettim.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Forumda konudan konuya geçerken bayağı yavaş internet hızımda iyi nükleer denemelermi yapılıyor acaba :)