Duyuru Forum Üzerinde Alınan Hatalar Hakkında

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,398
Bununla ilgili hali hazırda zaten daha önce açıklama yaptım tekrar yapmakta yarar var.

Yakın bir zaman içerisinde Xenforo sistemi güncelleme aldı, söz konu güncelleme yapıldıktan sonra kullanmış olduğumuz eklentiler ile sıkıntılar yarattı. Çünkü kullanılan eklentiler bir önceki Xenforo sürümüne ait yapılan eklentiler olduğu için hataların olması doğal olarak karşılamak gerekiyor.

Konu hataların güncellemeden sonra eklentilerinde bir şekilde güncelleme alması gerekiyor ki yeni sürüme adapte olabilsinler.

Şuan arka planda çalışmalarımız devam etmekte.

Sizlerde almış olduğunuz hataları ekran görüntüsü ile açıklarsanız ona göre aksiyon alırız.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,220
Özellikle akşam 6 civarlarında ama artık gündüz de olmaya başladı aşırı yavaş çalışıyor.
1608108602090.png

Yazdığım cevaplar 4-5 defa gitmiyor, sayfayı yenilesem de gitmiyor. 1-2 dakika sonra ancak gidiyor.
1608108669586.png

DDos/ bot koruması amaçlı bekletme ekranı geliyor

aklıma gelenler bunlar

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Hocam alıntı aldığımda yada cevap yazarken bir hata ile karşılaşıldı diye üstte bir bar çıkıyor bir kaç kere deniyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor bende yazmaktan vaz geçiyorum

EZ358

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Bununla ilgili hali hazırda zaten daha önce açıklama yaptım tekrar yapmakta yarar var.

Yakın bir zaman içerisinde Xenforo sistemi güncelleme aldı, söz konu güncelleme yapıldıktan sonra kullanmış olduğumuz eklentiler ile sıkıntılar yarattı. Çünkü kullanılan eklentiler bir önceki Xenforo sürümüne ait yapılan eklentiler olduğu için hataların olması doğal olarak karşılamak gerekiyor.

Konu hataların güncellemeden sonra eklentilerinde bir şekilde güncelleme alması gerekiyor ki yeni sürüme adapte olabilsinler.

Sizlerde almış olduğunuz hataları ekran görüntüsü ile açıklarsanız ona göre aksiyon alırız.
Peki

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193

1 2 ay önce de bu sorun için benzer mesaj attınız. Otomatik mesaj atan operatörler gibi oldu bu. Kaç aydır düzelmeyen bir hata.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
hepimiz aynı anda yazmışız kusura bakmayın cevabıda vermişsiniz benim postları silebilirsiniz

Alper Yüksel

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Aldığım hatalar
1- Bildirim Sorunu
2-Hata Bazı Sorunlarla Karşılaştık (kanser oluyorum buna)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyaz temada düzeliyor ama beyaz da gözü rahatsız ediyor
bildirim çok sorun değil de şu mesajları falan yükleyememek kanser ediyor beni