• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Forum.ultraslan.com Üyelik?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
forum.ultraslan.com Üyelik?

Arkadaşlar forum'a üye olmak istiyorum ama sanırım referans ile üye olunabiliyor mümkünse beni davet edebilir misiniz? :)

Galiba uzun bir süreç geçiyor üye olmak konusunda !

Bazı taraftar forumlarında bu yöntem mevcut. Üye olurken tüm kişisel bilgilerinizi eksiksiz ve doğru girmelisiniz. Çünkü T.C. No'da giriyorsunuz.

Bunları karşılaştırıyorlar !

Evet daha önce denemiş ama üye olamamıştım. Varsa referans olacak biri, bende isterim :D

davet sistemini göremedim lakin referans olarak gösterebiliyorsanız beni gösterebilirsiniz

edit

üyelik alımı kapalı galiba, davetiye sistemide yok gibi

Referansı verecek kişi sanırım üyelerden biri olması gerekiyor.

5-10 yıllık üyeyim ben :D bayadır giriş yapmamıştım şu an denedim başarılı şekilde giriş yaptım. üyelik için hotmail, gmail vs kabul etmiyorlar, özel bi alan adına ait olmalı ayrıca kimlik no doğrulaması isteniyor bunun üstüne referansta isteniyorsa yuh derim artık :D

5-10 yıllık üyeyim ben :D bayadır giriş yapmamıştım şu an denedim başarılı şekilde giriş yaptım. üyelik için hotmail, gmail vs kabul etmiyorlar, özel bi alan adına ait olmalı ayrıca kimlik no doğrulaması isteniyor bunun üstüne referansta isteniyorsa yuh derim artık :D

Başbakanlığa girerken bu kadar kontrol yapmıyorlar :D Üstünü ara , kimlik kontrol bitti :D

Sanki bana çok önemli bir yermiş gibi :D :P

özelden ilk
TC kimlik no
İsim Soyad
doğum tarihi

yollayana kefil olurum, sdn üyelerine güvenim tam :P yalnız bilgiler doğru olsun ve şahıs fenerbahçeli olmasın :D

özelden ilk
TC kimlik no
İsim Soyad
doğum tarihi

yollayana kefil olurum, sdn üyelerine güvenim tam :P yalnız bilgiler doğru olsun ve şahıs fenerbahçeli olmasın :D

Bence hem üyeliğini hemde kendini tehlikeye atma :) Çok güvenilir birilerine ver ki yüzünü kara çıkartmasın !

yüzümü kara çıkarmayacak birine gitti üyelik, senisma34 :)

O konuda sorun olmaz dostum, sağlamımdır Allah'a şükür :D

hocam silin Allah aşkına tc kimlik numaranızı :)

valla bnm bildiğim üye alımı kapalı ama eğer referansla alıyorlarsa adımı verebilirsiniz:D