- Reaksiyon puanı
- 10,567
Bu şaşırtmaca bir soru. Senin doğum günün yok ?Bugünün doğum günüm olduğunu da biliyor muydun peki ?
Bu şaşırtmaca bir soru. Senin doğum günün yok ?Bugünün doğum günüm olduğunu da biliyor muydun peki ?
Aynen nüfusa kaydetmişler yaşıyor gözüküyorum dışardan bakınca..Bu şaşırtmaca bir soru. Senin doğum günün yok ?
Doğum gününüz kutlu olsun hocamBugünün doğum günüm olduğunu da biliyor muydun peki ?
Çok teşekkür ederim oldukça sinirli bir gün geçiriyorum bugün.Doğum gününüz kutlu olsun hocam![]()
Doğum günün kutlu olsun ?Çok teşekkür ederim oldukça sinirli bir gün geçiriyorum bugün.
Doğum gününüz kutlu olsun, hayırlı ömürler.Bugünün doğum günüm olduğunu da biliyor muydun peki ?
Forumda yeniyim ve çok fazla tanıdığım üye yok maalesef. ?Forumun birer üyesi olarak diğer arkadaşlarımız hakkında düşüncelerimizi, kritiklerimizi, olumsuz değerlendirmelerimizi incitici olmadan, gönül kırmadan yazalım. Bakalım kimimiz, kimilerimiz hakkında neler düşünüyor? Ayrıca kendi bilinirliğimiz hakkında da bir bilgimiz olur.![]()
Kendimiz hariç herkes hakkında yorum yazabiliriz. Buraya dikkat. Sadece saygı ve sevgi çerçevesinde kendimize yönelik mesajlara cevap vermek serbest. ?
Tam adamlarına mı denk geldin?
Öyle oldu galiba ?Tam adamlarına mı denk geldin?
Forumun en manyak adamları hocam dikkatli olun ?