onair
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
tamam Troy sen öyle diyorsan öyledir ^^
Düzeltilmiş...iol dedi ki:
such dedi ki:Hayırlı uğurlu olsun. Ama daha öncede konu açarak bildirmiştim. Tekrar hatırlatmak isterimki; Konuyu okuyup yorum yapmak için sol üstten giriş yaptığım zaman beni ana forum bölümüne götürüyor. Neden geri gelmiyorda forum anasayfasına gidiyor ?
Troy dedi ki:Bunu da bildirelim Elmacik'a. Gayet yerinde ve de mantıklı bir istek.
lucifer dedi ki:Troy dedi ki:Bunu da bildirelim Elmacik'a. Gayet yerinde ve de mantıklı bir istek.
Bakalım elmacik bu kadar istek karşısında sana ne diyecek
Elmacik dedi ki:lucifer dedi ki:Troy dedi ki:Bunu da bildirelim Elmacik'a. Gayet yerinde ve de mantıklı bir istek.
Ne diyim? Ben de istiyorum tabi hemen yapılsın!
[size=6pt]Yırttık mı? [/size]
lucifer dedi ki:Elmacik dedi ki:lucifer dedi ki:Troy dedi ki:Bunu da bildirelim Elmacik'a. Gayet yerinde ve de mantıklı bir istek.
Ne diyim? Ben de istiyorum tabi hemen yapılsın!
[size=6pt]Yırttık mı? [/size]
Zuahah hemen kaçış Ha bu arada ben hangi tarayıcıyla girersem gireyim çok yavaş İE ile 15 saniyede (yaklaşık) firefox ile 9-10 saniyede açılıyor(firefoxda adblock var) internet hızımda 1024 bu arada
Türkçe,Sosyal,Matematik,Fen,Din,Müzik,İng. vs. bunlardan izin alıcagımıza dırek mudure basvuralım.SDN sevdiğim bir site hayat felsefem diye yutturmaya çalışırız...Troy dedi ki:Denizhan, öğretmenlerinden izin mi alsak ne yapsak sana sdn için zaman verseler
Müdür de yutar dimi.Denizhan Dakılır dedi ki:Türkçe,Sosyal,Matematik,Fen,Din,Müzik,İng. vs. bunlardan izin alıcagımıza dırek mudure basvuralım.SDN sevdiğim bir site hayat felsefem diye yutturmaya çalışırız...Troy dedi ki:Denizhan, öğretmenlerinden izin mi alsak ne yapsak sana sdn için zaman verseler
Denizhan Dakılır dedi ki:Türkçe,Sosyal,Matematik,Fen,Din,Müzik,İng. vs. bunlardan izin alıcagımıza dırek mudure basvuralım.SDN sevdiğim bir site hayat felsefem diye yutturmaya çalışırız...Troy dedi ki:Denizhan, öğretmenlerinden izin mi alsak ne yapsak sana sdn için zaman verseler
Akıllıysa (Bunu gorme) rüşvet verirsek.lb.bingol dedi ki:Müdür de yutar dimi.Denizhan Dakılır dedi ki:Türkçe,Sosyal,Matematik,Fen,Din,Müzik,İng. vs. bunlardan izin alıcagımıza dırek mudure basvuralım.SDN sevdiğim bir site hayat felsefem diye yutturmaya çalışırız...Troy dedi ki:Denizhan, öğretmenlerinden izin mi alsak ne yapsak sana sdn için zaman verseler
Asiye öğretmen olabilir.Bilgisayar öğretmenimizdir kendisi.İyi bir hocamızdır dersi benim anlatmama izin verir.Troy dedi ki:Müdür ya da öğretmenlerden biri bu foruma üye değildir inşallah denizhan.
lb.bingol dedi ki:Asiye abla...Bak bu konuya abla...
lb.bingol dedi ki:Pardon abi %( :S