Forum Tipleri.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Eveeeet :) yaklaşık 1.5 aydır buradayım. Çoğu profili çıkardım. İşte Forumun Tipleri

1. Kaldırır mıcılar?

Genelde Sabahın erken saatlerinde ortaya çıkan bu tür, oldukça tehlikeli olmakla beraber son 2 gündür aşırı türediler. Sistem gereksinimlerine bakmayıp hunharca foruma yazarlar.

2. Siyasetus Kavgatus

Bu tür genelde, 14.00'ın ardından ortaya çıkar. A Partisi taraftarı siyasi bir haber paylaşır ve B Partisi taraftarı sanki konunun önünde yatıyor gibi açılır açılmaz damlar ve sdn doğasındaki en büyük çarpışmalardan biri yaşanır 15.00'da başlayan tartışmaların 23.00'a kadar sürdüğü de görülmüştür. Ayrıca doğadaki en uzun ömürlü türdür. Kaç kez reportlanmalarına rağmen hala forumdadırlar.

3. Donanım Tavsiyesi İsteyenler

Her zaman görülebilirler. Çok tehlikeli bir tür değillerdir. Bir kez donanım tavsiyesi istediklerinde, bir daha istemezler.

4.Komikli şeyler paylaşanlar

Genelde akşam saatlerinde görülen, zararsız ve narin türlerdendir.

5.Editörler

Adam gibi içerik paylaşan doğadaki zincirin en önemli parçalarından olan bu tür, forum açıldığından beri varolan ana türlerdendir.

6. Yalan haber paylaşanlar

Kendini milletvekili sananların ardından en tehlikeli türlerdendir. Forumu ayağa kaldırırlar ve bazı türlerin yok oluşuna bile sebep olabilirler.

7. PSU'cular

Nedense sürekli görülen bir tür. Hiç gerek yok.

8. Adminler

Forumun kralı olarak tanımlanırlar. 7/24 onları her zaman görebilirsiniz. Emektar ve Babacan türlerdendir. Fakat kısa ömürlü olanları çoktur.
9. CAPSMAN

HER ŞEYI BÜYÜK YAZAN TÜR. GENELDE 10-15
YAŞ ARASI OLURLAR.
10. Tek bir konuya yosun tutanlar

Genelde 3 seneden daha uzun süredir forumda oldukları için kafayı kısmen sıyırtmış olabilirler.
Bir beğenirseniz sevinirim :)

Genelde öğlen saatlerinde görülürler,

Son düzenleme:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Eveeeet :) yaklaşık 1.5 aydır buradayım. Çoğu profili çıkardım. İşte Forumun Tipleri

1. Kaldırır mıcılar?

Genelde Sabahın erken saatlerinde ortaya çıkan bu tür, oldukça tehlikeli olmakla beraber son 2 gündür aşırı türediler. Sistem gereksinimlerine bakmayıp hunharca foruma yazarlar.

2. Kendini Milletvekili Sananlar

Bu tür genelde, 14.00'ın ardından ortaya çıkar. A Partisi taraftarı siyasi bir haber paylaşır ve B Partisi taraftarı sanki konunun önünde yatıyor gibi açılır açılmaz damlar ve sdn doğasındaki en büyük çarpışmalardan biri yaşanır 15.00'da başlayan tartışmaların 23.00'a kadar sürdüğü de görülmüştür. Ayrıca doğadaki en uzun ömürlü türdür. Kaç kez reportlanmalarına rağmen hala forumdadırlar.

Her zaman görülebilirler. Çok tehlikeli bir tür değillerdir. Bir kez donanım tavsiyesi istediklerinde, bir daha istemezler.

5.Editörler

Adam gibi içerik paylaşan doğadaki zincirin en önemli parçalarından olan bu tür, forum açıldığından beri varolan ana türlerdendir.

Kendini milletvekili sananların ardından en tehlikeli türlerdendir. Forumu ayağa kaldırırlar ve bazı türlerin yok oluşuna bile sebep olabilirler.

7. PSU'cular

8. Adminler

Forumun kralı olarak tanımlanırlar. 7/24 onları her zaman görebilirsiniz. Emektar ve Babacan türlerdendir. Fakat kısa ömürlü olanları çoktur.

Pekiii sence ben hangi türdenim :D

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392

Bu açıklama güzelmiş , eğlenceli bir açıklama olmuş :D

Ama başlığı değiştir bence milletvekilliği ile bir alakası yok , unutma lütfen senin benim ve ileride olacak çocuğunun ülkende ki geleceğini siyaset belirliyor , siyaseti sadece milletvekilleri veya siyasetçiler yapmaz , halk olmadan da yani biz olmadan da siyaset olmaz.

Haricin de konu güzel olmuş beğendim :D

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,823

1. Kaldırır mıcılar?

5.Editörler

7. PSU'cular

8. Adminler

Senin türün hangisi? 20:00 - 21:00 arası ortaya çıkan forum tipleri adı altında konu açan +15 tiplerdenmisin?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Beni de bir yere alsanız olmaz mı? Bulamadım kendimi. :D

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,270
Hocamcılar nerede? :D

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Ben yokum galiba. Ayriyeten herşeyi büyük harfle yazanlarda olmalı. :D

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkürler :) güncelleyeceğim hep listeyi.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,537
Her olayın suçunu yönetim ekibine atanlar var birde.

sd.jpg

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
Komik şeyler paylaşmaya gelirim ama diğer konuları görünce birşeyler yazmadan geçemiyorum. Eğlenceli konu açmayıda unutuyorum.

Kendi türümü anlamadım bir türlü.
Hemen hemen Her konuya dalarım Siyaset - Din - Teknoloji - konu dışı

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
2 Yeni Tür Ekledim Arkadaşlar. Buyursunlar :)

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
11. Homo Yazılımus
Bu tür son 10 günde %700'lik bir artış sağlamıştır. Zira son zamanlarda baya bir yazılım gönderisi görülmektedir. Zararsız ve sempatik türlerdendir.

12. Ben bilirimciler

Forumun en tehlikelilerindendir. Uzun ömürlülerdir çünkü reportlanmalarina rağmen banlanmazlar. Ve forumun yaklaşık %8'ini oluştururlar. Bu çok büyük bir orandır.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,562
12. maddeyi iki ayrı alt madde ile aydınlatmak gerek.

12a - bildiği için ben bilirim diyenler
12b- bilmediği halde ben bilirim diyenler

13. madde de çok bilmişler olabilir, ilk üyesi benim.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
12. maddeyi iki ayrı alt madde ile aydınlatmak gerek.

12a - bildiği için ben bilirim diyenler
12b- bilmediği halde ben bilirim diyenler

13. madde de çok bilmişler olabilir, ilk üyesi benim.
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler :)

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Eğlenceli bir konu olmuş. Güzel analiz.