Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayat güzel yaşam çiçek
Cik cik öter börtü böcek (yalan)
Arkadaşlar sıkıntılarınıza deva olabilmek için, şu anda IE ile forumumuza giriyorum ve bir kaç saniye gecikmeli açıldığını görüyor ve sonra kendi testimin tarafsızlığına karar veriyorum. Çünkü FF ile site normal açılırken, IE ile gecikmeli açılmasının sebebinin kuvvetle muhtemel olmak üzere Celeron 600 işlemcim ve 128 MB RAM üzerine kurulu bir WinXP'den kaynaklandığını düşünüyorum. Yoksa evden denediğim zaman 1-1,5 saniye arasında açılıyor forum.
Sonra şuna da değinmek istiyorum ki, forumun ve anasayfanın birbirine karıştırılmaması lazım. Çünkü anasayfamız hala kör olası Amerikalarda. Şu anda deneme amaçlı olarak sadece forumu taşımış bulunuyoruz. Bu da bir basamak oldu, diğer bölümleri de taşıyacağız. Ondan ötürü anasayfamızda dolaşmanız daha yavaş olacaktır foruma oranla.
Yukarıdaki sebebe istinaden, ilgili hatanın forumdan bağımsız olduğu yapılan inceleme sonucu tespit edilmiş olup, SDN Genel Müdürlüğü Forum Teknik İşleri Başmühendisliği olayla ilgili görevsizlik sonucuna ulaşmıştır. Konuyla ilgili olarak Genel Müdürlük bünyesindeki SDN Kodlama Hizmetleri Bürosuna başvurabilirsiniz. Bilgilerinize rica ederim. Selam aleykum..
Sözün kısası, konuyla ilgili Ozan'ın görüş, gelişme sonucunu bekleyeceğiz. Şimdi onun sorumluluk alanında olan kodları değiştirirsem yakışık almaz. Yani o hata anasayfanın küçük bir karakter sorunundan kaynaklanıyor, forumdan bağımsız.